Super ervsring

Heerlijk weekend gehad

Mooie pot

Dortmund-Bayern was een lekkere pot voetbal.

Wedstrijd was geweldig!

Supergaaf weekend gehad. Mooie wedstrijd gezien, totaal andere beleving als in Nederland. Hotel was oké, jammer dat we een twee persoon bed hadden met een laken, in plaats van twee losse bedden.

Goed geregeld

Paar jaar terug gebruik van losse tickets gemaakt en nu weer. Alles klopt wordt duidelijk en netjes alles uitgelegd.

Mooie ervaring met mijn zoons

Hele leuke voetbalsfeer. Achteraf hadden we de zitplaatsen lager gehad maar we konden het alsnog goed zin.

Goed georganiseerd, onvergetelijke ervaring

Wij hadden tickets en een hotel geboekt via VoetbalreizenXL. Alles is voorspoedig verlopen. Het contact (ik had wat aanvullende vragen) liep zeer vlot. Heel fijn! De boeking was overzichtelijk en gemakkelijk te volgen. De hotelreservering was meteen geregeld en de voetbalkaartjes kwamen keurig twee dagen van tevoren binnen. ook in Dortmund verliep alles goed. Hotel was op de hoogte en kon ons snel inboeken en ook de digitale tickets werkten zonder problemen in het stadion. Het hotel was basic, maar schoon. Het ontbijt was ook prima.

Mijn kleinzoon en ik hebben genoten bij Chelsea!

Alles keurig geregeld, tickets op tijd en goede plaatsen. Een prachtige ervaring die mijn kleinzoon en ik nooit zullen vergeten Catharina

Vriendschap, eindeloze fietstocht, pubs&pints, topwedstrijd

Met Eurostar soepel naar schitterend Pancras station. Klassiek, snel met tube naar basic hotel. Volgende dag fietsen gehuurd en langs alle attracties en door onbekende buurten gefietst. Onderweg top koffietentje en oer-britse publunch. Op matchday vroeg naar omgeving Emirates stadion. In sfeervol Wetherspoon verzamelen met alle Arsenal-supporters. Ene Bergkamp wilde nog met ons op de foto, net voor wij naar onze prima plekken op de 2e ring gingen. Een wedstrijd uit een jongenboek. Het bleef nog lang onrustig in Londen Noord.

Wat een mooie dag

Ia voetbalreizenXL 2 kaartjes besteld voor Bayer leverkursen - schalke04 , ik had cat1 besteld uiteindelijk kreeg ik de tickets in de mail met een upgrade naar cat2 ,wat resulteerde in schitterende plaatsen op de lange zijde. Niet alleen de upgrade was top maar alles wat je aan deze mensen vraagt krijg je binnen het uur een mail terug met een antwoord . Dit was niet de eerste maar zeker niet de laatste keer dat ik hier tickets koop . VOETBALREIZENXL GA ZO DOOR en verander jullie naam IN VOETBALREIZENXXXXXL NOGMAALS DANK

Was weer goed geregeld.

Prima service!

De service en reactiesnelheid van deze organisatie is top!

Dik in orde

Alles vlot en goed geregeld

Dortmund-Bayern okt 22

Uiterst tevreden, naast de fantastische ontknoping van de wedstrijd en de reuze vriendelijke thuisfans, wil ik vooral de organisatie bedanken. Het hotel was top met een prima kamer een heel goed ontbijt. Ondanks dat het vorig jaar op het laatst moment niet door kon gaan vanwege corona hebben mijn zoon en ik een fantastisch weekend gehad! Bedankt!

Geweldige ervaring

Een super weekend gehad in Londen bij Chelsea. Het hotel en ook de (vip) tickets waren goed geregeld. Alles heel goed gecommuniceerd, voetbalreizen is een echte aanrader!

Super ervaring

Top service, Goede plekken en mooie wedstrijd Zijn naar Chelsea tegen de Wolves geweest.

Alles was in orde en ik kreeg snel antwoord op vragen

Topervaring gehad, alles was duidelijk.

Prachtige match!

Kaartjes digitaal op tijd ontvangen en geen problemen bij het stadion. Verder een prachtige wedstrijd gezien!

Onvergetelijke ervaring

Ik ben al sinds jongs af aan fan van chelsea en om eindelijk een keer live te kunnen gaan kijken was fenomenaal. We hadden vanop onze plaatsen een goed overzicht op het gehele veld.

nvt

Wat Voetbalreizen XL voor me geregeld hebben, was top. Ticket was op tijd aangekomen, Hotel was goed geregeld. MAAR: wat als alles goed geregeld was, en toch niet op tijd naar de wedstrijd kan. Je komt aan bij het stadion, en je ziet iedereen het stadion al verlaten... Dit is zo,n KUT gevoel... Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Je kunt ook moeilijk je geld terug vragen. Want, je ticket had je al. Vertraging met alles. tram, trein, vlucht, taxi, nog een keer vlucht etc. Dus ik kan deze reis niet beoordelen. Wie heeft dit nou meegemaakt. Ik denk nog niemand.

Top event! Westham United - Fullham

Mijn zoon helemaal blij met de wedstrijd, goed hotel, heerlijk verblijf en ik met de goal van Antonio!

Ik kreeg keurig op tijd een mail met uitleg dat de wedstrijdkaarten zouden klaar leggen bij een ticketpoint van het stadion. Het was rustig en je kon zo de drukke rij voorbij. Dikke prima! Het nadeel was dat de tickets klaar lagen op naam van Champion travel? Ik moest me meerdere keren legitimeren bij verschillende medewerkers. Vrij vervelend. Uiteindelijk toen de manager kwam kreeg ik de tickets mee. Een halfuur tot 45 minuten later..

Een hele mooie plek maar dat mag ook wel voor dat geld had de duurste kaarten

Alles goed geregeld

Prima. Alles netjes en via afspraken nagekomen.

Tickets voor BVB-FC BAYERN gekocht. In een later stadium een gratis upgrade naar de Gelbe Wand gekregen. Is een eer mooie ervaring, vooral voor mijn van 11 die deze wedstrijd als verjaardagscadeau had gekregen. Alles netjes geregeld. Top

Prachtige belevenis wederom!

VoetbalreizenXL heeft precies geleverd wat ik had verwacht. Dank jullie wel voor de upgrading!

Julianaweg 141

1131 DH Volendam

Over VoetbalreizenXL

VoetbalreizenXL is een voetbalreisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.