Jongensdroom wordt vervult tijdens Engelse derby

We hebben de wedstrijd van Arsenal - Spurs meegemaakt. Wat een fantastische pot. De communicatie met Voetbalreizen verliep makkelijk en de afspraken waren helder. We waren met zijn 3en en hadden 2 plaatsen naast elkaar. Twee dagen van tevoren ontvingen we de tickets. Kortom: super.

Goede en professionele organisatie

Alles goed geregeld, duidelijke communicatie en leuke ervaring. Echt een aanrader. Het hotel was minder, beetje ouderwets.

Mooi vader-zoon weekend met fantastische wedstrijd

Op zich ging het bestellen ed soepel; Ik had echter niet direct in de gaten dat het hier niet gaat om de ticketprijzen zoals je die koopt bij het stadion maar dat het gaat om doorverkochte kaatjes. Dat maakt het prijsverschil natuurlijk veel groter.

Goede en snelle afhandeling.

Ook het annuleren en een nieuwe wedstrijd uitzoeken verliep vlekkeloos.

Kaartjes gekocht via Voetbalreizen, keurig op tijd ontvangen. Aan de prijzige kant, maar dat weet je van tevoren als je naar de grotere wedstrijden in Europa gaat.

De stadionplaatsen waren heel erg mooi, hotel was schitterend. In een woord, het is voor herhaling vatbaar.

Een goed georganiseerde leuke ervaring

Alles was volgens afspraak geregeld. Het bezoek aan de wedstrijd Liverpool FC - Brighton&Hove Albion op Anfield was een mooie ervaring. De sfeer rond en in het stadion ademde voetbal, zoals voetbal bedoeld is. De supporters van beide clubs traden elkaar met respect tegemoet. En omdat we er toch waren, hebben we ook meteen alle belangrijke zaken van de Beatles meegenomen: Beatles museum, Beatles-tour, Cavern club. Er waren in alle pubs, die we in het weekend bezocht hebben, life optredens. En in de tussentijd kon je naar een wedstrijd op de tv kijken, zoals de derby tussen City en United. Zeker voor herhaling vatbaar.

Alle afspraken nagekomen

Vanaf het boeken tot na de reis zeer goed geregeld!

2de boeking en zeker niet de laatste.

Geweldig!!!

Geweldige ervaring !

Liverpool is een geweldige stad. De inwoners zijn super behulpzaam. 6 goals gezien bij Liverpool. Maar ook de stadion tour van Everton is aan te raden. Tickets waren mooi op tijd binnen en the Liner is een net hotel.

Superb plaatsen en goed geregeld

Kost een vermogen,maar was geweldig

Uiteindelijk klopt het dan...

Dure kaartjes voor een topwedstrijd. De belofte is die uiterlijk 24u van tevoren geleverd te krijgen. Er is dan geen ALERT van het bureau, je moet zelf herhaaldelijk bellen of het nog wel klopt en uiteindelijk krijg je 1 uur tevoren je kaartjes....je bent dan ruim en breed in Londen. Had iets alerter gemogen, was prettig geweest.

Prachtige ervaring

Ervaring prima alleen kan de beschrijving vanaf het vliegveld.naar het hotel beter. Bleek 2 rechtstreekse buslijnen te zijn. Advies was anders

Zeer leuk voetbalweekend.

Goed hotel, prima en vlotte infodoorstroming.

Geweldige voetbal reis gehad

Was een weekend om nooit meer te vergeten :)

Geweldige ervaring

Mooie plekken en zonder gedoe naar binnen. Tickets mooi op tijd ontvangen.

soepele werkwijze

het boeken en leveren van de tickets verliep probleemloos, de informatievoorziening is in orde.

Alles gewoon zeer goed geregeld

Vanaf het moment van boeken tot aan de reis zelf goede en duidelijke communicatie. Dat zorgde er voor dat we een geslaagde voetbalreis hebben gehad.

Geweldig!!

Wij zijn afgelopen zondag bij Lazio -Spezia geweest! Geweldig om een keer mee te maken en we hebben een super goede ervaring met voetbalreizenXL! Op tijd mijn kaarten binnen, eerder dan verwacht en ontzettend goed geïnformeerd over de gang van zaken bij het stadion. Ik zou iedereen aanraden via VoetbalreizenXL te boeken!! Wij gaan het de volgende keer weer doen!

Prima geregeld

Jammer van het verplaatsen van de wedstrijd van zatermiddag naar vrijdagavond. Een persoon (vlucht zaterdagochtend) kon de wedstrijd nu helemaal niet zien. Voor 7 man betekende dit vrijdag vroeg weg. Wegen in Duitsland zijn lastig ivm veel wegwerkzaamheden, uiteindelijk niet in kunnen checken in verblijf, maar eerst naar stadion, uiteindelijk net op tijd! Naar mijn mening meot je op de site duidelijk laten zien, dat een wedstrijd nog niet definitief is gepland, en niet in de 'kleine letters'.

Wat een belevenis!!

Samen met je oudste zoon naar FC Liverpool.. the home van "You never walk alone".. alles tot in de puntjes geregeld door VoetbalreizenXL. Heerlijk hotel, goede ligging tov de stad, en fantastische kaarten voor de wedstrijd op Anfield van Liverpool tegen Brighton and Hove! De voorpret begint al als je geboekt hebt. Je ontvangt met je reisbescheiden ook meteen de must see's van Liverpool en leuke ideeen om de stad te verkennen. Een trip om nooit te vergeten!

Helemaal oke!!!

Heel fijn.

Je krijgt wat je verwacht. Tickets voor een wedstrijd besteld (deze waren wel duur maar begrijp dat er ook geld verdiend moet worden) en uiteindelijk nog verrast met de mogelijkheid tot upgraden van de tickets. Dit was erg prettig gezien ze na mijn aankoop de prijs nog verlaagden. Maar verder alles perfect geregeld en kaarten kwamen zoals aangegeven 24 uur van tevoren in mijn mail binnen.

Volledig volgens verwachting

Alles was perfect op orde. Prima hotellocatie. Centrum van de stad. Beter dan beste plaatsen in stadion

Julianaweg 141

1131 DH Volendam

Over VoetbalreizenXL

VoetbalreizenXL is een voetbalreisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.