Zeer goede plaatsen

Prima en tijdig geregeld

Service top! Kaarten Top 1 puntje iedereen ieder geval ik als je iets organiseert wil je dat als weg gaat alles al hebt. Kreeg nu mijn kaartjes vrijdag avond laat via de app. Had de kaartjes al in bezit willen hebben toen ik vrijdag het vliegtuig in stapte. Maar nogmaals top

Dure kaartjes voor hoge plekken

275 voor een plek hoog in de hoek. Uiteindelijk was het een kampioenswedstrijd maar anders was het flink tegen gevallen. PSG moet je niet gaan bekijken voor sfeer. Kaarten waren wel 2 dagen voor de wedstrijd binnen.

Al was de voetbalmatch maar een onderdeel van onze citytrip naar Sevilla.. Het werd hét event van onze trip. We hebben zo enorm genoten van de match en de sfeer! Een unieke belevenis!

Een heel mooie ervaring

Heel makkelijk en betrouwbaar. We hebben een mooie wedstrijd bezocht. Goede sfeer, prima plaatsen , een mooie herinnering!

Perfecte ervaring

Ik had voetbalkaarten voor mijn man en zoon besteld. De communicatie is perfect verlopen. Bedankt aan Voetbalreizen XL

Prima! (Marco)

Prima ervaring gehad, tickets keurig afgeleverd, enige minpuntje is de prijs die wat veel is maar anders alles prima geregeld!

Mijn ervaring met VoetbalreizenXL is echt top

Mijn ervaring met VoetbalreizenXL is echt top. Altijd bereikbaar. Altijd snelle reactie. Altijd wordt geleverd wat ik verwacht. Hoewel het gekozen hotel dit keer het een mooi hotel midden in het centrum van Dortmund was (het Leonardo Hotel Dortmund) was de service van het Hotel gewoon slecht. De bediening kon in de avond de drukte niet aan; ik heb 3 keer in 45 minuten moeten vragen een bestelling op te (mogen) nemen en het uiteindelijk eten was gewoon slecht. Dat was wel een echte tegenvaller en niet relaxed. Maar goed, daar kan VoetbalreizenXL dan weer niets aan toe, maar toch daarom een 8 in plaats van een 10.

Gemak voor een topervaring

Het was de eerste keer naar Dortmund en zelf kaartjes regelen lukte eerst niet helemaal. Hiermee was het gelijk geregeld. Super eenvoudig

Geweldig!

Samen met mijn vriendin ben ik naar de wedstrijd Borussia Dortmund - Leipzig geweest. Voetbalreizen had voor ons kaartjes geregeld op de Gelbe Wand. Dit was een geweldige ervaring en ondanks de 4-1 nederlaag hebben we een super avond gehad.

Alles ging prima.

Het was een geweldige ervaring, een super reis.

Ik had 3 kaarten besteld voor categorie 2. 1 dag voor de reis begon kreeg ik een mail met de tickets waarin stond dat ik een gratis upgrade kreeg naar categorie 1. We zaten op de 4e rij vanaf het veld op de middenlijn. Een super geweldige ervaring voor ons allemaal. De spelers waren zo dichtbij dat we ze bijna aan konden raken. Helaas bleek Ronaldo waar we eigenlijk voor kwamen nee niet bij. Maar dat mocht de pret niet drukken en we hebben een super weekend gehad. Top hartstikke bedankt

Bezoek wedstrijd was leuk, prijs echter veel te hoog

ik had e-ticket graag eerder ontvangen dan 2 dagen van tevoren.

Goed met een heel serieus aandachtspunt

Deze keer was t pakket een voetbal ticket met hotelvoucher en GEEN VLIEGTICKET. Dat mag wel heel erg duidelijk aangegeven worden omdat dit vorige keer er wel bij zat. T ging dus bijna fout omdat we op t laatste moment vliegtickets moesten regelen en die waren dus ook extra duur. T andere punt is t hotelvoucher, dat werd ook op de laatste dagen geregeld nadat ik me daarvoor had moeten melden en vragen waar dat ticket bleef. Een ander praktisch punt is om de mensen te vertellen waar ze hun spullen, rugzak kunnen stallen want die mag niet t stadion in. Wij hebben dankzij een andere fan een winkeltje gevonden waar ze voor 5 pond een rugzak wilden bewaren. T hotel was voor ons geen optie omdat we dan onze vlucht zouden missen. Dus ja, jullie kunnen t voor de voetbalfan nog behoorlijk verbeteren

Mooie plaatsen tijdens de wedstrijd en prima hotel

Het was top

Was echt top en goed geregeld

Goed!

Gewoon goed geregeld. Betrouwbaar. Redelijke prijs.

Top weekend gehad!

Wij hadden kaarten voor de Spurs. Netjes op tijd digitaal ontvangen Aanrader!

Prachtig weekend gehad

Na een gecancelde reis (ivm corona) na 2 jaar de wedstrijd van Barcelona kunnen bezoeken. Gemakkelijk zonder problemen kunnen omboeken. Het hotel zelf was erg netjes en prima. De ligging in hartje centrum was erg goed. De plekken in het stadion waren geweldig! Al met al een fijne reis gehad en onvergetelijke ervaring! Bedankt! Misschien als kleine tip, iet meer ervaring over de huidige corona regels in het land. Met name het inreizen. Ik kwam er via via achter dat ik ook nog een spaans reisdocument in moest vullen.

Perfect geregeld

Tweede keer Dortmund. Kaartjes conform afspraak in de e-mail. Plekken zoals vooraf besproken. Stadion is top, sfeer aldaar top. Vanuit centrum gratis met je tickets via metro naar stadion

Uitstekend!

Super geregeld en top plekken

Uitstekende service

Reageren snel en adequaat op elke vraag. Houden zich keurig aan de afspraken. Betrouwbaar.

Super geregeld

Mooi en centraal gelegen hotel en mooie plaatsen in het stadion.

Julianaweg 141

1131 DH Volendam

Over VoetbalreizenXL

VoetbalreizenXL is een voetbalreisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.