geweldig

Geweldige ervaring! Geweldige plekken ook!

Top geregeld!

Tickets voor Real Madrid - Valencia via voetbalseizoen XL. Boeken/kopen gaat eenvoudig zelfs voor een digibeet als ik. Was even bang dat de tickets te laat zouden komen maar een mailtje naar Voetbalreizen XL bracht snel duidelijkheid en geruststelling. Alles keurig geregeld zoals afgesproken, zelfs een betere plaats gekregen dan bestelde plaatsen. Zeer zeker voor herhaling vatbaar!

Spektakel in Milaan

Samen met mijn zoon in San Siro geweest. Mooie wedstrijd tegen AS Roma van Mourinho en Karsdorp Perfecte plek aan de rand van het veld naast de Curva Sud. Erg sfeervol met het gezang van de tribunes. Zlatan en Leao gezien van dichtbij. Spektakel en sportieve strijd op veld. De volgende dag de reis gecomplementeerd met een bezoek aan het AC Milan museum. Wat een club. Geweldige ervaring!!

Het waren 3 mooie dagen

Mooie plekken in het stadion Prima hotel, dichtbij de metro

super!

Een superleuke wedstrijd bezocht van Sevilla! Dit in combinatie met het mooie weer en heel weinig corona regels heeft ons een geweldig weekend opgeleverd dat we niet snel zullen vergeten! Heel goed geregeld.

Geweldige ervaring!

Via VoetbalreizenXL een voetbalreis naar Londen geboekt. Wij hebben de wedstrijden Arsenal - Manchester City en Chelsea - Liverpool bezocht. Deze reis combineren was geen enkel probleem, alles was top geregeld. Prima hotel met ontbijt en super mooie plekken in het stadion. Echt een weekend om nooit te vergeten!

Klantenservice niet bereikbaar

Wij hebben de wedstrijd niet kunnen bezoeken, omdat er geen treinen reden van London naar Manchester. Wij wilden de tickets nog retourneren of via jullie annuleren, maar het telefoonnummer op de site was niet bereikbaar.

Leuke belevenis

Goede plaatsen en goede sfeer

Ivm corona zijn we niet gegaan

Voor de rest was het wel weer prima geregeld.

Prima geregeld

Makkelijk te boeken, goed op de hoogte gehouden bij veranderingen. Hotel was oké (4 sterren beetje teveel eer) en de wedstrijdkaartjes werden netjes bezorgd. Mooie plaatsen in t stadion, samen met m'n zoon genoten van een mooie wedstrijd en geweldige sfeer!

Voetbalreizen heeft aan alle verwachtingen voldaan! We zaten (zoals gevraagd) met 3 man naast elkaar. Betere plekken hadden we niet kunnen wensen! Volgende wedstrijd boeken we zeker weer hier!!

Mooi voetbal-avontuur gehad, dat in Corona-tijd eigenlijk niet verstandig is.

Testen, testen en testen en hopen dat Corona aan je voorbij gaat. We hadden vakantie, de reis betaald, dus het risico genomen. Een fantastisch verblijf gehad in Manchester, Ronaldo zien scoren, uit eten geweest, mooie stad. Maar de volgende trip is pas als alles weer enigszins normaal is.

mooie reis gehad

Alles was top geregeld, kaartjes en hotel. De COVID maatregelen hadden wel veel invloed op onze reis. Echter hier kan Voetbalreizen XL uiteraard ook niks aan doen

Perfect georganiseerd

Geweldige wedstrijd mogen ervaren. Wat een belevenis! Communicatie was goed en tickets ruim op tijd digitaal ontvangen.

door aangepaste regels niet op reis

Doordat de regels in Engeland veranderde was het voor mij, ook als dubbel gevaccineerde die eigenlijk 24 uur eerder zou moeten gaan vertrekken vanwege de aangescherpte maatregelen, niet te doen om de reis en de wedstrijd te bezoeken. Helaas ben ik al mijn geld kwijt en dat maakt dat ik voor een volgende reis 4 keer extra na ga denken.

Gewoon heerlijk vader zoon reisje.

Echt een aanrader om naar Liverpool te gaan. De stad is leuk voor 1 dag, maar dan ook weer niet langer. Mensen zijn overwegend vriendelijk. Helaas dat alle corona ellende een schaduw over het geheel heeft geworpen.

Door Corona kon de wedstrijd die wij wilden bezoeken helaas niet doorgaan. De service die vervolgens geboden is was perfect. Binnen een hele korte tijd hebben we naar een andere wedstrijd kunnen om boeken en hoefden wij niet bij te betalen ondanks dat de nieuwe kaarten net iets duurder uitvielen. Ondanks dat alles heel goed geregeld was vielen de plekken helaas een beetje tegen. Voor het bedrag dat we betaald hebben voor de kaartjes verwacht je toch echt de beste plaatsen, dit was helaas naar ons idee niet het geval. Het zou fijn zijn als je bij de aankoop van de kaarten iets meer inspraak krijgt in de plek die je krijgt want wat de beste plekken zijn is voor iedereen natuurlijk anders.

Onvergetelijke ervaring

Samen met een maat ben ik naar Liverpool geweest om op Anfield de wedstrijd tegen Newcastle United bij te wonen. Super om de sfeer rondom en in het stadion mee te maken. De stad Liverpool is zelf niet echt een mooie stad, maar de mensen zelf zijn super vriendelijk. Hebben genoeg pubs bezocht, wat ook zeker de moeite waard was. Al met al een top ervaring.

Kaarten goed geregeld maar de prijs…

In Oktober kaarten besteld voor Dortmund - Besiktas. Dure plaatsen voor 190€ per stuk maar voor mijn eenmalige trip met mijn zoon van 15 wilde ik dat wel doen. Op 7 december was de wedstrijd en omdat Dortmund zich niet meer kon plaatsen voor de volgende ronde was het stadion maar voor 20% gevuld. Om ons heen waren volop lege plekken en mensen naast ons hadden maar 40€ per plek betaald . Het was mooi geweest als jullie de prijs hadden aangepast op basis van de actualiteit

Top tijd gehad

goed georganiseerd alles prima verzorgd, geen problemen ondervonden.

Snel en goed geregeld.

Na het aanvragen van de offerte hadden we deze ook snel ontvangen, waarna we ook snel konden kiezen welke keuzes we wilden maken. Via de mail hadden we ook snel reactie en werd de offerte ook snel aangepast, ze kunnen snel schakelen tussen opties en wensen. Ook als een reis door corona niet door ging kregen we onze kosten voor de tickets terug. 1 tip: Sluit mails af met een naam van degene die de mail stuurt. Afsluiten onder de naam 'klantenservice' staat heel onpersoonlijk wat jullie verder niet zijn. En het is voor de klant ook fijner als je een mail kan openen met "beste Sidney" ipv "beste klantenservice".

Geweldig ondanks corona perikelen

We waren nog nooit in londen geweest , leuke mooie stad hotel voetbal kaartjes alles prima verzorgd

Top geregeld

Was leuk en prima geregeld.

Mijn eerste trip met VoetbalreizenXL was geweldig. Alles keurig geregeld, goed hotel + wedstrijdticket. Alles keurig en optijd geregeld. Ik heb er erg van genoten en zal zeker nog een keer met VoetbalreizenXL op reis gaan!

Julianaweg 141

1131 DH Volendam

Over VoetbalreizenXL

VoetbalreizenXL is een voetbalreisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.