Prima geregeld

Communicatie mbt voorschriften en zaken die geregeld moeten worden mbt reizen naar Engeland (COVID) laat te wensen over

Vlotte dienstverlening, mooie plaatsen

Tickets besteld voor Chelsea Juventus, toch wel een topaffiche in de Champions League. Mooie plaatsen achter de goal en de tickets zaten een week voor de wedstrijd in de mailbox. Alles dus heel vlot verlopen

Top vader zoon weekend gehad

Reis naar Liverpool, geweldig stadion Anfield bezocht. De wedstrijd Liverpool-Arsenal was een top wedstrijd met een 4-0 overwinning. Wat een sfeer. Zitplaatsen waren goed, hotel lag midden in het centrum en was top. Kortom een super weekend. VoetbalreizenXL bedankt voor de organisatie!

Gezellige dag in Dortmund

Goede plaatsen op de korte zijde, vlak bij het veld (en soms wel een beetje te dicht bij de bezoekers van de tegenstander). Soepel geregeld na bestelling.

Geweldige plekken bij een top wedstrijd!

Wij zaten op rij 9. We konden de spelers bijna aanraken. Alles top geregeld!

Goede service en mooie plekken.

In dezelfde week de kaarten ontvangen middels een mail. In deze mail stond een gratis upgrade met betere plekken. Erg blij mee. En een mooie pot mogen aanschouwen ;)

Door de upgrade mooi uitzicht op het veld

Bij levering van de tickets werden we verrast door een ongevraagde upgrade van de bestelde plaatsen

Top dag!

Alles was goed geregeld.

GEWELDIG

last minute nog gemaild of er nog 2 kaarten beschikbaar waren voor de voetbal wedstrijd Barcelona - Espanyol. We kregen te horen dat ze hiervoor nog wel wat konden regelen. Er werd snel terug gemaild telkens en het contact verliep ook erg fijn! We hadden echt prachtige plekken, dus mijn complimenten.

Helemaal top!

Samen met mijn 10-jarige zoon naar het Signal Iduna Park om Borussia Dortmund te zien spelen. Keurig hotel in het knusse centrum van Dortmund, vanwaar we naar het stadion konden lopen. Daar bleken we fantastische plaatsen te hebben dicht op het veld! Wat een geweldige sfeer! Vervolgens een leuke zaterdagavond in Dortmund gehad. Ontbijt op zondagochtend in het hotel was prima. Daarna nog een stadion tour gedaan. Een weekend om nooit meer te vergeten!

We hebben het prima naar ons zin gehad

Ik zou het iedereen aan raden. Het was nu ook winterwainagt dus het was gezellig en druk in de stad.

Op tijd de kaarten binnen en een leuke wedstrijd gehad! Goed geregeld zo!

Goede service, doen wat ze beloofden en snelle en nette reacties.

Uitstekend bedrijf

Goed geregeld, kaarten netjes op tijd in de mail. gratis upgrade gekregen zodat we achter het goal zaten, superdag gehad, bedankt

Onvergetelijk,

Alles was super goed geregeld! We hebben geen problemen ondervonden en alles werkte perfect bij het hotel en de tickets voor de wedstrijd hebben we op tijd ontvangen! VoetbalreizenXL is een absolute aanrader!

Helemaal top!!

Mooie plaatsen in t stadion recht achter de goal! Hotelkamer netjes en vriendelijke mensen! Wij boeken de volgende zeker weer bij jullie!!

Eenvoudig boeken, kaarten prima op tijd online geleverd.

Bezoek Borussia Dortmund in "gele wand". Hele gave ervaring. Eenvoudig boeken, kaarten prima op tijd online geleverd.

Positief! Zelfs een upgrade gekregen naar mooie plekken

Mooie plekken gekregen! Enige min puntje is dat ik 2 weken van te voren dacht de tickets te ontvangen (staat op factuur). Echter is dit een paar dagen van te voren geworden vanwege digitale tickets.

een unieke kans om een match van Bayern Munchen te volgen

Door Corona helaas uitgesteld, maar wat een fijne ervaring. Mijn zoon wou voor zijn 16e verjaardag gaan, helaas pas op zijn 18e kunnen gaan. Communicatie verloopt zeer vlot, altijd snel en duidelijk antwoord als je een vraag stelt. Heel goede plaatsen in het stadion. Voor herhaling vatbaar! Echt zijn geld waard!

Snelle communicatie en kaarten op tijd ontvangen

Ervaring is prima. Afspraken zijn nagekomen

Wrange nasmaak

Met 6 vrienden naar een wedstrijd van Valencia geweest tijdens stedentrip. Gezien de coronamaatregelen maar besloten om in Nederland al kaartjes te bestellen. Hadden we beter niet kunnen doen. 96 euro per kaartje betaald voor een kaartje dat je bijna op elke straathoek kan kopen voor 33 euro. Je mag van mij best verdienen, maar dit slaat echt nergens op. Uitzuigen noem ik dit!

Het kost wat, maar een ervaring voor het leven.

Een aardig prijzige Manchester Derby bijgewoond, maar de ervaring is er eentje om je hele leven mee te nemen. Kaartjes waren op en top geregeld, niks over te zeggen

geweldige beleving maar prijs kwaliteit niet in verhouding

De kaartjes zijn erg duur en de plek die we hadden waren de slechtste in het hele stadion. Reling voor de neus en steeds mensen die langs lopen. Moest echt je best doen om de wedstrijd te volgen. Beleving in het stadion was geweldig maar dat wisten we al, anders waren we niet gegaan.

Super weekend gehad

Super weekend met prachtige plaatsen in het ethiad stadium

Goed !

Ik bezoek veel voetbal wedstrijden, maar een Milanese Derby had ik nog nooit bezocht. Dus waarom niet deze keer. Bij de meeste voetbalwedstrijden die ik bezoek loopt het score verloop, ik weet niet waarom, altijd op een gelijk spel. Eerder bezochte wedstrijden: AS Roma - AC Milan 1-1 Manchester united -Tottenham 1-1 Chelsea - Arsenal 2-2 Inter - AS Roma 1-1 Eindelijk hoopte ik nu wel een overwinning van Inter, Maar wat werd het.... Juist 1-1 !! Er lijkt een vloek erop te zitten. Natuurlijk neem ik jullie niet kwalijk, maar als mijn clubje had gewonnen, was mijn beoordeling hoger geweest. Maar het zij zo...

Julianaweg 141

1131 DH Volendam

Over VoetbalreizenXL

VoetbalreizenXL is een voetbalreisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.