Een geweldige sfeer in een mooi stadion met de winst voor Celtic!!

Communicatie met VoetbalreizenXL verliep uitstekend, tickets werden op tijd gemaild. Een mooie pot voetbal met veel sfeer van zowel de Celtic supporters als de Aberdeen supporters in het vak naast ons!

Over het algemeen positief

Zitplaatsen (ondanks upgrade) en de wedstrijd zelf vielen tegen. Zitplaatsen allerhoogste rij van de hoogste tribune, heel hoog dus en je kijkt tegen de onderkant van de tribune en diverse palen aan. Overige randzaken goed. Al met al wel prijzig voor een bliksembezoekje.

Gedoe om kaartjes

Bij kassa werden we apart genomen. Vragen over kostprijs kaartjes. Men gaf aan dit helemaal niet te willen dat kaartjes met zoveel geld erop verkocht werden.

Top geregeld

Goede communicatie en aanlevering van vliegtickets, voucher en voetbalkaarten. Het hotel was gelegen bijna tegen de Ramblas aan bij Placa Reial wat een heerlijke plek is om te eten of te drinken. Prima zitplaatsen in het stadion en zeer uitgebreide en complete informatie. Het Hotel was netjes en schoon met prima badkamer en bedden. Helaas geen airco. Alles was dus prima in orde. Groeten John en Ruben.

Prima service, mooie plaatsen

Via VoetbalreizenXL losse tickets gekocht voor een wedstrijd van Manchester City. Keurig direct een bevestiging. Handige gids meegestuurd gekregen met info over de stad en het stadion. De plaatsen waren top! (93:20 Lounge). Mooie wedstrijd gezien. De volgende keer weer Premier League kaartjes via VoetbalreizenXL .

Zoals altijd top geregeld

Mooie wedstrijd gezien en alles was tot in de puntjes geregeld..

Geweldige wedstrijd en sfeer

Wel altijd vreemd hoe het met de kaarten gaat maar prima geregeld. Bij 1e E-ticket ontbrak iets van QR-code wat mij niet was op gevallen maar werd door VoetbalreizenXL zelf hersteld met 2e E-ticket.

Een geweldige mooie ervaring

Wij hebben als gezin hier enorm naar uitgekeken. Het wachten en geduld hebben om dit mee te mogen maken is niet in geld uit te drukken. Vanacht bij thuiskomst bij ons op de oprit zeiden we in één koor tegelijk "wat een geweldig weekend"

Fantastische beleving Bayern München

Met 2 zonen hebben we een fantastische weekend München beleefd. De eerste dag rondleiding door de Allianz Arena, belevinis welt en de shop gedaan. Daarna een heel gezellige avond in de stad zelf. De volgende dag de wedstrijd bezocht. De kaarten waren ons vooraf digitaal toegezonden. We namen het openbaar vervoer en dat is prima geregeld. 2 uur van te voren begint het al lekker druk te worden met bier, worsten, voorbeschouwingen en herhalingen van oude wedstrijden. Dan de wedstrijd. Wat een sfeer! We zaten achter de sud-curve. Dat gaat de hele wedstrijd door. 75.000 man die enthousiast de wedstrijd beleefd. En ook na afloop van de wedstrijd genoeg activiteiten om nog even in het stadion te blijven. Terug weer met het openbaar vervoer: 10 minuutjes wachten en je zit weer in de metro. Perfect geregeld. Wat een belevenis. Zeker voor herhaling vatbaar!

Alles was in orde, goede plaatsen in het stadion, vlucht ok, goede uren.

Top ervaring weer

Was wederom weer top geregeld. Dit stadion/club is echt een superevaring.

Het was een leuke ervaring mooie wedstrijd

Het was op zich een hele leuke ervaring er was een goede sfeer on het stadion de wedstrijd zelf was ook er vermakelijk met veel goals. Ik heb alleen wel een hele grote maarrr..... Wij zaten naast n net bovenin. Bovenin was prima maar we konden het halve veld niet zien vanwege het net terwijl ik kaartjes heb gekocht met de garantie op goed zicht op het hele veld. We konden 1 doel helemaal niet zien en het halve veld nou sommige stukjes door het net heen maar ook niet helemaal dus ja een half veld zien was een hele erge domper. Ik heb er foto's van gemaakt mochten jullie daar wat mee kunnen....

Het was keigaaf, zoals mijn dochter zei.

We hebben een mooie wedstrijd gezien. 7 doelpunten, helaas 2 afgekeurd. Jammer dat Frenkie maar 10 minuten meedeed. We hadden mooie plaatsen, met een prachtig uitzicht over het veld. Zeker voor herhaling vatbaar.

super mooie reis

Munchen is een hele leuke stad en de wedstrijd van Bayern Munchen was ook een hele belevenis. Met andere woorden, een prachtige reis voor mijn zoon en voor mij.

Goed Geregeld kreeg mijn kaarten week van te voren.

Fantastisch weekend

Geweldig weekend gehad in Dortmund. Mooie wedstrijd, grote uitslag en mooie goals. Daarnaast ook nog een Stadiontour en wedstrijdje van Dortmund II meegepakt.

Geweldig unieke vader-zoon voetbalweekend

Prachtig weekend in Manchester. Ter gelegenheid van de 21e verjaardag van mijn zoon heb ik hem getracteerd op een ticket voor een wedstrijd van zijn favoriete club Manchester United tegen Everton. De dag vooorafgaand nog naar het National Football Museum in de stad en daarna een rondleiding door het stadion en bijbehorend museum. Dat straalt één en al trots en overwinning uit. Dat was misschien nog indrukwekkender dan de voetbalwedstrijd zelf (eindigend in een schamele 1-1), maar de ambiance die meer dan 73.000 fans in het stadion teweeg brengen, zal ons zeker nog lang blijven heugen.

Het overtrof mijn verwachtingen.

Liverpool-Watford bezocht met twee vrienden. Wat een voetbalstad is dat!! Hadden Liverpool-sjaals om en deze werden regelmatig gekust door voorbijgangers, bizar. Voor de wedstrijd naar Hotel TIA (This Is Anfield) geweest op aanraden van een diehard-fan taxichauffeur, was super. Jamie Webster trad op met zijn Virgil van Dijk en Sala songs etc., wat een sfeer. Erik van voetbalreizenXL had het perfect geregeld. Prima vlucht, super hotel en top plaatsen in het stadion. Communicatie was duidelijk en snel. Gaan zeker meer van deze voetbaltrips maken.

Super geregeld en een top wedstrijd

Alles was goed geregeld, mooie plaatsen naast elkaar

Super weekend!

Een gezellig weekend met vrienden in Liverpool gehad.

Utstekend geregeld

Wij zijn naar Arsenal-Manchester City geweest en hebben er een lang weekend van gemaakt. Kaarten kregen we van te voren thuis. en hebben we bij terugkeer meteen in de meegeleverde envelop teruggestuurd. Het hotel was prima en lag dicht bij het centrum.

dit is voetbalbeleving

Voor de enige echte voetbalbeleving moet je echt in Liverpool zijn. Tevens is Liverpool een verrassend mooie/interessante stad om paar dagen door te brengen. Klein minpuntje is de toch wat geheimzinnige acties rondom het gebruik van de seizoenkaart van een ander.

een fanatstische ervaring

Het was een fantastische ervaring om een thuiswedstrijd mee te maken van Liverpool. Het was vooraf rondom het stadion heel gezellig, sfeervol en wat me het meest opviel dat het allemaal heel relaxed en zeer goed georganiseerd was. In het stadion waren de faciliteiten optimaal. Je kon zelfs gewoon een normaal biertje kopen. Vlak voor de wedstrijd was het ''You never walk alone" een absoluut hoogtepunt. Kippevel krijg je daar van. Tijdens de wedstrijd was het misschien wat timide, maar dat kwam misschien ook door de tegenstander Watford. Deze maakten er echter nog wel een spannende wedstrijd. Hierdoor was de 2-0 in de slotfase ook weer een enorme ontlading in het stadion. Kortom; fantastisch en voor herhaling vatbaar

Mooie ervaring!

We hebben een prachtig weekend meegemaakt in Liverpool met als hoogte punt de wedstrijd Liverpool-Watford. De wedstrijd viel tegen, maar de sfeer rondom en in het stadion was fantastisch!

Top geregeld.

Vanaf het begin was alles duidelijk en goed geregeld. Erik zocht telefonisch contact met me omdat er wat gegevens ontbraken. De tickets werden netjes opgestuurd en we hebben genoten van de wedstrijd! Dank!

Julianaweg 141

1131 DH Volendam

Over VoetbalreizenXL

VoetbalreizenXL is een voetbalreisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.