Geweldige ambiance en ervaring

Een wedstrijd in het buitenland bezoek stond voor mijn en mijn zoon al lang op ons verlanglijstje. Als dat dan ook nog de Champions leage Wedstrijd Barcelona-Borussia Dortmund mag zijn is dat mee dan mooi. Contacten met VoetbalreizenXL liepen uitstekend. VoetbalreizenXL bedankt voor jullie inbreng bij deze mooie ervaring.

Fantastische voetbalervaring !

Fantastisch georganiseerde voetbalreis, we verbleven in het prachtige gelegen Towerbridge hotel! Maar het absolute hoogtepunt waren de fantastische hospitality kaarten, met fantastische bediening en eten en de fantastische zitplaatsen,maakte het plaatje compleet! Een echte aanrader voor de voetbalfan!!!

Wat betreft sfeer : onbetaalbaar

Geweldige wedstrijd bezocht : Liverpool - Brighton. Veel Nederlandse inbreng , met uitblinkers van Dijk en Propper. Plaats in het stadion was iets minder, we zaten in de hoek. Sfeer en beleving maakten echter alles goed. Het teruggeven van de "geleende"seizoenkaarten is ook vrij omslachtig en het gaf ons een beetje een stiekem gevoel. Al met al een geweldige ervaring die we graag nog eens over gaan doen.

Duidelijke communicatie, tickets op tijd binnen en lekker potje voetbal gezien!

Dag om nooit te vergeten

Voetbal draait om meer dan alleen die ruim 90 minuten die zich op het veld afspelen. Het gaat om samenzijn, sfeer en beleving. En op dat gebied is de Premier League wat mij betreft het summum op voetbalgebied. Voor de wedstrijd nog even een hapje en een drankje bij het winkelcentrum om de duizenden uitgedoste fans al richting stadion te zien lopen, om vervolgens in de grote massa aan te sluiten en de wandeling richting dat prachtige stadion te lopen. Het borrelende gevoel van spanning wat dat met zich meebracht maak je niet vaak (meer) mee. Dat alleen al is wat mij betreft de reis waard geweest. Het spelniveau doen vele wedstrijden uit de eredivisie echt niet onder voor wat West Ham op de mat legt. Maar uit alles er omheen is mij wel duidelijk waarom van voetbal Engeland het 'thuisland' is. Buiten dat heeft Londen zelf ook genoeg moois te bieden, dus gebruik dat vooral als reden om je gezin mee de grens over te lokken voor een bezoekje. Qua kosten zal het via omwegen direct en zelf regelen vast iets in de prijs schelen. Maar voor een paar euro's meer zorgeloos weten dat je gegarandeerd een goede plek in het stadion zal hebben is ook wat waard. Ik ga in ieder geval nog eens op herhaling!

Geweldig!

Prachtig stadion en voetbal op niveau (handelingssnelheid/tempo). Tijdens onze reis met Effeweg naar Londen (vrijdag t/m maandag) heb ik mijn vrouw zaterdagmiddag vrij gegeven (of zij mij) om deze match te kunnen bezoeken. Met Tottenham Hotspurfan samen opgelopen naar stadion en werd bijgepraat over zijn club. Later met vrouwelijke supporter -sinds ca. 55 jaar- gebabbeld. Leuk. Veel aziatische toeschouwers w.o. veel Zuid-Koreanen. Kwamen vooral voor hun idool en landsman Son. Als hij net over de middellijn kwam met de bal aan zijn voet gingen zij allemaal staan. Kwam erop neer dat ik haast even lang gestaan heb als gezeten! Gezang vanaf de tribunes. Nogmaals: prachtige ervaring voor mij als oud voetballer.

Geweldig !

De kaarten keurig ontvangen!

Een top-avondje uit !

Wij hebben een super avondje gehad. Wij hebben jullie advies goed gevolgd, en waren ruim op tijd ter plaatse. Wij hebben dus de geweldige sfeer in en rond het stadion perfect meegemaakt. Wij waren neutrale supporters, dus het thuisverlies van Bayern was persoonlijk niet zo erg.. in een stadion met 75000 supporters zijn is sowieso al een onvergetelijke ervaring.. als wij in het buitenland naar de voetbal gaan, zal dit zeker opnieuw zijn met jullie organisatie!

Na de boeking werd er al snel gereageerd. Ook op vragen werd snel en keurig geantwoord. Hotel was prima verzorgd, wedstrijdtickets was prima geregeld. Zeker een aanrader.

Betrouwbaar en servicegericht!

Na bestelling van de kaartjes duidelijke en snelle toezeggingen vanuit de organisatie hoe de procedure zal gaan verlopen. Al deze toezeggingen zijn nagekomen. Kaartjes lagen volgens afspraak tijdig klaar bij ons hotel ter plaatse.

Super!!!!

Wat een geweldige ervaring, prachtig stadion en een prachtige sfeer. Ook de plaatsen die ik gereserveerd had waren TOP!!! Super service!

Geweldig,geweldig, geweldig!

Het was niet alleen even snel een wedstrijd bezoeken, maar een beleving met mijn twee afgestudeerde zonen. Na deze wedstrijd geboekt te hebben bij VoetbalreizenXL werden we doorlopend op de hoogte gehouden van het hele proces. We wisten telkens waar we aan toe waren. Het hotel was heel goed en als klap op de vuurpijl hebben we een geweldige wedstrijd gezien in een fantastisch stadion.

Prima - tiptop in orde

- hotel en dergelijke was prima geregeld, niets op aan te merken - wedstrijd en tickets: heel goed geregeld ook, topplaatsen in de hoek van het stadion met uniek zicht op Hazard, Mbappé en andere sterren als Neymar. Ook het binnenkomen met de mobiele tickets was uitstekend geregeld en niets op aan te merken - vervoer: alles uitstekend vanuit Brussel geregeld inzake vliegtuigplaatsen en extra bagage en dergelijke - Eerste keer dat we zoiets hebben gedaan maar raden iedereen is te gaan kijken op jullie site als ze iets dergelijks willen doen, niets op aan te merken, perfect geregeld Voor meerdere herhalingen vatbaar !

Goede service! Topwedstrijd gezien!

Ik was in barcelona voor mijn werk en toevallig moesten ze voor de champions league tegen Borussia Dortmund spelen. Via voetbalreizenxl nog een kaartje kunnen krijgen gelukkig. Met handige informatie erbij.

Heel mooie ervaring

Mooie ervaring en heel goed geregeld door VoetbalreizenXL

Super Gaaf

Super genoten....... samen met mijn zoon. Hele ervaring.

Overweldigend

Ruben en ik bezochten de match Borussia Dortmund - Paderborn! We waanden ons als kleine kindjes in een grote snoepwinkel. Dortmund is de definitie van passie voor voetbal. Geweldig! (Het resultaat van de match vergeten we even 🙃)

super ervaring! en super geregeld

Samen met mijn zoon de wedstrijd palace tegen liverpool bezocht! geweldige sfeer en een super ervaring! mooie plekken waardoor we de wedstrijd goed konden zien!! alles was goed geregeld

We hebben genoten. Alles is goed geregeld door VoetbalreizenXL.

Uitstekende service en een top wedstrijd!

Door middel van een uitstekende service en een duidelijke briefing heb ik kunnen genieten van een top wedstrijd! De plekken waren super en met veel Nederlanders om me heen. Ook gezellig! De uitleg voor het openbaar vervoer, plek van de ingang en de procedure voor de wedstrijd waren erg duidelijk en ging uiteindelijk heel makkelijk. Kortom: top wedstrijd en super service!

Het was een mooie dag prima plaatsen

Mijn zoontje heeft genoten van de wedstrijd en vond het geweldig om de spelers van Bayern in het echt te zien.

Betrouwbare partner voor unieke ervaring

Via VoetbalreizenXL tickets geboekt voor de wedstrijd Man City tegen Chelsea. Informatie en dienstverlening conform verwachting. Gelukkig konden de tickets alsnog als e-ticket worden geleverd ipv hotelaflevering. Mooie bonus bleek dat de kaartjes geüpgraded waren ten opzichte van wat we hadden geboekt. Ook toen bleek dat er een dat een van de tickets onjuist was, werd dit snel en adequaat opgelost,

Super om dit mee te maken. Mooie sfeer

Weer een leuke wedstrijd in de Bundesliga gezien vanaf goede plaatsen aan de zijlijn

Duidelijke informatie over de bezoekende wedstrijd, club en stad. Goede plekken op de lange zijde bijna direct aan het veld. Kaartjes ruim op tijd voor de wedstrijddag in bezit.

We zijn naar de wedstrijd Arsenal-Southampton geweest. We hebben ook gratis upgrade gehad van onze tickets. Top. Super :)

Julianaweg 141

1131 DH Volendam

Over VoetbalreizenXL

VoetbalreizenXL is een voetbalreisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.