Prima service en contact vanuit Voetbalreizen XL. Altijd duidelijk over de gang van zaken. We kwamen het stadion binnen en hebben de wedstrijd gezien en dat is wat je verwacht natuurlijk, dus helemaal niks op aan te merken. Zou zo weer een wedstrijd boeken bij Voetbalreizen XL.

Moeizame aankoop, vervolg goed, maar gevoel stevig te veel betaald te hebben.

De aankoop was ongemakkelijk en niet duidelijk door ineffectieve betaalmogelijkheid. Customerservice was niet beschikbaar ondanks openingstijden die dat wel aangaven. Ter plekke wordt FC Liverpool in een brief verwijten gemaakt dat ze grof geld verdienen aan kaarten.... Ik denk dan 'pot verwijt de ketel' na zelf 249 euro per ticket betaald te hebben. De organisatie ter plekke was goed. Tickets op tijd in hotel. Helaas geen drie plaatsen naast, maar -wel- vlakbij elkaar

Prima geregeld allemaal

We gingen naar de wedstrijd van Liverpool maar verbleven in Manchester in een hotel. Dat konden de tickets niet afgegeven worden. We kregen nog te horen wat er deze de wedstrijddag zelf konden ophalen. Een dag van te voren kregen we bericht Waar we deze konden ophalen in Liverpool. Dit was een lokatie tussen het station en Anfield in. Helemaal perfect dus👍🏻! Fijn dat we ook met z'n vieren naar elkaar konden zitten. Het was een geweldige wedstrijd!!! Genoten dus.

Onvergetelijk!

Super geregeld. De e-tickets werden ruim op tijd geleverd en wat een plekken! Zo dicht op t veld. T was fantastisch!

Geweldig! Alles netjes van a-z geregeld!

Alles netjes geregeld! Mooie plekken in het stadion. Hotel dichtbij het centrum en bij het stadion. Inchecken zo klaar en prima kamers!

Prima ervaring

Geweldige ervaring en prima afhandeling van alles.

fantastisch!!!

Het was altijd één van mijn dromen om een wedstrijd van een Premier League top club bij te wonen. De score was 4-0 in het voordeel voor Spurs, met een paar prachtige goals, ik kan niet blijer zijn met deze ervaring. De service en snelheid in communicatie is perfect met voetbalreizen XL. Ik raad het zeker aan om je voetbalreizen te bestellen met hen. Spurs is van mijn lijst af. De volgende clubs die ik graag live wil zien zijn City, Liverpool en Arsenal en deze zal ik zeker bij voetbalreizen XL bestellen.

Fantastico

Fantastisch stadion, fantastische plek, fantastische sfeer en fantastisch resultaat( due to Ajax).

Erg leuke en mooie wedstrijd, mooie sfeer tijdens en rondom wedstrijd

Mijn vrienden en ik hebben een erg mooi weekend gehad. We hebben genoten. We gaan in Nederland vaak naar wedstrijden maar een wedstrijd in Dortmund is echt wel een hele mooie belevenis. We hebben voor, tijdens en na de wedstrijd erg genoten. Toch heb ik nog wel een vervelende nasmaak en dat is de prijs die we betaald hebben voor de kaarten. Wij hebben € 159,- per kaart betaald, op de ticket staat een bedrag van € 47,50. Ondanks dat jullie dit in de brief bij de kaarten toelichten, vind ik het toch een behoorlijke marge die er op zit € 111,50 per ticket. Ik ben zelf ook ondernemer en begrijp dat er geld verdiend moet worden.. Maar ik zou graag nog een reactie/specificatie van jullie zien waar die € 111,50- naar toe is gegaan.. Ik ben erg tevreden over jullie diensten de snelheid en het contact, maar ik twijfel erg of ik in de toekomst nog voetbalkaarten bij jullie bestel i.v.m. de hoge kosten. Nogmaals, dat is het enige minpuntje aan dit alles.

Goede contacten

Geweldige entourage, pracht van een stadion en een niet al te beste wedstrijd van Tottemham, maar wel gewonnen van Southamton. Kortom een aanrader om Tottenham te bespelen

Goed geregeld bij VoetbalreizenXL!

kort en krachtig: - voetbalkaartjes op tijd thuisbezorgd - hotel Royal National in Londen is ok en dicht bij een metrostation - informatiedocument is nuttig (misschien kan dit worden uitgebreid met reisinfo vanaf vliegveld Southend)

Vriendelijk personeel en goede service.

Contact gehad met vriendelijk personeel en tickets zijn tijdig gedeeld. Informatie rondom de wedstrijd was erg nuttig en leuk.

Top stoelen in een kolkend stadion

Wij hebben de wedstrijd Dortmund - Leverkusen bezocht. We hadden prima plaatsen rond de middenlijn, tussen keurige lui. Je bent toch vaak huiverig om een paar honderd euro over te maken en dan maar zien of de kaarten binnenkomen. VoetbalreizenXL heeft het vertrouwen waargemaakt, wij gaan dit vaker doen! Tip: voor een paar tientjes extra hadden wij graag ook een parkeerkaart dichtbij het stadion afgenomen.

perfect

alles goed geregeld

Geweldig weekend - Arsenal-Aston Villa

Dankzij VoetbalreizenXL hebben twee vrienden en ik een geweldig weekend achter de rug. Een mooi hotel en een prachtige wedstrijd maakten de ervaring compleet. Ook de wedstrijdgids met leuke tips voor de wedstrijd was van harte welkom. Zelfs met de korte zijde (bovenste ring) heb je een mooi overzicht op het veld en beleef je de echte Engelse voetbalsfeer.

Top geregeld!

Alles is goed gegaan, zeer betrouwbare site! Bedankt voetbalreizen!

Reserveringen prima

Stadion was zeer beperkt in voorzieningen. Wel prijslijsten met bv broodjes, maar in de praktijk alleen chips en verder niets. Plaatsen erg hoog in stadion maar het zicht was prima

Fantastische voetbalervaring dankzij voetbalreizen.XL

Wij hebben fantastische voetbalervaring gehad met Voetbalreizen.XL. We hadden een super hotel dichtbij centrum en strand. Wat een fantastische stad waarin je heerlijk kan winkelen, van het strand genieten en natuurlijk van een fantastische wedstrijd op top plekken (3e rij vanaf het veld). Getuigen geweest van de 1e assist en goal van onze Frenkie de Jong! Het is een onvergetelijk weekend geweest en zeker voor herhaling vatbaar en absoluut een aanrader.

Ik heb weer enorm genoten, mede dankzij de tips en goede service van Voetbalreizen XL

Genoten met Grote G

De reis en voetbalervaring was TOP

Zijn als verjaardags kado met 4 personen naar Liverpool geweest, hebben o.a. de voetbalwedstrijd Liverpool-Newcastle bijgewoond wat een enorme ervaring was(geluk dat Liverpool won) Tevens de stad ontdekt wat ook een erg leuke ervaring was vooral t Albert dock en de Beatle tour waren leuk te doen. Dus al met al erg tevreden over de reis met VoetbalreizenXL, alles perfekt geregeld TOP Groet Margriet

Prachtige ervaring en fantastisch om dat samen te doen met mijn zoon.

Goed geregeld, geen omkijken naar tickets en dat soort dingen. Alles klopte gewoon.

We hebben goed naar ons zin gehad

Leuke ervaring

De reis was goed georganiseerd maar heb toch wel mijn bedenkingen betreffende de tickets. Wij moesten deze gaan afhalen in een hotel voor de match en het waren geen tickets maar abonnementen, waar de persoon die deze gaf mijn identiteitskaart vroeg als borg en er nadruk oplegde dat wij deze absoluut niet aan de stewards mogen laten zien. Dit gaf ons het gevoel dat het niet zo’ eerlijke praktijken zijn en wij waren ook ontgoocheld van de plaatsten in het stadium. Wij hadden categorie 1 besteld en zaten helemaal links in een hoekje geduwd. Dit hadden jullie misschien beter op voorhand moeten communiceren, zodat er niemand ontgoocheld was. Wat in dit geval wel was. Vooral dat dit een verjaardagscadeau was en de prijs hoog was.

TOP ervaring, TOP wedstrijd, TOP geregeld!

Wij hebben alleen de toegangskaarten geregeld via VoetbalreizenXL en dat was TOP geregeld. Bij aankomst vrijdagavond in hotel lagen ze al klaar bij de receptie, zaterdag na de wedstrijd konden we ze weer afgeven bij dezelfde receptie waar de koerier ze weer zou ophalen. Duidelijke beschrijving hoe alles verder werkte bij stadion, maar dat wisten we al van eerdere bezoeken aan Anfield. Was SUPER!!!

Julianaweg 141

1131 DH Volendam

Over VoetbalreizenXL

VoetbalreizenXL is een voetbalreisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.