goede service, goed behandeld

Communicate is goed, duidelijk en snel verlopen. Duidelijke website met duidelijk aangegeven de prijzen voor de diverse kaarten met daarbij vermeld de plaats in het stadion. We hadden perfecte kaarten voor Bernabeu. Kaarten via mail ontvangen en makkelijk te downloaden voor gebruik op je mobiele telefoon met duidelijke instructies. Prijzig, maar het geld waard. Wij raden VoetbalreizenXL zeer zeker aan !

goede service, goed behandeld

Mooie plekken wel wat prijzig wedstrijd viel tegen maar kan niemand iets aan doen. Alles goed voor elkaar.

perfect, zeker aan te bevelen

Deze keer gekozen voor losse voetbaltickets. Contact verloopt altijd soepel: snelle reactie en het voldoen aan de vraag. Zelf nog een gratis upgrade met plekken aan de lange zijde, rij 2. Al met al perfect geregeld weer! Was weer top, ondanks verlies West Ham United.

perfect, zeker aan te bevelen

Prima organisatie en komen afspraken na

perfect, zeker aan te bevelen

Top plekken achter het doel, wat ik niet had verwacht. Misschien wel wedstrijd van het jaar meegemaakt. West Ham kwam van een 1-3 achterstand naar 4-3 terug in de 91e minuut! Hele goede ervaring met dank aan VoetbalreizenXL!

Hele mooie ervaring.

goede service, goed behandeld

Erg fijne ervaring met het boeken van losse wedstrijdtickets via VoetbalreizenXL. Door een fout bij aflevering, waren we later in het bezit van de tickets. VoetbalreizenXL heeft ons echter zeer goed geholpen en alles tot in de puntjes geregeld!

goede service, goed behandeld

Goed verzorgde reis naar Milaan voor derby AC Milaan tegen Inter Milaan stond al heel lang op wensenlijst. Met deze reis is langgekoesterde wens in vervulling gegaan. We hebben genoten van begin tot eind, prachtige ervaring, ondanks dat wedstrijd iets tegen viel. Vogende reis wordt al uitgezocht.

Prettig, correct, snel

goed geregeld!

goede service, goed behandeld

Alles keurig geregeld, tickets ontvangen op de vooraf afgesproken dag en diverse mailtjes werden erg snel beandwoord. Een aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

Practhige ervaring. Jammer was het geen zo’n goede wedstrijd. Maar we hebben zeker genoten van Madrid. Zeker te herdoen!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Alles was perfect verzorgd. Volgende keer zou ik direct weer bij jullie boeken en ook aanbevelen aan vrienden en kennissen

goede service, goed behandeld

Een super goed hotel in hartje Madrid, vriendelijke mensen in hotel, mooie belevenis in bernabeu wat een mooi stadion is dat, voor e tickets een app down loaden en je kon met alle tickets op 1 foon naar binnen

Prima geregeld!

perfect, zeker aan te bevelen

We hebben een fantastisch weekend München gehad! We hadden gevraagd om 4 zitplaatsen naast elkaar, dit kon voetbalreizen in eerste instantie niet garanderen. Maar het is toch gelukt!

slechter dan verwacht

Betaald voor de duurste beschikbare kaarten in camp nou, om 24 uur van te voren te horen dat die toch niet zo geschikt zijn. Andere kaarten aangeboden gekregen en wat blijkt in het stadion letterlijk onder het uitvak van Lyon. Hele wedstrijden hebben we voorwerpen en drank over ons heen gekregen. En wat zegt VoetbalreizenXL? “Nog nooit slechte ervaringen gehad onder het uitvak, vandaar dat we niet eens de moeite hebben genomen om het u vooraf in te lichten”. Werkelijk waar belachelijk!! Ze nemen daarin totaal geen verantwoordelijkheid en gaan heel laconiek om met mij als klant, tja ik heb ze al betaald dus het boeit ze niet.

goede service, goed behandeld

Heel goed georganiseerd. Goede informatie via de mail en een hele fijne wedstrijd gezien.

perfect, zeker aan te bevelen

We kregen dag van te voren dat er een upgrade werd aangeboden om in de Citizens club plaats te nemen. Een fantastische ervaring!

goede service, goed behandeld

De reis was van a tot z goed georganiseeed . Glasgow zelf was wel niet wat we gehoopt hadden. De wedstrijd zelf was een droge 0-0 maar dat kan ook leuk zijn de sfeer op celtic park is iets speciaals . Is het voor herhaling vatbaar . Neen ik zou niet opnieuw naar glasgow gaan . Maar mijn volgende voetbalreis is opnieuw met voetbalreizenxl dat is een feit .

goede service, goed behandeld

Top geregeld allemaal: stoel, hotel en wedstrijd. Was heel tof; wedstrijd was niet de spannendste die ik ooit zag (helemaal niet zelfs) maar dat is een ander verhaal. Zitplekken stadion ook goed! Ik zou t zo weer doen. Was met m'n zoontje.

perfect, zeker aan te bevelen

Super toffe ervaring en perfect geregeld. Ruim op tijd de voucher gekregen per mail en een gratis upgrade. Voor herhaling vatbaar!

goede service, goed behandeld

Erg prettig geholpen door jullie! Top weekend gehad! Puntje van aandacht: misschien handig om ook vragen in de enquête naar voren gekomen van de desbetreffende reis, zodat jullie daar ook meer informatie over krijgen! Hotel bij ons was erg prima, op een top locatie.

goede service, goed behandeld

Als was goed geregeld, mooi horstel met goede keuken. Verder genoeg te zien in Liverpool, oftewel prima weekend gehad.

goede service, goed behandeld

Super genoten alleen de prijs voor een ticket voor de plaats een beetje aan de hoge kant.service was perfect

Julianaweg 141

1131 DH Volendam

Over VoetbalreizenXL

VoetbalreizenXL is een voetbalreisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.