Geweldig!
Wij bezochten 3 wedstrijden: Fullham - Wolves; QPR - Stoke City & de kers op de taart Arsenal - Lens. De laatste wedstrijd was ons primaire doel, in de 2 dagen daarvoor hebben we de andere 2 wedstrijden bezocht. VoetbalreizenXL had de tickets voor alle 3 de matches uitstekend geregeld. Voor Arsenal ontvingen wij zelfs een voucher van VoetbalreizenXL voor eten en drinken. Een complete maaltijd met 4 drankjes, dat was perfect. Überhaupt is de hospitality bij Arsenal uitstekend, in een zeer supporters vriendelijke stadion, met meelevende fans. Craven Cottage en Loftus Road van Fulham en QPR zijn de stadions met de oorspronkelijke Engelse sfeer en thuis- en uit suppoters die 2 x 45 minuten hartstochtelijk achter hun team staan.
De Riverside stand bij Fulham, was een perfecte zitplaats op de onderste ring, we zaten bijna op het veld.
Aandachtspunt bij QPR zijn de zitplaatsen, zowel voor jezelf als opzij van jezelf zijn de plekken erg smal. Voor langere en bredere mensen is dit wel een aandachtspunt.
Wat opviel dat alle supporters zich zo gedisciplineerd gedroegen, geen gedoe! Rond het stadion mag je bier drinken, maar op de tribunes is dat verboden, dat draagt bij aan de positieve sfeer. Geen gelal en vooral geen mensen die heen en weer lopen om bier te halen of dien ten gevolge veelvuldig naar het toilet moeten.
Wij vonden dat een verademing en ook wij lusten bier.
Wij zijn dit jaar voor 3e keer m.b.v. VoetbalreizenXL naar een buitenlandse wedstrijd geweest, 2x in Duitsland en nu in Londen.
Al met was het weer TOP!!!! Met alle dank aan VoetbalreizenXL!!!!