Fantastische zitplaatsen bij geweldige wedstrijd

VI-Travel heeft voor fantastische zitplaatsen gezorgd, conform onze voorkeur in het Stadion Metropolitano. Vlak op het veld. Ook geweldige wedstrijd gezien (Atletico Madrid - Barcelona) voor de Spaanse competitie. Zeer aanbevelingswaardig. Prima verzorgd, zoals altijd.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Atletico Madrid - Barcelona

Perfect duidelijke communicatie en goed geregeld

We kregen ook nog een gratis upgrade van stoelen ter waarde van €60 per persoon

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Athletico madrid v Fc Barcelona

Onvergetelijk

Wij hebben een geweldige voetbaltrip gehad. Het hotel was goed en schoon. En ook qua ligging echt ideaal ten opzichte van het stadion. En we hebben de kaarten voor de wedstrijd ruim van te voren ontvangen. Hoewel wij gekozen hadden voor wat duurdere tickets, waren onze zitplaatsen zelfs boven verwachting goed. Erg tevreden dus en zouden het liefst zo snel mogelijk weer gaan!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? N.v.t.

top

was een top ervaring ,super service

• Welke wedstrijd heb je bezocht? barcelona -benfica

Geweldige ervaring

Het was een geweldige ervaring samen met mijn zoon, de kaarten waren top geregeld (hele fijne plaatsen) dit zijn de mooie dingen in het leven we gaan zeker nog vaker via vi travel boeken

• Welke wedstrijd heb je bezocht? 1. FC Köln - SV Darmstadt

De kaarten voor Crystal Palace en Tottenham Hotspur waren flink duur, maar het was perfect geregeld! Ik zat heel dicht aan het veld en bij Tottenham ook nog eens in de buurt van de reservebank van Tottenham. Een gave ervaring dus!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Crystal Palace tegen Ipswich Town en Tottenham Hotspur tegen Bournemouth.

Hadden mooie plekken in het Borussia Park geweldig dag gehad

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Gladbach tegen mainz

Geweldig !!

De hoogte categorie genomen die mogelijk was, maar zeker en vast ook deze extra kost waard ! Dit was een cadeau voor mijn vriend en hij vond het geweldig. We hadden prachtige plaatsen (lange zijde rechts redelijk onderaan, kant trainers) en konden alles perfect meevolgen. De supports waren ook op en top en wat een sfeer daar in Metropolitano stadion! Het was perfect! We zouden dit zeker nog eens doen .

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Atletico Madrid - Atletico Bilbao

Geweldige ervaring

Kaartjes 24 uur van tevoren gekregen in de mail en geen problemen bij de poortjes. Geweldige plekken en een hele mooie ervaring!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Atletico Madrid - Athletic Club de Bilbao

Mooie plekken en goed hotel

Geweldige ervaring!

Ik ging samen met school op studiereis naar Lissabon en toevallig was de wedstrijd Benfica - AS Monaco, Champions League. We gingen met 10 man en konden allemaal naast elkaar zitten, hoe uniek is dat. De wedstrijd was top en spannend (3-3). VI Travel is zeker een aanrader, duidelijke communicatie en goed bereikbaar. Thnx VI Travel!!!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Benfica - As Monaco

Mooie Engelse belevenis

Ik nam mijn 18-jarige neefje voor het eerst mee naar Engeland om thuiswedstrijden van Chelsea en Tottenham Hotspur bij te wonen. Met name het Tottenham Hotspur stadion is waanzinnig!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Chelsea - Southampton & Tottenham Hotspur - Manchester City

Hoge kwaliteit. Goed geregeld.

Alles was prima in orde. Uitstekend hotel! Konden alles relaxed doen. Informatie die we kregen was meer dan toereikend.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Everton - Manchester United

Prima in orde

Informatieverstrekking 10 Tickets, toezending, plek op tribune 10 Hotel 7

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Spurs-Man.City

Top weekend gehad

Alles was goed geregeld, alleen een foutje in de beschrijving, bus is niet gratis en de verbinding stond niet goed aangegeven, maar verder was het toppie.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Club Brugge - St. Luik

Geweldige voetbalreis, alles perfect geregeld!

Zowel kaarten als hotel prima geregeld met duidelijke, nuttige en leuke toelichting en tips.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Aston Villa - Chelsea

Mooie Engelse voetbal ervaring met topplekkeb in het stadion

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Fulham - Crystal Palace

De beste plaatsen!

Wedstrijd was via de officiële kanalen al uitverkocht. Toch wist VI travel de beste plaatsen te regelen. Een dag van tevoren kregen we de digitale scan in de mail en een telefoonnummer bij eventuele problemen. Dit verliep soepel. Wel jammer dat ik aangaf dat ik met mijn zoon van 11 jaar ging en dat ik geen kinderkorting heb ontvangen.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Everton-Manchester United

2 topervaringen in 1 trip, zorgeloos voetbalreisje

ik ben uiterst tevreden over de samenwerking, alles was piekfijn geregeld en we hadden top kaarten voor 2 leuke matchen;

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Brighton-Bournemouth en Tottenham-Manchester City

Prima georganiseerd

Fijn dat we de wedstrijd konden omboeken. Dank je wel voor de fijne service.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Borussia Mönchengladbach - Augsburg

Prima geregeld!

Geen opmerkingen. Prima geregeld.

Fantastische ervaring

• Welke wedstrijd heb je bezocht? B.Munchengladbach- Ausburg

Super ervaring!

Uitstekende service met gratis upgrade naar de lounge. Wij hadden een unieke ervaring tijdens de wedstrijd Manchester City-Newcastle.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Manchester City-Newcastle

Betrouwbaar, snel reageren en meedenken.

Kaarten zijn netjes geleverd. Vragen werden snel en bijzonder correct en vriendelijk beantwoord. Zowel per e-mail als telefoon. Het is alleen jammer dat VI naar Leicester geen pakketreis aanbiedt. Reis en verblijf zelf geregeld. Daarmee loop ik wel het risico dat als de wedstrijd verplaatst wordt, ik alles moet daarop moet aanpassen.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Leicester City - Arsenal

Superplekken in topstadion

Spannende wedstrijd met mooie plaatsen in prachtig stadion. Goed geregeld Jim!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Benfica-AS Monaco

Julianaweg 141 JJ

1131 DH Volendam

Over VI Travel

VI Travel is de reispartner van Voetbal International. Met VI ben je altijd op de hoogte van het laatste voetbalnieuws; met VI Travel kun je live bij alle actie aanwezig zijn! VI Travel tilt iedere voetbalreis naar een Champions League-niveau.