Goed georganiseerd en alles klopte

Leuke ervaring

Prima geregeld, ik zou wel graag mijn eigen plaatsen uit willen zoeken, hoewel we prima zaten. Maar ik geef de voorkeur om toch wat meer in de buurt van het fanatiekere publiek te zitten. Ook zijn de kaarten ontzettend duur via VI. Een losse kaart is ongeveer 43 euro, wij betaalden 80 via VI. Dat is eigenlijk pure oplichting. Tegen QPR : dat kost op de site in L3 Blue 36 pond, VI vraagt 179 euro!! Op de site van Sunderland kun je net zo makkelijk zelf een ticket kopen. En het hotel bij het stadion is ook eenvoudig en misschien nog wel goedkoper via Booking .com te boeken. Kortom, prima geregeld via VI, maar wanneer je zelf aan de slag gaat, ben je waarschijnlijk honderder euros goedkoper uit.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Sunderland-Swansea

Super !!

Mooi hotel op een goede locatie en supermooi potje voetbal gezien

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Villa - Newcastle

Genoten

Mooie ervaring. Gratis update van plaatsen in stadion was fantastisch.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Manchester City - Crystal Palace

Geweldig en wederom netjes geregeld door VI travel

Wij hadden geweldige plekken door een gratis upgrade naar de lange zijde

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Frankfurt-Heidenheim

Mooie voetbalclub in een geweldige stad

Goede service, kaarten ruimschoots op tijd en een bruikbaar infoboekje van Frankfurt. Gezellige stad met vele bezienswaardigheden en een mooie voetbalclub.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Eintracht Frankfurt - Heidenheim

Alles perfect geregeld

Fantastisch mooie plekken in het stadion van Leeds United. Een ervaring voor het leven !!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Leeds united - Preston North End

Goed geregeld, goede ligging hotel ten opzichte van centrum en stadion FC Porto

Genten van verblijf, wedstrijd en de stad Porto.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? FC Porto-Benfica

Prima alles volgens afspraak

Zoals afgesproken was alles goed geregeld

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Fulham -Liverpool

Ik had alleen een ticket geboekt en de reis zelf geregeld om nog een week in Londen te verblijven. Het ticket werd tijdig gemaild en de entree tot het stadion verliep probleemloos.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Crystal Palace-Brighton

Top ervaring

Voor de eerste keer voetbal tickets besteld, een hoop geld maar werkt goed! Zaten wel helemaal aan het hoekje, hadden aan heel de lange zijde kunnen zitten dus dat was jammer.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Real Mardid - Real Sociedad

Alles klopte en ruim op tijd.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Fulham- Cristal Palace (FA)

Een perfect georganiseerde voetbaltrip naar Sevilla

Net terug uit Sevilla, een trip georganiseerd door VI Travel. We vertrokken op vrijdag en op zondagavond stonden we in het stadion voor de wedstrijd Betis tegen Sevilla FC – wat een ervaring! Geweldige plekken, super sfeer, echt kippenvel. Alles was tot in de puntjes geregeld: vluchten, hotel, wedstrijd – je hoefde nergens over na te denken. En dan ook nog eens perfect weer erbij… het kon eigenlijk niet beter. Voor mij een dikke 10. Bedankt VI-team, tot snel weer!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Betis-Sevilla

Top en snel

Tickets gekocht voor borussia mochengladbach- rb leipzig. Tickets werden paar dagen voor de wedstrijd al gestuurd en er waren geen problemen emee. Helemaal top!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Borussia mochengladbach - red bull leipzig

Super geregeld

Alles werd snel en vakkundig geregeld, we hadden goede plaatsen in het stadion en het hotel was perfect!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Dortmund-Mainz

Topervaring in Dortmund

Mooie plaatsen in fantastisch stadion

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Dortmund-Mainz

Keurig opgelost

Update: Er is helaas wat miscommunicatie geweest tussen BMG en VI Travel. Had €20 per kaart meer betaald voor “mooiere” plekken. Tijdens de wedstrijd keek ik dus tegen onderstaande foto aan, waar ik enorm van baalde. Contact opgenomen met VI Travel en die hebben het keurig opgelost. Vergoedingsbon gekregen voor een volgend uitje. Goede en snelle communicatie en blijven betrokken binnen de aftersales. Keurig opgelost en ik kijk uit naar het volgende voetbal uitje.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Borussia Mönchengladbach - RB Leipzig

Real Madrid - Real Sociedad (1 april 2025)

Verblijf: Prima hotel incl ontbijt midden in de stad (vlakbij Royal Palace). Tickets: Plekken waren wel wat hoog maar voor de rest prima. De prijs van de hele reis was prijzig en dit was excl vlucht. Maar alles bij elkaar opgeteld een leuke reis gehad + een leuke wedstrijd (4-4).

• Welke wedstrijd heb je bezocht? 1

Even een paar onrustige dagen beleefd, maar ruim op tijd kwamen de tickets in mijn mail binnen. En ik moet zeggen: prachtige plaatsen aan de lange zijde 1ste ring. Ook een fantastische wedstrijd gezien. Dank daarvoor en ik hou u in gedachten bij een volgend bezoek aan een wedstrijd in de Premier League. Vriendelijke groet, Theo

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Real Madrid-Real Sociedad

Gewoon doen!

Via VI travel al meerdere voetbalreizen geboekt. Altijd perfect geregeld en goede communicatie.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Real madrid vs real sociedad atletico madrid vs Barcelona

Het was de perfecte reis

Samen met een vriend naar de wedstrijd Real Betis - Sevilla geweest. Er ging iemand van VI Travel mee. Die we altijd konden bellen, mocht het nodig zijn. En er was gezorgt voor een leuke gift. Hij heeft er ook voor gezorgt dat de reis soepel verliep. Er was een bus geregeld die ons vanaf het vliegveld naar het hotel bracht en weer terug. In het stadion hadden we echt goede tickets. We zaten nog net niet op het veld. Kortom een mooie ervaring die ik iedereen zou aanraden.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Real Betis - Sevilla

Top geregeld.

Heel snel kaarten kunnen krijgen. Goede bereikbaarheid.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Real Madrid - Real Zaragoza

Onvergetelijke ervaring

Geen woorden voor. Onvergetelijk. Tot in de puntjes alles perfect geregeld. Volgende keer kom ik zeker terug.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Real Betis - Sevilla

Geweldig en betrouwbaar!

Super makkelijk om voetbal tickets op te bestellen. Reageren snel en vriendelijk op de e-mails. Je krijgt je ticket 24 uur voor de wedstrijd digitaal opgestuurd zoals belooft. Ik raad je zeker aan om je tickets op deze site te bestellen. Ik kocht kaarten voor Atlético Madrid VS Barca meerdere keren geprobeerd op de officiële site van Madrid maar hing telkens vast. Hier binnen 5 seconden tickets kunnen bestellen echt TOP!!!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Atlético Madrid VS Barcelona copa del rey semi final

Paar prachtige dagen gehad, top geregeld!

Was goed voorbereid. Goede communicatie, prima hotel en hele mooie wedstrijd. We zijn normaliter soms kritisch maar er was geen enkel negatief item te ontdekken.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Real Betis VS Sevilla FC

Julianaweg 141 JJ

1131 DH Volendam

Over VI Travel

VI Travel is de reispartner van Voetbal International. Met VI ben je altijd op de hoogte van het laatste voetbalnieuws; met VI Travel kun je live bij alle actie aanwezig zijn! VI Travel tilt iedere voetbalreis naar een Champions League-niveau.