Slecht

2e keer besteld bij vi travel En nog niet een keer zonder problemen verlopen

Super goed verzorgde reis

Boeken gaat heel makkelijk. Ik had per ongeluk het aantal dagen niet goed geboekt. Na kort contact via de mail met Jim van vi-travel meteen aan kunnen passen. Zowel bij het hotel als de wedstrijd alles duidelijk uitgelegd in de mails die je krijgt. Zeker voor herhaling vatbaar

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Atletico mardid Espanyol

Top ervaring

Geweldig sfeer in het stadion & mooie plaats

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Schalke-koln

Echt gaaf.

Samen met mijn dochter de wedstrijd bezocht. We hadden een mooie plek in de lange zijde en dicht bij het veld in de eerste ring. We hadden verwacht op de tweede ring te zitten. Het contact met de Brighton supporters was erg leuk, zeker toen ze hoorden dat we Nederlanders waren. Het wedstrijdverloop was ook bijzonder met de winst van Brighton in blessuretijd. Mooie ervaring in combinatie met een bezoek aan Brighton en omgeving (National Trust gebieden).

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Brighton-Manchester United

Geweldig!

Voor het eerst kaarten besteld via VI Travel en zeker niet de laatste keer! Een week van te voren 2 kaarten besteld voor de wedstrijd gladbach tegen leverkusen op de 2e ring lange zijde. Als verrassing kregen we een gratis upgrade naar de 1e ring waar we echt heel blij mee waren en kregen ook nog eens een mooie wedstrijd te zien met 5 goals! VI Travel, heel erg bedankt voor deze mooie ervaring en de upgrade jullie gaan ons zeker vaker kaarten zien bestellen!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Borussia Mönchengladbach- Bayer Leverkusen

Eind augustus de wedstrijd FC Porto tegen Rio Ave bezocht. Kaarten werden ruim voor het duel opgestuurd en de instructies waren erg duidelijk. Daarnaast waren het echt top zitplaatsen, op de lange zijde.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? FC Porto - Rio Ave

Alles prettig geregeld

Wij hebben onlangs Brighton & Hove Albion vs. Manchester United bezocht en alles is via VI Travel zonder problemen verlopen. Tickets mooi op tijd binnen en zelfs een upgrade gehad v/d zitplaats! Dat was een leuke verrassing.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Brighton & Hove Albion vs. Manchester United

Duper dag en wedstrijd maar wel duur en geen 3 plekken naast elkaar

Super dag, wel zeer prijzig. Konden nog officiële kaartjes bij de kassa in het stadion kopen. ( uiteraard was dat een gok geweest). Wel jammer dat we niet naast elkaar zaten.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Valencia VS Barcelona

Super goed geregeld

Wat een ervaring om in het San siro stadion te zijn!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Ac Milaan - Torino

Top weekend!!

Zowel hotel als de plaatsen in het stadion waren goed. Het was een top weekend zoals mijn zoon het omschreef!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Valencia - Barcelona

Eenvoudige site, alles is zeer makkelijk te vinden en te boeken. Kaartjes krijg je 24 - 48 uur van te voren, maar wij gelukkig al eerder (je weet maar nooit). Geweldige ervaring gehad dankzij VI Travel!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? AC Milan - Torino

Goed gelopen

Het was een leuke reis naar London en de wedstrijd was top

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Manchester City vs Manchester United

Super geregeld. We konden zo met de verkochte tickets het stadion in. Even scannen bij de poort en een toffe wedstrijden mogen meemaken met mijn zoon.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Manchester United-Manchester City

Duidelijk en goede plekken

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Genk tegen standard

Goed advies, kaartjes met international lounge. Prima geregeld.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Manchester United _Arsenal

Alles was top geregeld de kaartjes deden het prima. Alleen het hotel kon beter maar ja dat was alleen om te slapen dus voorderest een dikke 10

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Chelsea-Bournemouth

Perfect geregeld!

Ik ging samen met een vriend van mij naar Schalke toe. Wat was het een mooie wedstrijd. Alles hebben wij meegemaakt en de plekken waren nog beter als dat wij hadden verwacht! De service vanuit VI Travel was uitstekend geregeld. We hadden op de wedstrijd dag nog een vraag en die werd ook meteen beantwoord. Dikke aanrader!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Schalke!

Goed georganiseerde voetbalreis om nooit te vergeten!

Wij zijn naar de wedstrijd Juventus - Fiorentina geweest en alles was super goed geregeld door VI Travel! Het oversteeg onze verwachtingen zelfs wat betreft het hotel en de plaatsen in het stadion. De kaartjes kreeg ik ook al eerder binnen dan verwacht en de communicatie met hen was super goed en duidelijk. Ik zou VI Travel zeker aanraden en ik ga zeker in de toekomst nog een keer een voetbalreis via hen boeken.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Juventus - Fiorentina

Prachtige plekken voor een prachtige wedstrijd!!

Bayer Leverkusen- As Roma was een mooie ervaring we hadden goede plekken ondanks dat de kaarten uitverkocht leken had VI travel blijkbaar meer mogelijkheden. We zaten links vh midden op de lange zijde echt top. Mijn zoon en ik hebben genoten.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Bayer leverkusen-as rona

Prima geregeld, goede plekken, prachtig hotel

Erg gave voetbalervaring en mooi hotel midden in de stad. We hebben een fijn weekend Londen gehad met het Engelse voetbal als extra

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Chelsea West Ham

Geweldige wedstrijd

Digitale kaartjes waren ruim op tijd ontvangen. Goede plekken in het stadion. Maar vooral een mooie wedstrijd.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Crystal Palace - man united

Alles nagekomen zoals beloofd en zelfs nog meer!

Geweldig mooie ervaring voor ons gezin. We konden de spelers bijna ruiken.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Manchester City - Wolverhampton Wanderes

Onvergetelijke ervaring met mijn kleinzoon

Inchecken uitstekend. Kamer bedden prima.Ontbijt netjes en Service uitstekend. Wedstrijd kaarten op tijd ontvangen Maandag heeft het de hele dag geregend en klokslag 21.00 uur is het gestopt. Wij hebben een geweldige wedstrijd gezien en een ervaring voor mijn kleinzoon die hij niet snel zal vergeten.Zeker voor herhaling vatbaar. Dank voor het oplossen van de problemen. Met vriendelijke groet Claudeth en Jahsaryo

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Barcelona-Valencia

geweldige ervaring

Schalke 04 is nog steeds een enorme club met een een zeer trouwe aanhang. Zeer vriendelijke mensen ontmoet. Wedstrijd was erg spannend, vooral in de 2e helft. Je voelde gewoon de gigantische druk bij beide ploegen. De belangen zijn zo groot. Schalke 04 dreigt te degraderen en Fortuna kan nog steeds promoveren, VI TRAVEl hartelijk bedankt dat jullie deze ervaring mogelijk hebben gemaakt.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Schalke 04-Fortuna Dusseldorf

Boven verwachting!

Het britse voetbal meemaken is echt een beleving. Alles leeft en ademt hier voetbal. Wij waren naar Fulham en zaten op de H-tribune. Hier voel je echt hoe god voetbal bedoeld heeft. Kortom: aanrader!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Fulham - Liverpool

Julianaweg 141 JJ

1131 DH Volendam

Over VI Travel

VI Travel is de reispartner van Voetbal International. Met VI ben je altijd op de hoogte van het laatste voetbalnieuws; met VI Travel kun je live bij alle actie aanwezig zijn! VI Travel tilt iedere voetbalreis naar een Champions League-niveau.