Veel wachten en foutief hotel

Wanneer je een reis geboekt hebt hoor je direct niks meer. Ineens Na een paar weken beginnen ze weer te mailen. Ons hotel, inchecken vanaf 15u, mochten we niet in. En daar waren wij zogenaamd van op de hoogte gesteld. (not) We mochten er pas om 20:30 in. Lekker geregeld VI travel..

Simpel maar wel duur

Je kan waarschijnlijk een goedkopere manier vinden om een voetbalreis te maken, maar VI Travel maakt het je wel een stuk makkelijker. Hiermee kon ik snel een reis boeken en heb ik een hele comfortabele reis gehad. Ik ga het zeker nog eens gebruiken!

100% gegarandeerd voetbal plezier

Eerste keer tickets geregeld via Vi travel. Zou het zo weer doen!

Super reis gehad, trip gemaakt naar Manchester en daar de wedstrijd Man United Crystal Palace geweest, kaarten waren door VI gratis geüpgraded naar premium 1 kaarten.. ondanks het verlies van United en het slechte een top wedstrijd gehad… ook het hotel was perfect totaal niets op aan te merken, ook een VI travel gids voor onze trip ontvangen, alles perfect omschreven en klopte als een bus.. zeker voor herhaling vatbaar!

Alles super geregeld met goede en duidelijke informatie vooraf!

Het was super geregeld. Het enige jammere vonden wij dat we niet met z'n 5-en naast elkaar zaten en ook niet in het zelfde vak. Het was gesplitst in 3 personen en 2 personen. Ik kan me wel voorstellen dat met z'n 5-en naast elkaar een uitdaging is, maar omdat we niets gehoord hadden hierover gingen we er wel vanuit dat het zo zou zijn. Een volgende keer zou ik dat graag horen als het niet mogelijk is bij elkaar te zitten.

Alles goed geregeld

De informatievoorziening was goed, ook waren de tickets en het hotel in Keulen goed geregeld. Het hotel ligt in het centrum, waardoor je nog goed even van de stad kunt genieten. Enige opmerking over het hotel is dat het parkeren erg duur was voor een nacht. Maar daar kan VI weinig aan doen. M’n vader was in ieder geval erg blij met zijn cadeau.

Leuke ervaring met geweldige Engels mensen

Leuke dag gehad leuke mensen gesproken helaas viel het weer wat tegen

Het was een geweldige vader zoon ervaring. Thanks VI Travel!!!

WIj hadden een reis geboekt naar Madrid voor een wedstrijd van Real Madrid via VI Travel. Het eerste fijne is dat je gewoon kan bellen en daadwerkelijk een persoon spreekt die je rustig uitlegt hoe het werkt. Bij meerdere aanbieders is het allemaal online of telefonisch krijg je een bandje te horen met opties, met daarna het verzoek een mail te sturen. De communicatie is top. Je wilt gewoon geen gedoe dat de kaarten niet goed zijn, of de stoelen uit elkaar zitten. Ik heb bewust voor VI Travel gekozen voor de betrouwbare naam en de goede service. De kaarten/stoelen waren geweldig. Een voetbal reis naar Madrid is aan de prijs, maar als ik naar het gezicht keek van mijn zoon meer dan waard. Bedankt Toppers en wat mij betreft tot de volgende reis.

Prachtige sfeer en een fantastische ervaring.

1. FC Köln, wauw. Simpelweg wauw. Fantastisch publiek met een geweldige sfeer. Ging erheen omdat ik toevallig in de buurt was maar ik ben wel wat van de club gaan houden. Zat naast een paar oude mannen en de manier hoe hun over de club spraken was echt mooi. Daarnaast waren er in de stad ook veel supporters te bekennen echt fantastisch.

Top weekend!

Top voetbal weekend gehad in Madrid. De organisatie en communicatie vanuit VI was duidelijk en op tijd. Ze doen wat ze zeggen, en zeggen wat ze doen. Volgende keer weer!

Nog nooit zo iets geweldigs meegemaakt

Het was altijd een droom van onze vriendengroep san siro te bezoeken maar met deze pot was dat natuurlijk extra wauw!! Wat hebben wij bizar erg genoten zowel van de wedstrijd als de curva sud en nord

Alles was goed en snel geregeld

Goede ervaring gehad. Het boeken ging gemakkelijk en ik kreeg snel meer informatie over de boeking. De wedstrijdkaarten kreeg ik ruim van te voren.

Vrij simpel om kaarten te bestellen voor een wedstrijd in Duitsland.

Kaarten bestellen ging makkelijk, net als de kaarten ontvangen. Voor de 1e keer dan een wedstrijd (officiële) in het buitenland bezocht en de ervaring was prima. Misschien een tip voor de bezoekers die nog niet eerder ergens zijn geweest dat bijvoorbeeld tips worden gegeven waar je bijvoorbeeld kan parkeren en waar je in het stadion naar binnen kan gaan. Binnenkort maar de volgende voetbalreis via hier boeken naar Engeland en kijken hoe dat gaat.

Geweldige plek

We hadden een geweldige plek om de wedstrijd te bekijken. Bovendien is er een zeer gemoedelijke sfeer in en rondom het stadion met voldoende drink en eetgelegenheden . Kunnen ze in Nederland nog van leren

Geweldige ervaring!

Samen met mijn vader eindelijk naar een buitenlandse wedstrijd gegaan. We kregen ruim op tijd de kaartjes en hadden mooie plekken. Goed geregeld!

Wat een beleving!

Kaartjes voor de premier league besteld voor een wedstrijd van Man City. Uiteraard prijzig, maar we hadden top plekken. Had een beetje hulp nodig voor de juiste Wallet waarin je je kaartjes moet bewaren. Maar ik werd hier telefonisch heel goed mee geholpen. Top ervaring!

Helemaal geweldig

Het was heel bijzonder om live bij een Premier Leaguewedstrijd te zijn en al die mannen in het echt te zien. Ik hoefde zelf helemaal niets te regelen, heerlijk! En ik wilde een ander vliegveld en daardoor een extra overnachting en dat werd vlekkeloos geregeld. Het was een hoop geld maar ik kreeg erg veel waar voor dat geld. Heel fijn hotel ook (Holiday Inn Whitechapel)

Overgetelijke reis

We hadden een gratis upgrade gekregen van categorie 4 naar categorie 1 en we zaten nog eens met z’n alle zes naast elkaar. Onze verwachtingen waren op positieve wijze overtroffen!

Leuke ervaring

Goede plekken en leuke wedstrijd. Goede service!

Wauw, wat een fantastische ervaring!!

Ik heb bij VI Travel twee wedstrijdkaarten en drie overnachtingen geboekt. Liverpool tegen Bournemouth op 19 augustus 2023 samen met mijn zoon. Vrijdag met Ryanair naar Manchester (Easyjet naar Liverpool drie duurder). Hierna met de bus naar Liverpool (retour 9,70 GBP pp). We zaten in het Mercure Liverpool Atlantic Tower Hotel. Dit is wel wat verouderd maar alles was keurig en goed geregeld. Zaterdag gewinkeld in Liverpool ONE en naar de wedstrijd. Zondag een rondleiding in het stadium en in de avond naar de bioscoop. Voor 2,00 GBP pp kan je met de bus overal naartoe. Maandag weer terug. VI Travel bedankt voor de goede zorgen!!

Heerlijke voetbalreis

Alles prima georganiseerd. Perfecte plaatsen in het stadion. Goed hotel. Verbeterpuntjes: - ik had gevraagd om 2 aparte bedden voor mijn zoon en voor mij. Er was echter een vrij klein 2 pp bed op onze kamer. Door hotel goed opgelost door sofa uit te klappen tot extra bed. - de namen op de tickets waren niet onze namen. Was gelukkig geen probleem bij stadion

Uitstekend geregeld!

Mooie plekken en geen gedoe met de kaarten, top geregeld (Manchester City - Arsenal, community shield)

Alles goed geregeld, van hotel tot wedstrijd kaartje.

Het was fantastisch!

Alles was tot in de puntjes verzorgt!

Zou graag ook een keuze hebben welk vak en niet cat 1 of 2. Nu heb ik al twee keer tweede ring gezeten bij 1ste fc koln. Wil een keer eerste ring maar kan niet kiezen daarvoor.

Julianaweg 141 JJ

1131 DH Volendam

Over VI Travel

VI Travel is de reispartner van Voetbal International. Met VI ben je altijd op de hoogte van het laatste voetbalnieuws; met VI Travel kun je live bij alle actie aanwezig zijn! VI Travel tilt iedere voetbalreis naar een Champions League-niveau.