gewoonweg goed

duidelijke en overzichtelijke webshop levering voldoet aan verwachtingen

Zeer correct!

Wij kochten dezelfde golfkar als de mijne voor mijn vrouw (zij het in een andere kleur) en we werden snel en correct bediend voor een veel betere prijs.

Helemaal prima

Overzichtelijke website en goede communicatie over de levering.

alles ok

alles ok

Super goed geholpen

Ik had al een ijzerset van taylor made besteld voor een aantal maanden terug laten fitten, nu had ik een gapwedge nabesteld (aprochwedge) en werd ik keurig gebeld of ik niet dezelfde graphite shaft erop wilde als mijn ijzerset. Super attent en meedenkend dus van mij een dikke tien

Snel en voordelig

Redelijk snel werd het product geleverd. Keuze viel op GolfShopsOnline vanwege de voordelige keus.

Bestelling kwam goed verpakt binnen 24 uur bij mij thuis

Heel prettig!

Vriendelijk, deskundig, betrouwbaar en zeer betaalbaar

Goede persoonlijke dienstverlening, meedenken en top product

Product was niet meer op voorraad, met beter en mooier product via mail terug gekomen met interessant gereduceerde prijs. Kortom geweldig. Golftas bevalt erg goed.

Prima en snelle levering

Bij bestellen was er voorraad en heb de tas toen besteld. Kreeg in eerste instantie geen bericht, maar na mailtje kreeg ik snel bericht dat de tas onderweg was. Ik was bang dat het lang zou duren omdat de site aangaf dat er geen voorraad meer was. Kennelijk had ik toen de laatste

Helaas nog niet kunnen gebruiken

De club is helaas te laat geleverd vier dagen later waardoor ik de club niet kon gebruiken bij de wedstrijd waar ik hem voor bestelde. De fout lag bij DPD die ik snap nog steeds niet hoe het mogelijk is een anders adres gekoppeld hadden aan het pakketje. Ongeveer anderhalf uur rijden van het juiste adres. Na meerder telefoontjes waarbij beloftes werden gedaan die niet nagekomen werden heb ik na vier dagen mijn club in ontvangst genomen en hoop hem snel mee te spelen;-) Golfshop Online daar ligt de fout zeker niet daar bestel ik gerust weer opnieuw product was netjes verpakt en ik heb ontvangen wat ik wilde. Enkel het advies kies voor een andere bezorgdienst. Het gaat wel heel vaak fout met DPD.

Positief

Lean and Clean, correct.

Snel en correct geleverd

I.v.m. aanpassing lengte clubs duurde levering iets langer maar opgegeven verwachte levertijd kwam exact overeen . Werd keurig op de hoogte gehouden. Clubs zien er top uit en verwacht hier heel lang plezier van te hebben.

Top. Snelle levering. Precies wat je mag verwachten

Top dat er op de website staat dat het product binnen 1-5 dagen geleverd wordt en of het beschikbaar is.

Na eerst een verkeerde kleur tas ontvangen, kreeg ik na mail overleg direct de echte door mij bestelde tas snel toegestuurd!

Super .. zeer professioneel

Na het plaatsen van de bestelling , kreeg ik een mail voor het verdere verloop . Op het moment van de levering kon ik mijn pakket van begin tot einde volgen. Zeer goede service

Goede prijs en snelle levering, maar product was helaas niet perfect.

Tas had beschadiging die zelfs met een kruisje was gemarkeerd. Jammer. Ik vond het geen reden om de tas terug te sturen, maar denk dat het wel goed is dat u hiervan op de hoogte bent.

Gebeld dat bestelling er niet binnen 24 uur kon zijn. Fijne communicatie. Daar houden we van.

ik ben tevreden over de afhandeling van het probleem van de niet bezorgde tas

Prima en op tijd.

Prima website en snel geleverd.

Prima product

Eventjes uitproberen wat de beste positie is om de grip/hulp te plaatsen en daarna heb je er enkel nog mààr plezier van!

Perfecte werking!

De mooie rode paraplu werkte prima door de UV filter in de felle prikkende zon. Ik ben er blij mee!

Prachtige set voor scherp geld.

Duidelijke site, voldoende product omschrijving en voldoet aan de verwachtingen! Keurige follow up na de bestelling via mail. Snelle levering via DHL. Mooie set voor scherp geld!

Fijne golfset

Fijne clubs en lekker licht!

Snel en goed

De levering van de golfset ging snel en goed. Een aanrader.

van Leeuwenhoekstraat 20 4

3846 CB Harderwijk

Over GolfShopsOnline

Welkom bij GolfShopsOnline, Wij zijn een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van hoogwaardige golfartikelen en gepersonaliseerde golfervaringen. Met trots leveren wij een uitgebreid assortiment golfproducten, variërend van clubs en ballen tot trolleys en accessoires. Wat ons onderscheidt, is onze nauwe samenwerking met golfbanen en onze expertise op het gebied van golf fittingen. Wij begrijpen dat elke golfer uniek is en individuele behoeften heeft als het gaat om golfclubs en -apparatuur. Daarom bieden wij professionele golffittingen aan, uitgevoerd door een gecertificeerde PGA-pro op de driverange van één van onze partner golfbanen. De PGA-pro's beschikken over uitgebreide kennis en ervaring en zullen met toewijding en deskundigheid de juiste clubs voor je selecteren. Door middel van geavanceerde technologieën en analyse van je swing, zorgen de pro's ervoor dat je clubs perfect zijn afgestemd op je lichaamsbouw, speelstijl en individuele voorkeuren. Het resultaat? Een golfuitrusting die je spel verbetert en je helpt je volledige potentieel te bereiken. Bij GolfShopsOnline geloven we in het creëren van een gepersonaliseerde en betrokken golfervaring. Onze toegewijde klantenservice staat altijd klaar om je te voorzien van deskundig advies en ondersteuning. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe driver, golfballen van topkwaliteit, of gewoon wilt weten welke accessoires het beste bij je passen, wij staan voor je klaar om je te helpen de juiste keuzes te maken. Als een familiebedrijf zijn wij trots op onze passie voor golf en het leveren van kwaliteitsproducten en -diensten. Wij streven ernaar om een vertrouwde partner te zijn voor golfers van alle niveaus en hen te helpen het meeste uit hun spel te halen. Blader door ons uitgebreide assortiment, maak een afspraak voor een golf fitting en ervaar zelf de kwaliteit en service waar wij bekend om staan. Welkom bij GolfShopsOnline, waar passie voor golf samensmelt!