Diamantstraat 8 134
2200 Heerentals
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Aluminium op Maat Gemaakt is een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in de verkoop van op maat gemaakte aluminium producten. Ze bieden een breed assortiment aan aluminium profielen, platen, buizen, staven en accessoires, allemaal verkrijgbaar in nauwkeurige afmetingen volgens de specificaties van de klant. Hun producten zijn geschikt voor zowel bedrijven als particulieren, met opties zoals geperforeerde platen, diamantplaten en gekleurd aluminium. Het bedrijf onderscheidt zich door een uniek online platform, waar klanten product specificaties kunnen invoeren en op maat gemaakte aluminium oplossingen ontvangen. De producten worden door heel Nederland en België geleverd, vaak binnen een week. Aluminium op Maat Gemaakt streeft ernaar betaalbare en betrouwbare diensten te bieden, die zowel professionals als hobbyisten ondersteunen.