Ik had nooit gedacht dat het bestellen en leveren van aluminium profielen zo eenvoudig zou zijn!

Ik zocht verschillende aluminium U-profielen voor mijn nieuwe serre om tomatenplanten aan vast te binden. Na lang zoeken bij bedrijven in de buurt van Bastogne/Marche ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij jullie bedrijf in Malle waar ik de gezochte profielen online kon bestellen. En dat was super eenvoudig. 7 dagen na mijn bestelling werden de profielen thuis afgeleverd en kon ik alles monteren. Ik zowel als mijn tomatenplanten zijn zeer tevreden.

Super goed bedrijf

Snel een bestelling kunnen plaatsen goed overzicht van de goederen en snelle levering van de gewenste profielen

Correcte levering

goed materiaal,goede service precieze maatvoering

Jammer dat het iets langer duurde vanwege een feestdag, maar werd regelmatig op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling. Doorgaan zo!

snel en perfect uitgevoerd en geleverd.

snel en perfect uitgevoerd en geleverd.

Sorry ... te lange leveringstermijn

Veel te laat geleverd

Correct, gemakkelijk en kwaliteitsvol

Via de site gemakkelijk door te geven wat men wenst, zeer correcte prijs en levering.

Goeie, vlugge, services

De opgegeven maten werden niet gerespecterrd

De opgegeven maten werden niet allemaal gerespecteerd.

Aluminium in veel maten te verkrijgen

De afmetingen die je bij aluminium op maat gemaakt kunt vinden vind je niet bij gewone metaalhandel. Zelfs als je ze toch zou vinden moet je er volledige lengsels van kopen....

schitterend

Sinds ik kennis had gemaakt met Aluminium op maat gemaakt heb ik niets dan positie ervaringen gehad. Altijd perfecte service, steeds volgen afspraak en de leveringen altijd stipt op tijd.

correcte afhandeling

Alles was perfect zoals besteld, wel redelijk lange leveringstermijn

tot op de millimeter juist

makkelijke website, steeds op tijd geleverd, top.

Duidelijke website Alles volgens afspraak

Good service

Good service

Naar gewoonte, geniaal.

Bestellen, even wachten, plaatsen. Het lijkt duur, maar als je eigen tijd moet rekenen, of de aankoop van de juiste gereedschappen, dan is het hier een koopje.

Goede kwaliteit

Onduidelijkheid over leveringsdatum maakt het onmogelijk de verdere werken te plannen.

Alles naar wens op maat en correct uitgevoerd.

Voor de eerste maal besteld. Alles werd uitgevoerd zoals gevraagd. Voor herhaling vatbaar.

makkelijk besteld en geleverd

ruime keuze snelle website met makkelijke selectie van het materiaal en zijn maten snel geleverd en goed ingepakt top

zeer vlotte levering, perfect op maat gezaagd. op maat geplooide profielen waren perfect.

Bestellen op website verliep vlot, en snelle levering aan huis in stevige verpakking. Enige opmerking: hier en daar nog braam(resten) aanwezig.

Een zeer dure transport kost.

Beste, De levering van het materiaal is goed verlopen. Ik vind wel dat jullie transport kosten heel duur zijn in vergelijking met andere leveranciers. Mvg, Antoine De Roeck

Perfect!

Snelle levering van een goed product!

Correcte service

perfect

prijs kwaliteit is uitstekend perfect verpakt

Diamantstraat 8 134

2200 Heerentals

0032 147 524 29

Over Aluminium op Maat Gemaakt

Aluminium op Maat Gemaakt is een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in de verkoop van op maat gemaakte aluminium producten. Ze bieden een breed assortiment aan aluminium profielen, platen, buizen, staven en accessoires, allemaal verkrijgbaar in nauwkeurige afmetingen volgens de specificaties van de klant. Hun producten zijn geschikt voor zowel bedrijven als particulieren, met opties zoals geperforeerde platen, diamantplaten en gekleurd aluminium. Het bedrijf onderscheidt zich door een uniek online platform, waar klanten product specificaties kunnen invoeren en op maat gemaakte aluminium oplossingen ontvangen. De producten worden door heel Nederland en België geleverd, vaak binnen een week. Aluminium op Maat Gemaakt streeft ernaar betaalbare en betrouwbare diensten te bieden, die zowel professionals als hobbyisten ondersteunen.