Voldoende

Het soms heel moeilijk conector doen met de apart voor

rapidité de livraison

Effecient en betrouwbare producten

Geen installatie

Geen installatie mogelijk

Très bien

Service rapide Commande faite le vendredi après midi lecteur reçu le samedi matin

goed en simpel werkend produkt

Goed apparaat simpel maar werkt perfect

Betrouwbaar

Snelle levering!!! Goed ingepakt ook

Bedroevend slecht

Ik kocht bij jullie een ZETES card reader om te gebruiken met mij ipad en de toepassing brokercloud (verzekeringsmakelaar) vermeld op jullie website. Ik had hierover vooraf informatie bij jullie ingewonnen maar na de bestelling kreeg ik geen enkele vorm van support. Zelfs nadat jullie mij doorverwezen naar Brokercloud, wat ik deed, laten jullie na om ook hen te helpen. Actueel heb ik een zetes reader die niet doet waarvoor ik die heb aangekocht. Trieste service!!!

Service rapide

Service rapide et matériel fonctionne parfaitement.

Alles in orde!

Alles goed gegaan, geen opmerkingen! Deliver on commitment.

snelle en prima service

snelle verzending en prima service

Goede Kwaliteit

De EID kaartenlezer zijn in goede handen aangekomen,het ziet stabiel uit, ik kan nog niet zeggen of het werkt want mischien is er een probleem met mijn EID kaart. Dat zal morgen avond geproeft worden. Het spijt me dat ik u niet kan vinden per telefoon. Hartelijk bedankt. Met vriendelijke groet Georghio H.D. van Els

Doet wat moet

Kaartlezer was er snel en werkt prima.

Eenvoudig, handig, werkt prima

Ik gebruik het nog niet lang, maatvoer werkt prima. Het heeft een makkelijk formaat om in je zak te plaatsen. Goeie verbinding met de GSm. Een aanradertje

Deze werd besteld en kwam de dag erna reeds toe, wat een service!

Snelle vlotte behandeling van mijn dringende bestelling

Het bestellen, leveren en bekomen van de correcte facturatie verliep super vlot zonder meer. Top ervaring.

Snelle installatie op Mac van eID-USB-C kaartlezer

Duidelijke handleiding op de website.

Snelle verzending, praktische handleiding, veilige betaling, top!

Livraison rapide

La livraison est très rapide. Le lendemain ma commande était chez moi. Le matériel est de bonne qualité.

perfecte klantervaring

Gebruiksvriendelijke website met de nodige info, eenvoudig bestelproces, snelle levering met stevig verpakte kaartlezer. Kan niet beter, aanrader!

Ik vind het fijn hiermee te werken

Een zeer vlotte ervaring hiermee! Het is zo makkelijk in gebruik!

84 Larenstraat

Lummen 3560