Normale

à plusieurs reprise l’appareil se coupe ou alors ne lit pas les cartes. Je dois m’y reprendre à plusieurs reprises

Top service!!

Heel vriendelijk en enorm snelle service!

Lecteur de carte d'identité

Bonjour, le lecteur de carte est été livré très rapidement. Impossible de trouver ce lecteur chez médiamarkt ou sur amazon. Merci Philippe MICHEL

Vlot besteld en geleverd

Het was duidelijk welke lezer je diende te bestellen die past bij het programma waarmee je werkt. Besteld en vlot geleverd

Duidelijk en snelle service!

De website wees zichzelf goed uit. Er stond overal duidelijke uitleg bij. Ik heb gemaild om hulp en binnen het uur had ik een duidelijk en vriendelijk antwoord van een medewerker. Ik zou meteen opnieuw via eidshop bestellen!

assistance rapide pour l'établissement d'une connexion avec l'administration fédérale

la connexion aux services fédéraux étant devenue subitement impossible avec mon lecteur de carte (bohemic), je passe à une carte Zetes mais le problème persiste. En quelques échanges rapides de mail avec votre helpdesk le problème est résolu moyennant l'utilisation de Edge comme navigateur au lieu de Firefox. Problème restant à résoudre avec Bosa.

Gebruiksvriendelijke website. Gemakkelijk vergelijken en bestellen. Vlotte levering

Vlotte levering, ondanks de feestdagen. Zeer goed product!

correcte levering

snelle levering. De kaartlezer werkt perfect.

Betrouwbaar

Fantastisch! Snel levering.

Goed aanbod

Snelle levering. Correcte prijs

Super snelle levering!

Professioneel

Besteld en een paar dagen kreeg ik het al !

Entière satisfaction !

Commande aisée. Matériel de bonne qualité, fonctionne bien et facilement. Date de livraison respectée.

Top Service!

Overzichtelijke site. Goed product en snelle levering.

Zeer correcte dienst, snelle service!

Bij een defect werd ik zeer snel geholpen en kon ik na 2 dagen beschikken over een nieuw toestel!

Livraison ultra rapide

J ai renvoyé un article qui ne me convenait pas j ai ete remboursé tout de suite

Meer dan degelijke uitleg

Na een vraag via mail over een EID kaartlezer kreeg ik snel een uitgebreid antwoord op al mijn vragen, waarna ik het juiste produkt heb besteld. De volgende dag werd de kaartlezer aan huis afgeleverd.

J adore il se connecte vite !

Le problème est que parfois il se déconnecté sans aucun raison ? Alors je dois éteindre et allumer ma tablette. Ensuite ça fonctionne. Je ne sais pas pourquoi ?

Description précise et claire

La description des produits sont claires et précises Le service est parfait La facture est faite tout de suite . Merci

Clair, précis et correct

Rien à redire. Produit bien présenté. Prix corrects. Délai de livraison court. Produit efficace.

Duidelijke ,correcte , snelle bestelling en levering ,alles is probleemloos verlopen

un lecteur au top

j'ai acheté le lecteur de carte pour tachygraphe , produit reçus très rapidement avec un suivi par mail des étapes de la livraison. société très sérieuse a recommandé .

top artikel

toestel werkt perfect en is zeer stevig

Vlot besteld, snel geleverd.

Vlot besteld, snel geleverd.

Larenstraat 84

3560 Lummen

Over eIDshop

Het team achter eIDshop specialiseert zich sinds 2005 in eID kaartlezers voor Belgen in binnen- en buitenland. Sindsdien zijn we de eerste en grootste gespecialiseerde eID-webshop van België. Vele overheids-, politie-, veiligheidsdiensten en bedrijven vertrouwen dagdagelijks op de doorgedreven kennis, erkende service en snelle levering van eIDshop. In onze webshop heb je een kwalitatief aanbod aan vaste, mobiele, bluetooth en draagbare eID kaartlezers. Ook na de aankoop blijven we je bijstaan via onze service desk.