medewerkers zijn meedenkers

Eén van de medewerkers van Displaygigant zag dat ik als particulier voor het eerst iets bestelde. Hij nam contact op om door te nemen of wat ik besteld had wel echt mijn wens/bedoeling was. Zo'n persoonlijke service is top!

Snel en correct

Snel en correct

Altijd snel en goede kwaliteit

Werk al jaren met displaygigant. Veel verschillende dingen nestled en altijd goed

Mijn ervaring is prima

Correcte duidelijk site. Correct geleverd op afgesproken datum. Nu 3 frames besteld waarbij de alleen de laatste lastig correct haaks te krijgen.

Altijd goede service!

Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan en er wordt goed meegedacht.

Super behulpzaam en helpen graag je idee tot werkelijkheid maken.

hele mooie kwaliteit!

ik heb een afbeelding op Dekostof laten drukken op groot formaat en dat ziet er heel goed uit! En dat voor een zeer schappelijke prijs. Per ongeluk had ik het verkeerde adres gebruikt maar zonder problemen werd het nagestuurd zonder bijbetaling.

Prima artikel, prima prijs

Prima artikel, prima prijs We hadden een wandkleed besteld bij Werkaandemuur.nl, maar zonder ArtFrame, want dat kostte 222 euro. Dit frame van Displaygigant was exact hetzelfde en kostte 142 Euro, maar liefst 80 Euro minder!

Zeer klantvriendelijk en goede kwaliteit van eventmateriaal

Zowel per email als telefonisch zeer klantvriendelijk en helpen altijd goed mee om alles op tijd geleverd te krijgen, zelfs bij deadlines. Banners en andere eventmaterialen zijn van goede kwaliteit!

Al jaren goed.!!

Al jaren goed!

Goed bedrijf

Goede producten, snelle service.

Snel en super kwaliteit/prijs verhouding

Snel en super kwaliteit/prijs verhouding

prijs, kwaliteit en levertijd top!!

prijs, kwaliteit en levertijd top!!

Super zeer mooie en makkelijke site

Ik bestel hier graag mijn artikelen. Nu ook vlaggen gemaakt van petflessen. Duurzaam bedrijf.

Ik heb contact gehad met Juan en heb dit als zeer prettig ervaren. Hij attendeerde mij op de kwaliteit van de foto voordat deze werd gedrukt en ik met een groot doek zat die van slechte kwaliteit was. Hij hielp mee met zoeken naar alternatieve oplossingen en uiteindelijk denk ik dat het resultaat er mag wezen. Ik wacht nog op mijn bestelling, maar ik vind dat Displaygigant ook zeker zorgdraagt voor een snelle levering. Daarom 5 sterren.

Flexibel en vriendelijk

Ondanks vele veranderingen in ons leveradres konden we dit goed overleggen en is alles goed aangekomen.

Geweldig! Snel en professioneel afgehandeld!

Ik had een dubbelzijdig baner nodig ... vrijdag besteld en mandaag was afgeleverd. Goed geholpen aan de telefoon! Ik ben erg dankbaar!

Topbedrijf

Mooie doeken, snelle levering. Eenvoudig te uploaden. Zeer tevreden! Bedankt weer!

Doen er alles aan om je te helpen

Nadat er iets mis was gegaan heeft Sam alles op alles gezet om onze bestelling op tijd bij ons binnen te laten komen. En met succes!

Kwalitatieve producten, snelle levering en goede service

Na eerdere positieve ervaringen met Displaygigant was het voor mij een hele vanzelfsprekende keuze om opnieuw een bestelling te plaatsen.

Very satisfied

The result is neat and quick delivery

Snel en goed geleverd

Onze beachvlaggen zijn exact zoals besteld en snel geleverd.

alles is prima aangeleverd

alles is prima aangeleverd

snel en accuraat

snel historie vorige order erbij gevonden en meegedeeld dat er een prodcutie gang niet meer mogelijk is. Snel en duidelijk en goed meegeholpen

Snelle levering, goede service, top producten!

Ik ben altijd ontzettend tevreden met de producten die ik bij Drukwerkdeal bestel. Snelle levering, goede service, en goede producten. Onlangs door Derby geholpen, en daar was ik zeer tevreden over. Ik raad Displaygigant zeker aan!

Nachtwachtlaan 504

1058 ET Amsterdam