Uitstekende print

Hoge vervoerskosten voor een opgevouwen print. Opgerold zou in dit geval beter lijken daar de vouwen zelfs na opspannen zichtbaar blijven. MVG Ronald Verhelst

Super aardige, meedenkende mensen bij de Displaygigant

Was een probleempje met bestandje/uploaden en toen werd ik gebeld en verder geholpen

Al jaren zeer tevreden over Displaygigant

Prima service, hulpvaardig bevendien.

Super service

Makkelijk alles zelf bestellen via de website. Duidelijke communicatie over levering. Ik bestel hier al jaren.

Persoonlijke benadering en snelle levering. Heel plezierig.

Ik ben heel tevreden over DisplayGigant. Word er altijd goed geholpen en de spullen komen volgens afspraak op tijd binnen.

Prima, directe professionele hulp

Zie hierboven

prima - de bestelling is met tevredenheid geleverd

Bei het invullen en bestellen op de website vond ik niet alle stappen even duidelijk. (b.v. verschillende bedrukking voor en achterkant.) Zelf heb ik mij niet voldoende geïnformeerd i.v.m hoeveel afloop een document nodig heeft, maar kreeg uitstekende hulp van Sam en Juan. Hiervoor hartelijke dank voor het goede en snelle schakelen.

Nachtwachtlaan 504

1058 ET Amsterdam