5/5
Thanks Owen!
Op zich was ik tevreden maar met een ander paar schoenen zit een nare plek aan de binnenkant die prikt. Ik kreeg er geen reactie op.
Hi Dina, dat is niet de bedoeling natuurlijk. We nemen even contact op.
Goede kwaliteit voor mooie prijs Snelle levering Duurzaam
Thanks Mario!
Mooie schoenen, helaas allebei te klein. Staan goede foto's op de site, je kan dus zien of het vuil er niet is afgegaan. Retour aangemeld. Moet je wel voor betalen. Nieuwe uitgekozen, helaas kortingcode niet meer geldig en weer voor verzending betalen.
Ah altijd jammer als de sneakers net te klein uitvallen. De kortingscode is inderdaad alleen geldig op je eerste bestelling, maar binnenkort is er weer een kortingsactie waar je van kan profiteren. :)
Helaas schoenen niet geleverd wel bedrag terug gekregen.geen berichtje gehad hoe of wat erg jammer
Hey Yolanda, vervelend dat dit niet goed is gegaan. We nemen even contact op.
Mijn zoom is superblij met zijn nieuwe Nike Air Jordan Sneakers en had niet in de gaten dat het om 2e hands , nauwelijks, gedragen schoenen ging ! Kortom een fantastische aankoop die mij meer dan 100€ voordeel opleverde! Thanks Wear !!
Superleuk om te lezen, Dick! Hier doen we het voor. Tot de volgende keer. :)
Vorige heb ik twee verschillende maten binnen gekregen, en vorige twee kapotte schoenen, wat mijn betreft nooit meer bij waer kopen
Beste meer Sedik, We begrijpen dat u gefrustreerd bent over het feit dat u een defect product hebt ontvangen. Echter krijgen wij de indruk dat u denkt dat wij u met opzet defecte producten verkopen. Wij verkopen opgeknapte tweedehands sneakers. Het kan wel eens voorkomen dat er een defect paartje door onze kwaliteitscontrole glipt. Fouten maken is menselijk zoals u kunt begrijpen. Als dit gebeurt doen wij ons best om dit zo snel mogelijk op te lossen. Daarvoor hebben wij echter wel wat informatie nodig. Vandaar dat we u vroegen wat er precies kapot was aan de schoenen. Daarop kregen we de volgende reactie: ''Ik zal niet delen wat er kapot is aan de schoenen. Dat mogen jullie zelf ondervinden, wanneer ik het terugstuur. Ik heb de bestelling aangemeld voor retour, maar nog geen formulier ontvangen. Ik ontvang graag mijn retourformulier.'' Hierop reageerden wij met het volgende bericht om duidelijk te maken dat we direct de terugbetaling in orde wilde maken ''Normaalgesproken is retourneren op eigen kosten. Maar als we een defect product hebben gestuurd, hoeven de sneakers helemaal niet retour. Dan kunnen wij ze namelijk ook niet meer verkopen. Vandaar dat ik je vraag wat er kapot is aan de schoenen. Dan kunnen we namelijk de terugbetaling meteen in orde maken en hoeft er niets opgestuurd te worden.'' Toen verklaarde u dat u alles vertelt had, wat niet het geval is, want pas vandaag deelt u met ons dat de schoen aan de zijkant gescheurd is. ''Zoals ik al eerder had aangegeven de schoenen zijn aan de zijkant gescheurd, ik snap t nog steeds niet waarom moet ik 3 keer beantwoorden? En ben ook vreselijk verbaasd , hoe durven ze een kapotte schoenen naar een klant versturen vorige jaar had ik twee verschillende maatschoenen ontvangen 1/ 43 andere was 42, maar toen was al te laat ontdekt. Voortaan ga ik nooit meer bij waer wat bestellen nooit meer!!! Oplichters!!! Zijn ze daar in Rotterdam'' Nogmaals wil ik benadrukken dat u ook hierbij weer er vanuit gaat dat we met opzet verkeerde of kapotte schoenen sturen. Maar ook hier weer: we verkopen opgeknapte tweedehands schoenen. En nogmaals, het kan wel eens voorkomen dat een paar schoenen door onze kwaliteitscontrole glipt, waardoor we niet de kwaliteit kunnen leveren die we waarborgen. En ook hierbij geldt weer, dit lossen we altijd zo snel mogelijk op met de klant. Wij wilden hier op een volwassen en vlotte manier met uw uitkomen, maar u heeft bewezen totaal niet open te staan voor een redelijk gesprek en het komen tot een normale oplossing. Uw reactie en review zijn onredelijk en onjuist. Bovendien laten wij ons niet zomaar uitmaken voor oplichters. Het bedrag van de schoenen inclusief verzendkosten is zojuist naar uw overgemaakt, maar we willen hierbij aangeven dat we u in de toekomst niet meer zullen bedienen als klant bij WEAR. We wensen u desondanks een fijn weekend toe.
Mooie, nog lang bruikbare ADIDAS stappers voor weinig geld.
Goed om te horen, Martha! Veel plezier ermee.
Op de site zagen ze er goed uit en ik werd niet teleurgesteld. Mooi verpakt, schoon, nieuwe veters en zooltje. Deze kunnen er tegenaan
Leuk om te lezen, Henri! Tot de volgende keer dan maar!
Nu 2x hier schoenen gekocht. Ook goede service ervaren.
Thanks Johan! Op naar een derde keer dan maar. :)
Ik was al superblij toen ik een model zag die niet meer door Nike gemaakt werd. En dan voor een heel fijn prijsje. Als ze dan ook nog es heel snel geleverd worden en er netjes uitzien en perfect passen ben ik een heel tevreden klant.
Daar doen we het voor, Soesja! Tot de volgende keer. :)
Gewoon een goed product tegen een eerlijke prijs.
Kort en krachtig. Daar houden we van. Leuk om te lezen! :) Tot de volgende keer.
Dankje, Betty! :)
Wat Gaaf dacht ik mijn favoriete loopschoenen weer een nieuw leven. Direct wat gekocht en wordt snel geleverd 2-3 dagen. Schoenen vielen in eerste instantie wat tegen omdat ze nog nat waren van het wassen. Na drie dagen zijn ze droog en dan echt leuk om te proberen. Ze zijn natuurlijk niet nieuw en ook niet 'als nieuw' maar daar is de prijs ook naar dus geen gezeur en ze lopen prima. met de nieuwe zooltjes. Toch besloten om er eentje retour te doen. Dat is helaas nog niet goed geregeld, ten eerste moet je heel lang wachten voor akkoord en ten tweede moet je de kosten voor retourneren zelf dragen. Vandaar dat mijn cijfer een ruime voldoende is maar nog geen 8.
Thanks voor je uitgebreide review, Erwin. We gaan ons best doen om het retourproces beter te laten verlopen!
Als verzamelaar van Adidas superstars nam ik de gok om deze schoenen bij jullie te kopen. Op de foto’s zagen ze er goed uit voor tweede hands schoenen , maar toen ik ze thuis kreeg was ik aangenaam verrast. Ze zien er echt zo goed als nieuw uit. Ik ben er heel erg blij mee. Ik vind de communicatie van wear na aankoop ook erg goed en post nl met track and trace werkte ook goed. Ik ga jullie site zeker in de gaten houden.
Supervet, Virginia! We hebben nog genoeg Adidas Superstars online staan, dus je kunt helemaal losgaan haha. Tot de volgende keer! :)
1e keer dat ik via Wear bestel vanuit Belgie. Perfecte service en opvolging. Correcte levering. Ga hier in de toekomst nog zaken bestellen.
Wow, leuk om te horen Guy. Tot de volgende keer! :)
2 paar Snickers pasten niet, ze zagen eruit alsof ze in de wasmachine waren gewassen, waren gekreukeld en kleiner van formaat geworden. Ik ben erg teleurgesteld, ik heb het met mijn eigen geld terug moeten sturen. Ik bestel hier niet meer en raad het niemand aan.
Hey Nata, dat is natuurlijk niet de bedoeling. We nemen even contact op.
Al een paar keer de Nike Air Force off noir dark chocolate voorbij zien komen op het ‘to good to go’ deel van Wear-store. Supermooie kleurstelling. Mijn maat beschikbaar en na een korte twijfel toch besteld. Super snelle levering. Echt heel blij mee!
Thanks David. Goed om te horen! Tot de volgende keer. :)
Ik vind het helemaal Tof dat ik jullie gevonden heb. Mooie schoenen/laarzen. Goed netjes en snel geleverd.
Thanks Gerry! Tot de volgende keer. :)
in eerste instantie duurde het lang voordat ik mijn schoenen had ontvangen. De post had ze weggemaakt. Maar ik werd keurig opgebeld door wear om te zeggen dat ze de schoenen nogmaals gingen versturen en toen had ik ze de volgende dag in huis. Mooie schoenen mooie prijs! Tot de volgende bestelling!
Fijn om te horen, Elmer! :) Tot de volgende keer.
Originele beoordeling
duurt belachelijk lang.... niet nodig.
Bestelde schoenen niet meer aanwezig, netjes bericht en 3 dagen later geld retour gehad.
Jammer dat we je deze keer niet hebben kunnen helpen Lidewij. Gelukkig hebben we snel de terugbetaling in orde kunnen maken. Hopelijk volgende keer wel succes!
Helemaal clean, ruiken fris, en zien eruit als nieuw! Heb al vaker bij wear gekocht, en niet voor niks!
Super, Michel. Tot de volgende keer dan maar! :)
De schoenen waren gewoon nieuw. Ik kon aan de zool zien dat er of nooit of misschien 1 keer op was gelopen ( op een hoogpolig tapijt vermoed ik dan). Prima product voor een prima prijs.
Wauw, dank voor het mooie compliment Gerard! Tot de volgende keer. :)
Erg gaaf dat de schoenen een 2e kans hebben gekregen en ik ben erg blij met de mooie schoenen! Zien er uit als nieuw, lopen top en voor een prima prijs!
Fijn om te horen, Alex. Tot de volgende keer! :)
Schoenen zijn mooie schoon en lopen Super fijn. Dank jullie wel
Thanks voor het compliment en tot de volgende keer!
Korte Stadionweg 105 a
3077 ME Rotterdam