Snelle levering, goeie schoenen

Ik heb nu meerdere keren schoenen bij Wear gekocht en ik ben iedere keer positief verrast! De schoenen zien er nog beter uit dan op de foto's. Mijn dochter heeft er bijvoorbeeld Mizuno's vandaan voor haar volleybaltrainingen, die zijn niet te onderscheiden van nieuwe schoenen.

Mooi zoals nieuw.

Echt interessante koopjes kan je hier doen.

Zeer positief. Goede service

Super tevreden

Shoenen zagen er goed uit. Pasten perfect. Snelle levering.

Supertoffe shop!

Supermooi schoentje voor een heel mooi prijsje. Zeer tevreden en ik raad het iedereen aan om hier hun aankoop te doen!

Mijn bestelling is niet compleet.

4 paar schoenen besteld. Eerste paar is de maat te klein, tweede paar is goed, derde paar (voor mijn vriend zijn top en het vierrde paar is nooit binnengekomen. Ook reageerd WEAR niet op mijn mail of mijn paar nog wordt nageleverd.

Ik had reeds eerder 2 paar pre-lived schoenen gekoxht bij Wear. NIET van nieuw te onderscheiden. Geen geur/vlekken etc! Gewoon top. Vorige week paar besteld die ik super mooi vond, maar na levering paste ik er nietn. Na belletje was retour zo geregeld. Ik wil Wear bedanken voor de service! Ga in de toekomst zeker nog vaker bestellen!

Goede communicatie

Besteld en zeer goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling

Top aankoop

Top aankoop, super tevreden met de aankoop. Wel een beetje teleurgesteld over de hoge transportkosten.

Mooie schoenen, ook de rebursed. Snelle levering. Ik ben heel tevreden met Wear!

Tweemaal kinderschoenen besteld waarvan 1 paar rebursed. Deze zien er ook als nieuw uit. De levering was erg snel. Wear bevalt mij heel goed.

Super blij met mijn Nike sneakers Zien er goed uit.

snel en mooi

de schoenen zijn als nieuw. Ik kan ze zeker een jaar mee lopen.

Goede service en schoenen

Pre-loved sneakers maar zien er uit als bijna nieuw

Heb verschillende pre-loved sneakers gekocht die er uitzagen als bijna nieuw. Tegen zeer scherpe prijzen ook. Ze zijn refurbished en hebben een nieuwe Wear inlegzool. Daardoor kunnen ze wat kleiner uitvallen qua maat. Een maat groter bestellen werd aangeraden en heb ik ook gedaan. Alle schoenen passen prima. Blij mee!

Zo goed als nieuwe sneakers bij jullie gekocht voor een topprijs!

Super schoenen, super service

Nu twee keer hier schoenen gekocht. Bij de tweede bestelling zat 1 paar wat een beetje teleurstelde, maar dit is hartstikke netjes opgelost. De andere schoenen zagen er allemaal heel goed uit. Het hele gezin weer blij :)

Prachtige schoenen voor nog mooiere prijzen

Koop vaker hier schoenen, met name voor de kinderen. Die zijn zo snel uit hun schoenen gegroeid. Daarbij zonde om altijd maar nieuw te kopen. Deze schoenen zijn zo goed als nieuw. Nu voor het eerst ook een paar voor mezelf gekocht. Zitten als gegoten!

Schoenen in prima staat en snelle levering

Heel tevreden.

Goed product (nieuw)

Prijs kwaliteit is prima. Het verzenden duurde wel langer dan op de website vermeldt stond. Waar dit aan lag is mij niet duidelijk.

Sneakers als nieuw!

Opzig wel goed

De foto’s mochten wel duidelijker

Heb de schoenen nog steeds niet ontvangen

Heb de schoenen nog steeds niet ontvangen

Schoenen als in nieuw staat ontvangen

Uitstekend. Een product dat als nieuw is en voor een fractie van de nieuw prijs.

Amazing experience

I love my pre-loved shoes. Looked like new with few spots that I would get myself on the first week if those would be new :) The sole was new from WEAR, not original from Birkenstock and so was the price. Photos could be taken more clear, but the shoes are great, so I dont mind. Delivered next day. Thank you guys for doing this awesome project!

Korte Stadionweg 105 a

3077 ME Rotterdam