Heel duidelijk tweedehands

Overduidelijk tweedehands schoenen. Erg gekreukt, vieze geld vlekken. Had beter verwacht en volgende keer koop ik gewoon nieuwe.

Ik kreeg een refund ipv mijn sneakers..

Ik wachtte op mijn zorgvuldig uitgezochte sneakers maar kreeg een refund, ik stuurde een e-mail om te vragen waarom, geen reactie.. jammer!

Netjes verzogd

Nette schoenen lijken wie nieuw. Hele goede prijs en snelle levering.

Top schoenen, top service

Veel keuze in merken en kleuren tegen een goed prijs. Snel bezorgd ook.

Mooie schoenen, goeie deal, verantwoord kopen

Een mooi en hoed adres om duurzaam, want tweedehands schoenen te kopen

Komt niet overeen

De foto’s komen niet overeen met de echte schoen. De schoen valt erg klein uit en heb al een maat groter als normaal besteld. Heb hierover ook een mail gestuurd dat ik het graag wil terugsturen. Zou zonde zijn dat het bij de vuilnis beland als iemand anders er blij mee gemaakt kan worden.

Helemaal topppp

Was super goed

Better than expected.

Super nice shoes at super nice prices. Great user experience on the website. Super quick delivery.

Weer top

Wederom een paar mooie sneakers gekocht bij Wear!

Prima schoenen

Mooie sneakers voor een fijne prijs. Snelle levering.

Tweede keer besteld

Twee paar schoenen gekocht en alle twee veel te klein .

perfect

prima netjes snel

Prima schoenen . En lekker duurzaam

Goed.

De service is snel en goed

2x iets besteld. Eerste paar retour omdat ze niet pasten en prima service. 2e keer helemaal goed.

Mooie schoenen, slechte service

Heb Nike schoenen besteld, bij aankomst zagen ze er goed uit en zeker voor deze prijs. Ook het feit dat je op deze manier bijdraagt aan het milieu voelt goed. Bij het passen bleek echter dat de ik de schoenen 1 maat groter dan mijn eigen maat had moeten bestellen, Nike schijnt dus een maat kleiner te vallen. Helaas stond dit niet vermeld bij de schoenen zelf, jammer. De reactie op mijn mail had ik dan ook niet verwacht; ik kan de schoenen tegen betaling van de verzendkosten terugsturen....hm...als de juiste info bij de schoenen had gestaan had ik ze niet besteld. Dus service.......niet echt.

Fijn bedrijf

Echt mooie schoenen, maar dan duurzamer en goedkoper

Prima schoenen

Netjes op tijd geleverd. Schoenen zien er prima uit. Helaas hebben jullie de verzendkosten vrije grens verhoogd naar $ 75,=

Helaas paste maar 1 van de 4 paar die ik besteld had. Maar dit is meer maat/merk gerelateerd. Retourprocedure is eenvoudig en snel. Misschien ergens aangeven of ze groot of klein uitvallen aangezien ik al een maat groter besteld had en ze nog te klein waren. Dit voorkomt onnodige retourkosten voor mij als klant en waarschijnlijk extra werk voor jullie.

Snelle levering en de schoenen zien er goed uit

Mooie nieuwe schoenen maar dan voor veel minder geld en je helpt ook nog tegen verspilling

Mooie 2e hands schoen voor een goede prijs

De levering was snel en de schoenen beantwoordden volledig aan de verwachting. E-mail contact over de bestelling werd snel en correct opgevolgd, top!

niet zoals op de foto

kleur van de ontvangen schoenen wijkt af van de foto's, niet eens zeker of het echt dezelfde schoenen zijn. teleurstellend.

Super mooie nike air force 1 gekocht voor mn zoontje. Helemaal blij. Goede communicatie en snelle levering

Heel blij met mijn schoenen!

Mijn Reeboks zijn binnen en ik ben heel blij mee. Alles was volgens de fotos, schoon, goede inlegzolen, en ik heb ook gelijk nieuwe veters gekocht dus alles ziet er mooi en fris uit. Iets voor de website voor de toekomst; ik zou heel graag ook de kleur kunnen filteren!

Korte Stadionweg 105 a

3077 ME Rotterdam