Fijn concept om sneakers die nog een rondje mee kunnen een tweede leven in te blazen én voor een zacht prijsje vaker van sneakers te kunnen wisselen! Win-Win! De sneakers waren goed gereinigd en snel verzonden. Ook de communicatie met de klantenservice ging snel en zeer service gericht. Bedankt!
Hey Iris, vervelend om te horen dat het product niet overeenkwam met de foto's. We zijn erg benieuwd wat er precies niet goed is gegaan. Daar kunnen we alleen maar van leren! We nemen direct even contact op om tot een oplossing te komen en je hopelijk de volgende keer wel blij te kunnen maken.
Originele beoordeling
Super gaaf concept! De foto’s van de schoenen komen echter niet overeen met hetgeen dat ik binnen heb gekregen. Er zit een gat in de coating dat niet op de foto of omschrijving stond vermeld. Erg zonde. Ik had dan wel 2x nagedacht voordat ik deze aankoop had gedaan.
Ik heb echt niks te klagen, levering super snel, goeie service en de schoenen zelf waren ook helemaal top!
Hey Maryse, dank voor je positieve reactie! We zien je graag nog een keer. :)
Leuke speakers gescoord, die een nieuw leven hebben gekregen. Erg leuk concept, en snel geleverd.
Hey Anne, tof dat je zo positief bent! Daar worden we blij van. Hopelijk tot een volgende keer. :)
Alles goed geregeld
Thanks, Martin!
Fijn, Gert Jan!
Ik heb alleen maar een fijne ervaring gehad. Bestellen ging snel betrouwbaar en de volgend dag al geleverd. Zo hoort het toch
Wat goed om te horen, Marian. Tot de volgende keer!
Netjes verzorgd
Dankje, Inki!
Snelle levering, goed verpakt en alle 3 de paren die ik besteld had, zagen er prima, schoon en zoals omschreven uit.
Super om te horen, Nicolien. Tot de volgende keer!
Niks op af te dingen. Topper
Top, Herman. Thanks! :) Tot de volgende keer!
De schoenen zien er prima uit, schoon, in goede staat en heel schappelijk geprijsd. De sympathieke medewerkers hebben daarbij ook aandacht voor de klant en zijn betrouwbaar in het bieden van service en afspraken. Een mooi initiatief, goed voor de wereld en voor klanten.
Wat leuk om te lezen, Jan. Hier worden we blij van. Hopelijk kunnen we je de volgende keer net zo gelukkig maken. :)
soldaten de schoenen zijn perfect
🫡 yes sir! Thanks Kaoutar.
Mooie schoenen, snelle service en een mooie prijs!
Dank voor de positieve review, Jasmine. Tot de volgende! :)
Prachtig aanbod. De service is erg goed. Een paar was niet meer op voorraad, er kwam een goed alternatief. Het is lastig dat je de schoenen niet eerst kan passen. Maten kunnen zo verschillend zijn. Graag had ik naar een fysieke winkel gegaan.
Goed om te horen, Yvonne! We begrijpen helemaal dat je eerst de schoenen wilt passen. We werken aan een ophaalpunt, zodat dit wel mogelijk is. :)
Koop je op de foto's een mooi paar sneakers. Zijn er gebreken aan de schoen die niet beschreven zijn of überhaupt laten zien dmv een foto. Dan belazer je de boel, vind ik. Wel mooi schoongemaakt en fijne nieuwe inlegzooltje.
In plaats van nieuw, een paar gebruikte geprobeerd! Kwaliteit is ruim voldoende, ook de manier waarop de schoenen gereinigd zijn! Ruiken lekker fris en zien er keurig uit.
Leuk dat je iets 'nieuws' ;) hebt geprobeerd en dat het goed heeft uitgepakt! Tot de volgende keer!
1 paar zag er fantastisch uit, leek wel nieuw. Het andere paar zaten helaas scheuren in het leer en waren te klein. Misschien iets om aan te geven. Maar verder echt top, mooi om zo een product een nieuw leven te kunnen geven. En zeker voor mensen met een wat kleinere portemonnee. Ik heb gister m'n 2e bestelling gedaan.
Wat goed om te horen dat je het leuk vindt. En we nemen je puntje mee, zodat we onze producten en services kunnen verbeteren! Tot de volgende keer.
Zeer nette schoenen.
Thanks! Tot de volgende.
Mooie sneakers, snelle levering en heel goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Dankje, Rosalie! Hier worden we blij van. Hopelijk tot snel! :)
Ik was een beetje septisch want tweedehands kan altijd slecht uitvallen. Maar wat was de verrassing groot dat de schoenen er beter uitzagen dan op de fotos. Alsook zo snel in huis.
Wat fijn dat je blij verrast was, Vicky. Daar doen we het voor! Hopelijk tot de volgende keer. :)
Alles ging zoals je verwachten mag, de sneakers, 3 paar, zijn boven verwachting goed,super schoon! Snelle levering.
Fijn om te horen, Henk. En maar liefst 3 paar, wow! Tot de volgende keer. :)
Bestelproces en bezorging verliep het soepel. Kwaliteit schoenen zijn zelfs veel beter dan verwacht met een heel zachte prijs. Goed 2de leven voor deze schoenen.
Fijn om te horen dat je blij verrast bent, Ruben. Daar doen we het voor! Hopelijk tot de volgende!
Snelle levering, precies zoals omschreven . Niks om op aan te merken.
Middels heb ik 5 paar schoenen via wear gekocht. De schoenen komen inderdaad schoon gewassen en met een nieuwe zool binnen. Het enige verbeter puntje vind ik dat er iets meer naar de onderkant van de schoen gekeken mag worden. Bij 1 paar schoenen die ik had ontvangen waren ze echt behoorlijk scheef afgelopen. Maar al met al zijn wij er heel blij mee en kunnen wij toch voor een leuk bedrag schoenen dragen waar wij normaliter geen geld voor hebben.
Wij hebben op de gok 2 paar schoenen besteld. Deze kregen we zelfs met 2 dagen al binnen. Ze zitten als gegoten en waren precies wat er stond als beschijving. Onze kinderen willen niet anders meer. De schoenen waren netjes verpakt (zonder originele doos maar dat is voor ons geen probleem)De volgende keer dat we schoenen nodig hebben gaan we zeker weer kijken op deze site.
Bij wear. Super service. Snelle levering goede aanbod snelle reactie. Met vragen Gewoon super echt een aanrader
Korte Stadionweg 105 a
3077 ME Rotterdam