Goed concept, fijne service!

Fijn concept om sneakers die nog een rondje mee kunnen een tweede leven in te blazen én voor een zacht prijsje vaker van sneakers te kunnen wisselen! Win-Win! De sneakers waren goed gereinigd en snel verzonden. Ook de communicatie met de klantenservice ging snel en zeer service gericht. Bedankt!

amazing

Ik heb echt niks te klagen, levering super snel, goeie service en de schoenen zelf waren ook helemaal top!

Leuk concept is wear

Leuke speakers gescoord, die een nieuw leven hebben gekregen. Erg leuk concept, en snel geleverd.

Toppie

Alles goed geregeld

Doet wat het moet doen

Ik heb alleen maar een fijne ervaring gehad. Bestellen ging snel betrouwbaar en de volgend dag al geleverd. Zo hoort het toch

Netjes verzorgd

Snelle levering, goed verpakt en alle 3 de paren die ik besteld had, zagen er prima, schoon en zoals omschreven uit.

Mooie kwaliteit en snelle bezorging

Niks op af te dingen. Topper

Mooi initiatief én goede service

De schoenen zien er prima uit, schoon, in goede staat en heel schappelijk geprijsd. De sympathieke medewerkers hebben daarbij ook aandacht voor de klant en zijn betrouwbaar in het bieden van service en afspraken. Een mooi initiatief, goed voor de wereld en voor klanten.

ik hou van deze winkel

soldaten de schoenen zijn perfect

Gewoon goed! Aanrader

Mooie schoenen, snelle service en een mooie prijs!

Duurzaam en Service

Prachtig aanbod. De service is erg goed. Een paar was niet meer op voorraad, er kwam een goed alternatief. Het is lastig dat je de schoenen niet eerst kan passen. Maten kunnen zo verschillend zijn. Graag had ik naar een fysieke winkel gegaan.

Betere omschrijving met foto's van de schoenen

Koop je op de foto's een mooi paar sneakers. Zijn er gebreken aan de schoen die niet beschreven zijn of überhaupt laten zien dmv een foto. Dan belazer je de boel, vind ik. Wel mooi schoongemaakt en fijne nieuwe inlegzooltje.

Zeer tevreden!

In plaats van nieuw, een paar gebruikte geprobeerd! Kwaliteit is ruim voldoende, ook de manier waarop de schoenen gereinigd zijn! Ruiken lekker fris en zien er keurig uit.

Geweldig initiatief

1 paar zag er fantastisch uit, leek wel nieuw. Het andere paar zaten helaas scheuren in het leer en waren te klein. Misschien iets om aan te geven. Maar verder echt top, mooi om zo een product een nieuw leven te kunnen geven. En zeker voor mensen met een wat kleinere portemonnee. Ik heb gister m'n 2e bestelling gedaan.

Zeer nette schoenen.

Mooie sneakers, snelle levering en heel goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Fantastisch, positief verrassend

Ik was een beetje septisch want tweedehands kan altijd slecht uitvallen. Maar wat was de verrassing groot dat de schoenen er beter uitzagen dan op de fotos. Alsook zo snel in huis.

Hartstikke prima!

Alles ging zoals je verwachten mag, de sneakers, 3 paar, zijn boven verwachting goed,super schoon! Snelle levering.

Alles verliep soepel en kwaliteit beter dan verwacht

Bestelproces en bezorging verliep het soepel. Kwaliteit schoenen zijn zelfs veel beter dan verwacht met een heel zachte prijs. Goed 2de leven voor deze schoenen.

Snelle levering, precies zoals omschreven . Niks om op aan te merken.

We zijn hier enorm mee geholpen!

Middels heb ik 5 paar schoenen via wear gekocht. De schoenen komen inderdaad schoon gewassen en met een nieuwe zool binnen. Het enige verbeter puntje vind ik dat er iets meer naar de onderkant van de schoen gekeken mag worden. Bij 1 paar schoenen die ik had ontvangen waren ze echt behoorlijk scheef afgelopen. Maar al met al zijn wij er heel blij mee en kunnen wij toch voor een leuk bedrag schoenen dragen waar wij normaliter geen geld voor hebben.

Precies zoals omschreven

Wij hebben op de gok 2 paar schoenen besteld. Deze kregen we zelfs met 2 dagen al binnen. Ze zitten als gegoten en waren precies wat er stond als beschijving. Onze kinderen willen niet anders meer. De schoenen waren netjes verpakt (zonder originele doos maar dat is voor ons geen probleem)De volgende keer dat we schoenen nodig hebben gaan we zeker weer kijken op deze site.

Super aanrader

Bij wear. Super service. Snelle levering goede aanbod snelle reactie. Met vragen Gewoon super echt een aanrader

Korte Stadionweg 105 a

3077 ME Rotterdam