Super service tot het laatste moment!

Beste Joëlle, Maud en Esther, Bij het eerste bestelde boek was de mooie stoffen kaft licht beschadigd (zo kwam deze uit de verpakking). Deze heb ik terug kunnen sturen en er zou een nieuwe gestuurd worden. Echter dat was een andere uitvoering. Uiteindelijk zijn wij daar uitgekomen en is er een boek gestuurd dat extra gecontroleerd was op eventuele beschadigingen. Dat soort acties getuigd van kwaliteit. Dank voor jullie acties!

Snel vakkundig en klantgericht

snel, mooi ingepakt

Perfect!

Mooie producten, mooie collectie, stijlvol gepresenteerd! Goede service, Duidelijke, snelle communicatie. Ik woon in het buitenland, zoek vaak cadeaus om te bezorgen en zal zeker vaker Vorspaget gebruiken. Hartelijk dank!

Prachtige producten met een snelle uitmuntende service

Het product is zoals ik had verwacht, echt prachtig!! Zo’n mooie kwaliteit. De service is ook uitstekend, snelle verzending, super goed verpakt en nog een lief kaartje erbij.

Mooie spullen verkopen ze . Besteld en goed gegaan met verzenden tot gauw weer

Inspirerend

Mooie spullen en een goede service!

Zeer snelle levering!

Besteld product werd dag later al geleverd. Goed verpakt met begeleidend kaartje. Prima service!

Snel attent persoonlijk en zorgvuldig ingepakt

Zie boven

Een goede service verleend nadat ik een foutje had gemaakt met de bestelling.

Goed advies en correct!

Een van mijn theelichten (set van 3) was gebroken. Op site keuze gemaakt. Per ongeluk twee keer betaald. Kreeg meteen een app dat geld terug gestort zou worden. Op een vraag van mij goed geadviseerd over keuze.

Perfect verzorgd!

Tijdens onze vakantie had ik bij Vorspaget Home een mooi tafelboek besteld voor onze schoondochter. Toen we thuis kwamen, lag het goed verpakt in een doos klaar. Vorspaget Home heeft het keurig ingepakt met een mooie strik zodat we het dezelfde avond nog aan onze schoondochter cadeau konden doen. Ze was er erg blij mee! Tip: wil je een mooi (ingepakt) cadeau geven, bestel het online bij Vorspaget Home!

GEWELDIGE SERVICE!

Eigenlijk al na de maximale tijd voor levering de volgende dag gebeld, kan ik het pakketje morgen nog in huis hebben, we doen ons best kreeg ik te horen en nou en of… Het pakketje was er de volgende dag inderdaad al. Top verpakt ook nog eens. Ik ga hier zeker vaker bestellen en vind dit echt top top top!!! Nogmaals dank!

Vorspaget is in één woord ,TOP

Dinsdags besteld, woensdag al binnen, Top, groet Els

Super service

Ik heb al vaker besteld Fijne winkel vriendelijk personeel Blij mee

In een woord super!

Eenvoudig bestelproces, veel betaalmogelijkheden en zoals Vorspaget aangeeft voor 16.00 uur besteld is de dag erna in huis. Ik had een breekbare Snoopy besteld en deze was super goed verpakt en goed gearriveerd!

Snelle bezorging en goed verpakt.

Prachtig product en goed verpakt

Fijne website, snelle verzending en hele fijne communicatie.

Blij met mijn bestelling. Op tijd verzonden & aangekomen en het was super goed ingepakt.

Zeer klantvriendelijk.

Had een snelle verzending nodig en ik had het heel snel in huis. Er wordt echt meegedacht.

Perfect verpakt en snel geleverd

Perfect verpakt en snel geleverd

Goed ingepakt en met één persoonlijk kaartje

Super snelle levering

Prachtige zaak echt de moeite om daar heen te gaan !!

Alles ging goed!

Prima ervaring. Het werd snel bezorgd, het was goed verpakt en bovendien was de bestelling prachtig! Ik ben super tevreden!!

Een 10!

Mijn eerste bestelling geplaatst ( Baobab ). Afwachten. Binnen een uur mail binnen gekregen dat mijn geplaatste bestelling al werd verstuurd! Dat is natuurlijk heel prettig. Volgende dag pakket geleverd met handgeschreven persoonlijk bericht. Dát vindt ik nou leuk. Dit maakt dat ik hier graag terug kom. Nieuwe vaste klant?✅

Lucas Gasselstraat 2

5613 LB Eindhoven

040 294 02 72

Over Vorspaget Home

Vorspaget Home is een sfeervolle en exclusieve woonwinkel en webshop met een mooie collectie woondecoratie, unieke items, originele woonaccessoires en bijzondere gadgets voor de perfecte inrichting van ieder interieur.