super

Het is super dat het voor je geregeld word.

moet nog wachten op het antwoord van de Zonnebloem.

heb nog geen ervaring met jullie . moet nog op het antwoord van de Zonnebloen wachten.

Der Auftrag wurde prompt erledigt und nach wenigen Tagen lag die Kündigungsbestätigung hier vor.

Mein erster derartiger Fall und meine Erwartung wurde zu meiner Zufriedenheit erfüllt.

uiterst comfortabele tool

een aanrader - op een paar seconden maakt men een opzegbrief op en wordt die klaargemaakt voor verzending. Men blijft goed op de hoogte wanneer de brief is verzonden en wanneer hij toekomt bij de bestemmeling

Geen problemen verder gehad heel blij hiermee ga zo door.

Rapide et claire

Pour l'instant je trouve votre service rapide, maintenant je n' ai pas encore le retour de votre action, je vous en dirai plus quand cela sera fait.

Satisfait de la prestation

Lettre AR pour une résiliation Numéricable

Ik werd regelmatig op de hoogte gehouden van het verloop. hoop dat alles nu inn het v

RDank u wel.

Er wordt gedaan wat wordt beloofd. Dus ik ben een tevreden klant

Simpel, gemakkelijk en snel met een correcte afhandeling

Vielen herzlichen Dank fuer die erfolgreiche Erledigung.

Sepastop hat schnell, zuverlässig und erfolgreich meinen Auftrag zu meiner vollen Zufriedenheit ausgefuehrt. Leider gibt es zu viele unseriöse Firmenpraktiken im Internet. Ich habe es entlastend erlebt, dass ich professionell unterstuetzt wurde.

Komplikationslos und einfach!

1. Eindruck sehr gut 2.Wenn Resultat auch stimmt bin ich sehr zufrieden

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Wij zijn erg tevreden over de manier van werken bij sepastop. Wij hebben u gecontacteerd via de site, en u heeft alles netjes afgewerkt. ( stopzetten van een krantenabonnement) Vriendelijke groet Ludo

Prima in orde

Keurig in orde Maak er zeker meer gebruik van

Parfait et rapide

Inutile de se déplacer, tout est fait en 2 mn..... on reçoit l'avis de dépôt du courrier et la réception rapidement, et au moins il y a une trace

is ok

Très bonne expérience

Très bonne expérience

Prima service.

Ok

Ok

• Poleciłbyś nas? Tak

Superhandig

Niets zo makkelijk als Sepastop als je iets op te zeggen hebt!

heel praktisch

geen gerompslomp, niet wachten in postkantoor, geen tijdverspilling. echt goed !

uitstekend

Alles met betrekking van de opzegbrief is zeer goed uitgevoerd zoals het moet gebeuren.

Zeer goeie ervaring.

Goeie morgen. Ik vind het magnifiek dat we abonnementen via een maatschappij kunnen opzeggen. Op mijn persoonlijk schrijven werd bij de leverancier gewoon niet op in gegaan. Volledige negatie. Ik ben benieuwd hoe ze nu zullen reageren, maar ik ben zeer blij dat ik officieel kon opzeggen. Ik hoop nu dat alles goed komt en er een stop gezet kan worden en als dat allemaal goed komt, mag dat wat geld kosten. Ieder zijn business. Ik wens jullie het beste met de zaken. Succes. Vriendelijke groeten. Luc

mooi initiatief,

alles geregeld om abonnement op te zeggen, afhandeling is bezig, hopelijk met goed resultaat.

Snel geregeld

Erg makkelijk om iets op te zeggen met de voorbeeld brief. Alles wordt voor je geregeld. Je wordt op de hoogte gehouden van de status van de verzending. Goed geregeld!

Courriers résiliations

Efficace

Dendermondestraat 44

2018 Antwerpen

Over www.sepastop.eu

Sepastop, founded in 2015, is a European organization that helps consumers with cancelling subscriptions and/or contracts. - Sepastop, opgericht in 2015, is een Europese organisatie die consumenten helpt met het opzeggen van abonnementen en/of contracten. - Sepastop, fondé en 2015, est une organisation européenne qui aide les consommateurs à annuler des abonnements et/ou des contrats. - Sepastop, gegründet im Jahr 2015, ist eine europäische Organisation, die Verbrauchern bei der Kündigung von Abonnements und/oder Verträgen hilft. - Sepastop, założony w 2015 roku, to europejska organizacja pomagająca konsumentom w anulowaniu subskrypcji i/lub umów.