Prima bed

Slaapt goed

Goede kwaliteit voor een goede prijs en Uitstekende service

Ik heb een mooi en goed bed kunnen kopen voor een goede prijs. Daarnaast ben ik ook goed geholpen door de klantenservice rondom vragen over de levering van mijn bed en wordt je goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. De bezorging werd ook netjes op de aangegeven leverdatum geleverd en de bezorger heeft mijn bed ook netjes uitgeladen in de galerij van mijn wooncomplex. Alles bij elkaar dus een goed product voor een goede prijs en uitstekende service

Snelle reactie, levering , mooi prijs voor een goed bed

Alles goed en netjes binnen Vriendelijke bezorger Netjes gemonteerd. - ik verdien wel het bedrag terug Dit omdat het bed op de 1ste verdieping moest komen. Bezorger was alleen door een zieke . Ik als vroeg mee gedragen het bed naar boven te brengen wat niet echt licht was.

Goedemorgen service

Mijn complimenten voor het leveren van de boxspring. Wij zijn verhuisd net over de grens in Duitsland Kranenburg bij Nijmegen. En omdat veel bedrijven niet in het buitenland bezorgen vind ik het grandioos dat jullie dat wel doen. Dus voor ons erg fijn om meerdere producten bij jullie te bestellen. Dank jullie wel. Groet, Audrey

Netjes op tijd , correcte afhandeling

Goed contact, Vragen worden snel beantwoord, komen hun afspraken na, een aanrader

Duidelijke communicatie

Helder qua communicatie over de levering.

Super snel geleverd

Moesten ivm een abrupte verhuizing snel een nieuwe boxspring. Bij meubelboer terecht gekomen en al na 2 dagen bezorgd. Kwaliteit kan ik nog niks over zeggen, maar service is echt top!

Top product

Super bed. Snel geleverd en goede prijzen.

Top kwaliteit voor een goede prijs!

Een aantal maanden geleden kocht ik samen met mijn vriend de Boxspring Athene in de webshop van Meubelboer. Deze boxspring werd met de fijne afleverservice echt super snel geleverd. Inmiddels mogen we al een tijdje genieten van ons nieuwe bed, en we zijn super tevreden over de kwaliteit. En dat voor die prijs! Echt een aanrader.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede prijs/kwaliteit

Heb gekozen voor de boxspring Urus. Boxspring ligt echt goed voor deze prijs. Beter dan verwacht. Heel blij mee.

Westerstraat 10

3016DH Rotterdam

085 – 4017 811

Over Meubelboer.nl

Meubelboer.nl is dé webwinkel in boxspringbedden! - zeer snel geleverd (vanaf 2 werkdagen) - betalen bij ontvangst mogelijk (pin of contant) - de beste prijs-kwaliteit-verhouding van Nederland!