Er wordt snel gereageerd en meegedacht

Er wordt snel gereageerd en meegedacht

goed product en prima communicatie

goed product en prima communicatie

mooie bekers, snelle levering!

Mooie stevige bekers van goede kwaliteit. De bekers zonder opdruk besteld, erg tevreden

mooie spullen en snelle levering !!!!

goede contact

Prima levering en vriendelijke mensen

Goed contact en snelle levering.

Voor mijn bestelling een paar keer mail en telefonisch contact gehad. Op mijn wensen werd keurig en snel gereageerd. Het graveren/laseren had beter gekund. Tekst is op een zilverkleurige ondergrond niet best te zien. Maar dat weten we dan voor een volgende keer. Mocht ik ooit weer iets dergelijks nodig hebben, dan zal ik zeker weer een bezoek brengen aan de website.

Verschrikkelijk

Hele slechte kwaliteit en het ontwerp wordt niet aangeleverd zoals op de offerte! Wij hadden 25 bedrukte geurkaarsen besteld twv 230 eur. Zoals op de website te zien is, worden de kaarsen dvm een digitale druk op de kaars geprint- gelaserd. Echter kregen wij een kaart met een witte sticker op de kaars geplakt met daarop ons logo. Het ziet er echt niet uit. Ook hebben wij al meerdere keren de klantenservice geprobeerd te bereiken, maar telkens krijgen wij geen gehoor of wordt er niet nagedacht over een oplossing. We mogen de kaarsen niet terug sturen, en krijgen ook ons geld niet terug. Al met al hele slechte kwaliteit, service en producten. product / geurkaars laten bedrukken in glazen houder Ambiance Code: 30933

Prima service snelle levering

Bestellen gaat simpel online en de communicatie is verbazend snel.

Geweldige service

Ik heb nu voor mijn basisschool meerdere dingen besteld. Naast de prijs is de kwaliteit erg goed. De reden waarom ik ook blijf komen bij Gift Campaign is de goede service. Elke keer verbaast me het weer hoe goed, snel en accuraat de ondersteuning is. Je hebt in onze basisschool een vaste klant gekregen.

Nette producten en goede communicatie

Het was prettig bestellen bij Gift Campaign. Goede drukproeven, product is netjes bezorgd en naar wens.

Makkelijk te bestellen, sneller levering goede kwaliteit

omdat ze mij netjes op de hoogte hebben gehouden met het leveren van het bestelde product.

Super snel

Goede service en snelle levering

Behulpzaam

Goede ervaring, goed contact gehad. Echt mensen die meedenken en zoeken naar oplossingen.

Prima service, snelle levering

Goed product geleverd.

Het product kwam iets later maar ben wel tevreden over de levering.

Mooi eindresultaat. Professioneel!

Alleen was het betalen van de factuur wel lastig. Liever lokaal en met IDEAL betalen.

Leuke, betaalbare spullen, lastig betalen....

Leuke spullen voor mooie prijzen! De betaling ging lastiger. Er staat dat je via Ideal kunt betalen maar dat is niet zo.

Prima dienstverlenimg, communicatie kan beter

Product is prima. Prijs en levertijd ook. In de communicatie liep eea stroef. Kan iets duidelijker aan verwachting management gedaan worden. Maar overall dikke prima. zullen vaker order plaatsen.

Fijne webshop en goede klantenservice

Fijne webshop en een snel reagerende klantenservice.

goede service goede informatie en behulpzaam

De goederen moesten op een bepaalde dag bij ons zijn en dat was precies zoals gepland. Dat is altijd prettig. Dat de afspraken nagekomen worden.

Fijn contact en een mooi product

Snelle levering en persoonlijk en fijn contact.

Perfect geregeld

Snelle reactie, alles perfect geregeld

Prima en snel geleverd

Goede kwaliteit en super snel geleverd

Prima product en zeer snelle levering.

Prima product en zeer snelle levering.

Kingsfordweg 151

1043 GR Amsterdam

Over Gift Campaign

Waarom kiezen voor Gift Campaign? Bij Giftcampaign zijn we trots op het feit dat wij niet alleen onvergetelijke, hoge kwaliteit leveren, maar ook dat onze deskundige klantenservice jou persoonlijk bijstaat door het bestelproces heen met persoonlijk advies. Daarnaast sturen we altijd een digitaal voorbeeld met logo toe. Zo weet jij hoe het eindresultaat er uit komt te zien voor je de bestelling plaatst. De offerte die je we sturen, kun je eenvoudig delen met collega´s. Zijn jullie het eens met de offerte? Dan kun je deze met een klik bevestigen. Afhankelijk van het bestelde product ontvang je de bestelling al binnen twee weken. Daarnaast zijn al onze verzendingen altijd gratis. Wij hebben een uitgebreide en inspirerende collectie aan promotionele artikelen, die zorgvuldig is uitgekozen door ons (internationale) team van productspecialisten. We werken daarbij hand in hand samen met fabrikanten die onze passie voor relatiegeschenken delen. Ons assortiment wordt continu bijgewerkt en vernieuwd. Zo vind je bij ons traditionele geschenken die nooit uit de mode raken, tot aan de meest vernieuwende promotieartikelen. Allemaal van een goede kwaliteit, tegen een hele scherpe prijs. We garanderen bij Giftcampaign dat tevredenheid en veiligheid voorop staan. Investeren in promotionele artikelen is een effectieve manier om te investeren in jouw relaties. Wij helpen jou graag bij dit proces!