Supergoed geholpen aan de telefoon!

Ik ben snel en goed geholpen, kon daarna makkelijk op de.webshop mijn bestelling plaatsen!

Kreeg duidelijke uitleg.

Uitleg was duidelijk, geen lange wachttijd aan de telefoon.

goede

snel en begripen

Arrogant bedrijf

Ik heb een nieuwe keuken van de woningbouw gekregen, ik wilde graag kasten erbij kopen ik ging eerste naar de winkel in Almere ze wilden mij niet helpen alsof ik geen geld heb. Mensen met koopwoningen kregen aandacht en ik werd bijna niet geholpen omdat ik het woord huurwoning heb gezegd. Daarna kreeg ik het advies om een nummer te bellen. Ik netjes bellen de medewerker wilde mij niet helpen en zei huurwoning moeten alles via de webshop kopen. Ik zei dat ik niet technische ben en dat ik advies nodig heb. Nee hoor alles vis internet. Ik met mijn buurman hulp eindelijk een kast besteld. Een gaar bedrijf en arrogant ook.

Kastscharnieren.

Zeer vlotte levering en kastscharnieren van goede kwaliteit.

Makkelijk

Eenvoudig uitzoeken en kleuren kiezen

Mijn Bruynzeel wens is uitgekomen!

Ontevreden over het contact met de aannemer van het keukenpakket in onze nieuwe woning liepen wij toevallig (gingen vloerbedekking zoeken) de winkel van Bruynzeel in het Alexandrium binnen. Adviseuze Jelena, die eigenlijk alleen administratie deed omdat zij bijna geen stem had, stelde toch voor om ons te willen helpen. Na twee uur advies hadden wij een keuken die vele malen mooier en beslist praktischer was dan die van de aannemer. Het is een kleine keuken en ieder hoekje is nu benut! En klap op de vuurpijl, aan het eind van het liedje bleken onze wensen ook nog eens in het budget te passen, iets wat we niet vooraf hadden verteld. Groot compliment voor Jelena !! En ik hoop dat ze zich nu weer beter voelt.

Verrassend

Ik zocht een bestekbak voor mijn bruynzeelkeuken en nergens te koop. Dan maar eens kijken op de site endaar zag ik de bestekbak en de opmerking mijn bestelnr door te geven die in het kastje stond met een verbazende opmerking dat voor mijn keuken beter deze bak kon bestellen . Ik wacht af en ben erg benieuwd

Na meer dan een week geen levering of zelfs bericht.

Ik heb via jullie website een bestelling geplaatst en betaald. Na 10 dagen heb Ik niets ontvangen zelfs geen bericht. Op het moment dat ik jullie klantenservice contacteer krijg ik een automatische mail dat ik pas antwoord krijg na 3 tot 5 werkdagen. Uitermate slecht!!!!! Graag snel antwoord. Hans Ploemen +31615310926

top

selle levering. goed artikel

perfect

Hetzelfde als 2 jaar geleden top

Zoals ik van Bruynzeel gewend ben

Super kundige mensen

Ben in de winkel geweest in Alkmaar. Heel veel uitleg gekregen en ga daar ook een keuken kopen als ik mijn nieuwbouw appartement krijg. Ik heb ook staaltjes online besteld. Heel handig.

Na WhatsApp contact en bezoek aan winkel is gebruik uitgelegd

Daarna was het redelijk eenvoudig de bestelling te maken. Wat jammer is dat ik verschillende kleuren paletten heb gevonden in de webwinkel echter toen ik bestelde was de front kleur roodbruin verdwenen. Uit armoede toen maar groen besteld. Kan dat in mijn bestelling nog veranderd worden?

Goede afhandeling bij aankoop

Vindt het niet gemakkelijk om de eerste keer op de site komen

Ga zo door

Ok werd door een vakman te woord gestaan

Vind niet wat ik zoek

Lukt alsmaar niet om apothekerskast scharnieren 170 graden te vinden.

zelf (eenvoudige) keuken samenstellen is handig

zelf samenstellen is redelijk handig gezien de eenvoudige keuken opzet, als ingewikkelder zoals kookeiland, ramen in muren dan wordt het (te) lastig. ook kleuren is wel een lastige. Hiervoor naar bruynzeel winkelgegaan in utrecht, maar daar hadden, jammer genoeg, niet alle opties van kasten en wasbakken staan, dus was ook tegenvaller. Dus bij 'eenvoudige' keuken aanrader.

Alles makkelijk re vinden en samen te stellen

Aanpassingen besteld voor een bestaande keuken. Met bestelnummer makkelijk de juiste combinaties gevonden. Straks weer een keuken klaar voor prettig gebruik

Heel goed geholpen

Ik ben heel goed geholpen door de medewerker aan de telefoon.

Ik kon de bestelling niet doen: de betaling lukt niet!!!

Als ik op getalen drukte werd geen connectie met de bank gemaakt. Ik wil het product nog graag bestellen!!!!!

Kwaliteit is prima

Kwaliteit is prima, levering netjes op de datum. Echter is het jammer dat er op de orderbevestiging een plint staat die er niet bij zit.

Alles perfect

Vorige week een heel mooi Inductiefornuis + 2 gratis pannen besteld bij Bruynzeel Keukens. De levering ging via Budgetplan. Het fornuis werd al een paar dagen later geleverd. M.b.t. de levering etc. kon ik bij Budgetplan terecht. Ik had gevraagd om 1 gratis pan om te wisselen voor een andere en dat kon. Helaas was toch de verkeerde pan geleverd. Maar na 1 belletje werd geregeld dat ik alsnog de goede pan toegestuurd kreeg. Waarom ik de bestelling via Bruynzeel deed en niet direct via Budgetplan, is omdat ik daar met Klarna in 3 kon betalen. Ik ben dus heel tevreden met het vlekkeloze bestelproces en de betaalmethode bij Bruynzeel en de goede klantenservice van Budgetplan. Een goede samenwerking!

Omslachtig, foutieve informatie

Heel slecht, werkt niet goed om mobiel, geeft de verkeerde afbeeldingen en informatie. Ik moest via whatsapp contact opnemen om te begrijpen waarom ik niet de juiste producten kreeg te zien. Whatsapp persoon beloofde dat het et juiste product was en dat ik het kon retourneren als het dit niet was. Ze verzuimde ter vertellen dat de retourkosten op mijn rekening zouden komen. Ik heb ze ontvangen, totaal ander product. Bij retour, enorm omslachtig weer, je moet ze mailen dan moet je een formulier wat niet goed werkt invullen en waar om info wordt gevraagd die je niet hebt gekregen (bestelnummer). En daarna moet je weer wachten op een label. In welk tijdperk leven we? Lijkt erop alsof bruynzeel het bewust heel moeilijk maakt om iets retour te sturen. Zeer slecht!

Makkelijke website

Bestelling komt zeer snel thuis. Fijn om met samples thuis kleur te bepalen.

Drebbelstraat 35

4622 RC Bergen op Zoom

Over Bruynzeel Keukens Webwinkel

Bruynzeel Keukens is een gerenommeerd Nederlands merk dat zich richt op hoogwaardige, functionele keukens. Met meer dan 120 jaar ervaring vervaardigt het bedrijf keukens in een eigen, volledig geautomatiseerde fabriek in Bergen op Zoom. Ze bieden een breed scala aan op maat gemaakte keukenontwerpen, van modern tot klassiek, en leveren ook geïntegreerde keukenapparatuur. Het bedrijf legt de nadruk op duurzaamheid, met een focus op CO2-neutrale productieprocessen. Hun producten worden verkocht via hun online winkel, waar klanten keukenonderdelen, kasten, werkbladen en accessoires kunnen vinden