Heel tevreden

Heel snel geholpen.

Ben goed geholpen

Ruimte voor verbetering.

Bij betreden van de website krijg ik een pop-up met mogelijkheid tot nieuwsbrief en €5 korting. Ik heb gelijk mijn naam ingevuld maar heb nooit meer iets vernomen. Bij zoeken krijg je niet alle materialen/ mogelijkheden te zien. Na antwoord van Bruynzeel mag ik eerst een ordernummer in typen en dan zie ik ineens meer materialen. Niet handig. Bij selecteren kan ik kleur niet kiezen, dan moet ik weer terug en nogmaals aanpassen om kleur te kiezen. Zoals gezegd veel ruimte voor verbetering.

Netjes geholpen

Alu.bodrmplaat besteld . Werd door Post.nl zwaar beschadigd afgeleverd , ondanks stevige verpakking + grote BREEKBAAR stickers erop ? Post.nl reageerde hier heel laconiek op , nemen geen enkel verantwoording . De verzender/verkoper moest maar een nieuwe verzenden. Bruynzeel is mij prima tegemoet gekomen en heeft kosteloos een nieuwe verzonden. Heb al meer problemen gehad met Post.nl , heel slecht bedrijf . Zal zelf nooit meer iets verzenden via hun. Zijn wel betere alternatieven die nog goedkoper zijn ook.

Geen actieve ondersteuning door webwinkel klantenservice

Ik heb een offerte aangevraagd, omdat niet alle onderdelen zichtbaar zijn op de website. Vervolgens ontvang ik een e-mail dat ik met mijn ordernummer zelf via de webwinkel kan bestellen. Als dat gelukt was, had ik dat gedaan. Het zou helpend zijn geweest als in ieder geval de onderdelen die voor mij niet op de website zichtbaar zijn, door de klantenservice worden gesignaleerd en opgevolgd.

heel goed

iik moest 2 kastjes bijbestellen bij de renovering van mijn keuken in Bastion 6, Goes. ik heb geen ervaring met bestellen op een website en ik ben fantastisch en heel geduldig begeleid door een jongeman. Het was een hele klus voor hem.

Is heel duidelijk om iets via de webwinkel te bestellen

Ik mis hoge voorraadkast voor mijn type keuken..

mag wel wat completer gemaakt worden, nl zet bv bij de onderkast bij dat deze met pootjes geleverd worden etc.

Makkelijk mijn artikel gevonden en de prijs was een meevaller.

Zocht een onderkastje van 20cm breedte en Bruynzeel was de enige die ze los levert met de maten die ik wilde. Zelf samenstellen is een prachtige functie van de website. Goed advies van de service desk of de keuze van de pootjes. Helemaal Top !

Lastig zoeken en duurt soms lang .

Bestelling was eerder geplaatst, maar toen bleek Klarna niet te werken. Prijzen zijn behoorlijk hoog !

Gewoon top keuken

Zoals de 'vijfsterren' spreken!

Site is overzichtelijk en duidelijk. Snel bestellen is daardoor gemakkelijk. Helemaal met gebruik van de QR code welke de eerdere ordernummer(s) weergeeft. Zo weet je zeker dat je het juiste bezorgd krijgt. Top!

Website is zeer duidelijk en zoeken is makkelijk.

Makkelijk gevonden wat ik nodig had. Bleef met 1 vraag zitten maar de service desk was zeer behulpzaam en gaf prima advies.

Veel zoekwerk als je een ordernummer invult

Fijn dat ik mijn keuken kan aanvullen. Maar qua zoeken minder duidelijk met orde nummer.

Verkeerd adres - traag levering

Dit is 2025 mensen! Een extra cipher stond bij mijn huisnummer op de PostNL levering info. Slordig. Die huisnummer in de orginele bevestiging was juist. Duurt 5 dagen voor dat een gewone plank was naar mij gestuurd.

geholpen met kennis van zaken!!!

Wist niet dat er een ordernummer voorhanden was onder de gootsteenbak. Duidelijke uitleg hierover en bijna blindelings gevonden.

Met hulp alles verders overzichtelijk in kunnen vullen

kon er zelf eerst niet uitkomen maar met een beetje hulp toch gelukt

goed geregeld

snel gevonden snel besteld

Goed geholpen!

Ik moest voor mijn nieuwe huurhuis alle apparatuur nog kopen. Ik had maar een bepaald budget. Ze hielden daar heel goed rekening mee en dachten heel fijn met mij mee.

Alle gemakkelijkst te vinden met mijn account

Supergoed geholpen aan de telefoon!

Ik ben snel en goed geholpen, kon daarna makkelijk op de.webshop mijn bestelling plaatsen!

Kreeg duidelijke uitleg.

Uitleg was duidelijk, geen lange wachttijd aan de telefoon.

goede

snel en begripen

Drebbelstraat 35

4622 RC Bergen op Zoom

Over Bruynzeel Keukens Webwinkel

Bruynzeel Keukens is een gerenommeerd Nederlands merk dat zich richt op hoogwaardige, functionele keukens. Met meer dan 120 jaar ervaring vervaardigt het bedrijf keukens in een eigen, volledig geautomatiseerde fabriek in Bergen op Zoom. Ze bieden een breed scala aan op maat gemaakte keukenontwerpen, van modern tot klassiek, en leveren ook geïntegreerde keukenapparatuur. Het bedrijf legt de nadruk op duurzaamheid, met een focus op CO2-neutrale productieprocessen. Hun producten worden verkocht via hun online winkel, waar klanten keukenonderdelen, kasten, werkbladen en accessoires kunnen vinden