Goed degelijk spul
Goedemorgen Johan, Top om te horen dat je levering goed is gegaan. Bedankt voor deze 9. Groet, Team Webwinkel
De mogelijkheden zijn ruim en dat is prettig zoeken
Hallo Gerrit, Fijn om te lezen dat ons assortiment genoeg mogelijkheden bied. Veel plezier met de nieuwe artikelen en tot de volgende keer in onze webwinkel. Groet, Team Webwinkel
Kast bestellen voor een bestaande keuken gaat wel redelijk echter mis ik soms de juiste afmetingen en is niet altijd duidelijk wat er precies geleverd gaat worden. Ook erg prijzig.
Hi Spike We proberen de productinformatie zo volledig mogelijk te omschrijven op onze website. Wat jammer dat jij het anders hebt ervaren. Neem contact met ons op, we helpen je graag verder bij onduidelijkheden. Alsnog bedankt voor deze review, stellen we altijd op prijs. Groet, Team Webwinkel
Kon t artikel niet heel snel vinden
Dankjewel voor jouw review Jose. Wij proberen het zo simpel mogelijk te maken voor al onze klanten en zijn blij om te horen dat jij dat ook zo hebt ervaren. Tot de volgende keer in onze webwinkel. Groet, Team Webwinkel
Ik was blij verrast dat Bruynzeel Keukens voor een keuken van 10 jaar oud waarvan 1 deurtje waterschade heeft nog steeds in staat is om een deurtje na te leveren.Het bestellen ging met het ordernummer van de keuken, en een beetje hulp simpel. Bruynzeel Keukens mag zichzelf duurzaam noemen met deze service. Nu natuurlijk nog even afwachten of de opvolging bij deze recensie past.
Hallo Onno Duurzaam is ontzettend belangrijk vinden wij, blij om te horen dat jouw ervaring dit ook bij jou oproept. Uiteraard gaan we de 10 met de verdere opvolging waarmaken. Bedankt voor deze review. Groet Team Webwinkel
Łatwa obsługa strony i szybko można zamówić to czego potrzeba . Czekam na pierwsze zamówienie, mam nadzieje ze się nie zawiodę
ik heb mijn bestel code gebruikt en was in een paarseconde besteld
Hallo Henk, Door het invoeren van je huidige ordernummer kom je direct in het assortiment wat bij jouw keuken past. Op deze manier gaat het winkelen makkelijk en snel! Bedankt voor deze mooie 10. Groet, Team Webwinkel
Heel erg handig met de ordernummer kunnen bestellen. Heel erg positief
Van jouw 10 starten wij onze dag weer positief. Bedankt voor je review Khalid. Groet, Team Webwinkel
Echt Bruynzeel!!!
Hallo Theo We doen ons best om alles in het proces zo vlot mogelijk te laten lopen. Fijn dat jij dit ook zo ervaart. Bedankt voor je review. Groet, Team Webwinkel
Met heel veel dingen geholpen om alles te kunnen bestellen. Onze keuken was een 700 serie van de woningbouw, dus dat was een beetje lastig.
Hallo Helena, Dankjewel dat je onze collega Linda benoemd in jouw review! Zij staat, net als alle andere collega's van de webwinkel, altijd klaar om mensen te begeleiden door onze webshop om de juiste artikelen te bestellen! Veel plezier met de aankoop. Groet, Team Webwinkel
Ik zocht een onderkast voor de oven. Met ordernummer ging het heel makkelijk en wordt ook nog snel en gratis bezorgd. Super!!!
Hey Naima, Jouw review vinden wij ook super! Dankjewel voor het nemen van de tijd om dit te plaatsen en wij hopen dat de nieuwe onderkast voor de oven een mooie aanvulling is voor jouw keuken. Geniet ervan. Groet, Team Webwinkel
Prettig online winkelen en dan de duidelijkheid op de site en de goed gesorteerde groepen.
Hoi John, Dankjewel voor jouw mooie review. Wij doen ons best om het zo simpel mogelijk te houden door verschillende filters toe te voegen. Zo te zien heb jij hier goed gebruik van gemaakt! Groet, Team Webwinkel
Je wordt goed op de hoogte gehouden, makkelijk te bestellen
Hallo Kirsten, Super om te zien dat jij onze webwinkel een 10 geeft! Wij vinden het prettig om te horen dat alles met gemak is gegaan. Tot de volgende keer. Groet, Team Webwinkel
Makkelijk te bestellen. Met (oud) ordernummer weet je ook meteen wat wel en niet past cq mogelijk is.
Hallo Fred, Leuk dat je de tijd neemt om onze webwinkel een review te geven. Door het invoeren van je huidige ordernummer kom je direct in het assortiment wat bij jouw keuken past. Op deze manier gaat het winkelen makkelijk en snel! Fijn weekend toegewenst. Groet, Team Webwinkel
Op de website kun je eenvoudig je keuken of uitbreiding van je keuken kiezen en configureren. Met het ordernummer heb je altijd de juiste extra onderdelen
Hey Ron, Fijn om te lezen dat het bestellen van onderdelen soepel is verlopen door middel van jouw huidige ordernummer in te voeren. Veel plezier met de nieuwe artikelen en tot de volgende keer in onze webwinkel. Groet, Team Webwinkel
Uitstekende service ontvangen van medewerker Dirk. Mijn probleem is snel opgelost waardoor ik gelukkig niet meer in de knoei kwam. Erg dankbaar hiervoor!
Hallo, Dankjewel voor jouw review! Wij zijn ook erg dankbaar voor onze collega Dirk die altijd erg behulpzaam is. Hij heeft aangegeven zo gevleid te zijn door jouw review dat hij morgen trakteert. Dus wij danken jou hiervoor. Tot de volgende keer in onze webwinkel. Groet, Team Webwinkel
Wij hebben - op aanraden van een verkoper van Bruynzeel - een uitbreiding van onze keuken besteld via de webshop. Echter wij waren wel verbaasd dat montage er niet bij geleverd kon worden! Wie installeert er nu zelf een keuken? Desgevraagd verwijst men ons naar een kluswebsite maar dat vinden wij wel een risico.
Hallo Joop, Dankjewel voor jouw reactie en bestelling via de webwinkel. Vervelend om te horen dat het niet voldoet aan jouw verwachtingen. Op onze webwinkel staat echter wel vermeld dat de kasten worden geleverd zonder montage. Hopelijk kan je iemand vinden die de kasten voor jou kan monteren. Veel succes! Groet, Team Webwinkel
Top ze denken met je mee wat je besteld
Hallo Bart, Dankjewel voor het geven van een 10! Dat horen we graag. Onze collega's die met jou samen meedenken om het juiste artikel te kunnen bestellen voor de keuken. Wij zien je graag terug. Groet, Team Webwinkel
Goede website, kan direct datgene samenstellen voor aanvulling keukenblok met inbouwapparatuur.
Hey Francisca, Wat prettig om te horen dat jij ons hiervoor een 10 geeft! Ons doel is om het zo makkelijk mogelijk te maken voor jou en zo te zien is dit aardig gelukt. We zien je graag een keer terug in onze webwinkel! Groet, Team Webwinkel
Hebben al 24 jaar bruynzeel keuken. Nu wat kleine artikelen besteld
Hallo Thea, Wauw! Al die jaren een prachtige Bruynzeel keuken. Wij hopen dat je vandaag nog net zo geniet als dat je deed 24 jaar geleden. Dankjewel voor jouw review en we zien je graag terug in onze webwinkel. Groet, Team Webwinkel
Ik hoop op korte termijn monsters te ontvangen. Ik kan de levering hiervan nog niet beoordelen, omdat de bestelling vandaag pas de deur is uitgegaan !
Hallo, Dankjewel voor jouw review! Wij hebben de samples zojuist op de post gedaan dus ze zijn onderweg. We zien je graag een keer terug in onze webwinkel. Groet, Team Webwinkel
Eind aug is mijn keuken geleverd. Ik wil jullie enorm bedanken en complimenteren hoe jullie vanaf het begin meegedacht hebben, wijzigingen zonder moeite snel hebben doorgevoerd en ook de complete bestelling incl de last minute aanpassingen op tijd bij mij hadden. Ik ben de rest van mijn huis ook aan het verbouwen en weet dat dit niet vanzelfsprekend is. Dus nogmaals grote complimenten en heel veel dank!!
Hallo Monique, Heel erg bedankt voor jouw review en het geven van een 10! Fijn om te horen dat onze collega's van de webwinkel snel hebben gehandeld op jouw wensen en alle aanpassingen hebben kunnen toevoegen, zodat het in 1 levering kon worden afgeleverd. Heel veel plezier en succes met de verbouwing van jouw huis. We zien je graag een keer terug in onze webwinkel. Groet, Team Webwinkel
goed en vriendelijk zowel via mail als telefoon goede service
Hallo Jan, En wij vinden het erg vriendelijk van jou om de tijd te nemen en ons een 9 te geven! Dankjewel daarvoor. Ons webwinkel team helpt jou graag, zowel telefonisch als per mail, om ervoor te zorgen dat jij de juiste artikelen bezorgd krijgt. Wij zien je graag een keer terug. Groet, Team Webwinkel.
Kon goed vinden wat ik zocht voor uitbreiding op mijn bestaande keuken.
Goedemiddag, Dankjewel voor het plaatsen van een review! Fijn dat je alles hebt gevonden om jouw keuken verder uit te breiden en dat dit simpel werd gemaakt door het gebruiken van onze webwinkel. Tot de volgende keer! Groet, Team Webwinkel
Bestellen ging vrij eenvoudig om de keuken uit te breiden. Ik gebruikte het ordernummer van de keuken die al gezet was. Ik gebruikte uit ordernummer en direct is dan de kleur van de keuken door het systeem gekozen en de handgrepen, je hoeft dan alleen maar de juiste maten te pakken.
Goedendag Paul, Wat gaaf dat je ons een 9 geeft! Zo te zien ben jij huppelend door onze webwinkel gegaan en is het bestellen van onderdelen soepel verlopen. Tot de volgende keer. Groet, Team Webwinkel
Drebbelstraat 35
4622 RC Bergen op Zoom