Fijn geholpen.

Is goed

Als je het ordernummer van je keuken hebt , wat te vinden is in het gootsteenkastje. Ook al ben je niet de eerste bewoner , is het super eenvoudig om kasten er bij te bestellen. De site is makkelijke en overzichtelijk.

Deskundige

Super ze hadden mijn erg goed geholpen

Ze had meegekeken met mijn bestelling en heeft alles goed op orde gebracht zoals ik de keuken wil hebben. Erg fijn. Nog bedankt daarvoor

Eenvoudig

Met je ordernummer een vervolgopdracht plaatsen ozo makkelijk

Voor onze keuken van ruim 17 jaar oud in onze huurwoning heb ik nog steeds een extra kastje en vaatwasser frontje kunnen bestellen. Helemaal blij mee! Moest wel via de webwinkel. In de gewone winkel kon men ons niet helpen omdat het een oude collectie betrof.

Makkelijk te bestellen

Eenvoudig met de informatie in de bestaande keuken

Onduidelijk

Ik had hulp nodig van een medewerker van Bruynzeel om een staaltje van onze nieuwe keuken aan te vragen! Is niet echt klantvriendelijk toch?

Prima webwinkel met slechts 1 irritatiepuntje

Het bestellen via de webwinkel is gemakkelijk.....als je al even hebt geoefend. Om je frustraties niet te laten exploderen doe je het volgende NOOIT: Geef GEEN ordernummer in van je reeds bestaande keuken bij je accountopties. Die krijg je NOOIT MEER WEG wat tot gevolg heeft dat je niks meer kunt zoeken in een andere productmaten reeks...bijv. 78 cm hoog i.p.v. je bestaande keuken van 70 cm. De enige optie is dan nog een 'fake ordernummer' invoeren die de welwillige medewerker van de Webwinkel je telefonisch doorgeeft indien je hier tegenaan loopt. Dus Bruynzeel....doe hier iets aan! Je kunt indien nodig ditzelfde ordernummer invoeren als je een kastje o.i.d. al hebt geselecteerd. Dat ordernummer verdwijnt dan weer zodat je weer alles kunt zoeken. Dat is dan ook het enige puntje van kritiek. Verder is de service prima, ook als je belt wordt je buitengewoon vriendelijk geholpen door mensen die echt snappen wat je bedoelt. Dus....gewoon TOP!

Topwinkel

Was leuk winkelen, mooi om een keukenplan te kunnen maken. Heb verschillende opties geprobeert. Ik heb al een keuken van jullie en was in de webwinkel voor een uitbreiding. Fantastisch dat alles geleverd kan worden in de kleur van mijn huidige keuken.

goede service

Na overleg kon ik de planken in de juiste kleur bestellen. Heel goed geregeld.

Vriendelijk en duidelijk antwoord

Helder en duidelijk antwoord op mijn vraag.

Super klantgerichte en klantvriendelijk behandeling

Ik wilde een uitbreiding van het aanrechtblad van mijn nieuwe keuken in mijn huurwoning. Ik had al een account aangemaakten het ordernummer ingevoerd. Toen liep ik vasten een medewerkster van de webwinkel heeft mij er doorheen geloodst.

Lange gewacht op onderdeel dat beschadigd was

Heb onlangs een losse plank voor mijn keuken besteld. Pas na 3 weken werd de plank geleverd. Helaas was de plank was niet deugdelijk verpakt waardoor 2 hoeken beschadigd waren. Heel jammer.

heel goed

Heel netjes te woord gestaan aan de telefoon

Goed bereikbaar en meewerkend

Goede service !

Duidelijke website. Goede service! Word netjes bezorgd.

Deze website werkt irritatieverhogend

Niets is duidelijk aangegeven. Bestelknoppen die grijs blijven zonder foutmelding. Zoekfunctie werkt niet met een letter te veel of te weinig. Voorraad is niet aangegeven. Kan de ene keer wel aantallen kiezen in de artikelpagina en de andere keer alleen in de winkelmand. Zonder ordernummer word je eerst gebeld om te vragen of het het juiste artikel is? Duurt veel te lang, ik weet wat ik nodig heb, hoef je niet voor mij te controleren. Geen keuze om deze optie uit zetten gevonden! Zonder account of ingelogd te zijn, is informatie helemaal droevig.

geduldige, behulpzame en vriendelijke medewerker

Omdat ik het moeilijjk vond om online een bestelling te doen, heb ik de hulp ingeroepen van een van uw medewerkers. Zie bijgaande opmerking

Alles helder en begrijpelijk ingedeeld.

Gemak dient de mens.

Snel en duidelijk

Via de woonstichting code ontvangen na invoering Kreeg ik gelijk op adres , de maten te zien van mijn geplaatste keuken Dat was makkelijk om keuzes te maken En gratis verzenden Nu wachten op de levering Mvg andrea

Redelijk

Vinden wat ik zocht heeft meer tijd gekost dan ik had verwacht

Werkt heel fijn

Goed te bestellen

Indien nodig is telefonisch kontakt mogelijk en word je goed geholpen!

Duidelijk

Snel àlles zichtbaar

Drebbelstraat 35

4622 RC Bergen op Zoom

Over Bruynzeel Keukens Webwinkel

Bruynzeel Keukens is een gerenommeerd Nederlands merk dat zich richt op hoogwaardige, functionele keukens. Met meer dan 120 jaar ervaring vervaardigt het bedrijf keukens in een eigen, volledig geautomatiseerde fabriek in Bergen op Zoom. Ze bieden een breed scala aan op maat gemaakte keukenontwerpen, van modern tot klassiek, en leveren ook geïntegreerde keukenapparatuur. Het bedrijf legt de nadruk op duurzaamheid, met een focus op CO2-neutrale productieprocessen. Hun producten worden verkocht via hun online winkel, waar klanten keukenonderdelen, kasten, werkbladen en accessoires kunnen vinden