Kwaliteit en betaalbaar

Boek (1976) in uitstekende staat en aan een redelijke prijs in tegenstelling tot woekerprijzen van andere aanbieders. Snelle en verzorgde verzending.

Unieke webshop

In steekwoorden: - overzichtelijk - goede communicatie - komt afspraken na - product voldoet aan beschrijving en daarmee aan de verwachting - product uitstekend verpakt en verzonden Dank voor jullie goed werk!

snelle correcte levering van besteld boek

Zeer snelle en correcte levering van besteld boek.

Snelle levering, duidelijke communicatie

Had een 2e hands boek besteld en daarbij een vraag gesteld die binnen een uur naar volle tevredenheid is beantwoord. 10/10 zou hier zeker nog eens bestellen :)

Oogt netjes, ruikt minder

Het boek zit er netjes uit. De buiten en binnenkant is helemaal wat je mag verwachten van een net tweedehands boek. Het enige, voor mij echt hele grote nadeel, is dat de persoon hiervoor heeft gerookt, waardoor het boek echt erg stinkt.

Niet echt tevreden

Mijn bestelling is onvolledig. Graag zou ik het bijhorend boekje nog nagestuurd krijgen bij de orakelkaarten, wat er dus niet bij is. Ik vind geen mailadres om contact op te nemen hierover. Ik hoop via deze weg samen een oplossing te vinden.

Snelle verzending, goede prijs.

Ik had mijn zending nog niet gehad

Maar veel boeken. Nl heeft het nodige gedaan dit mee uit te zoeken en mij erover gemaild en voorstel gedaan wanneer ik mijn boek niet zou ontvangen. Ze zijn eerlijk en oprecht begaan want immers wanneer het fout loopt en je een klacht hebt die grondig wordt onderzocht en meegedacht dan herken je dat het een goed bedrijf is en een aanbeveling waard

Netjes en snel

Verzending was snel en het boek was zoals omschreven! Erg tevreden

Alles prima in orde!

goede service

goede service

Supernetjes

Devolg4nde dag binnen, netjes en top bezorgd

Mijn ervaring was goed.

Het was al met al prima om een boek te bestellen bij VeelBoeken. Vooral ook omdat het een boek betrof dat ik nergens meer aantrof, maar wel graag wilde hebben. De bestelling werd overzichtelijk afgewerkt en na een aantal dagen viel het boek keurig verzorgd en in goede staat op de mat.

Best wel goed

Ik vind af en toe pareltjes van boeken. Mijn laatste boek was van krisnamurti en dit is heel vuil en in slechte staat aan de binnenkant ,vuile vlekken. Wel leesbaar. Na een rechtzetting via mail is er een financiële tussenkomst geregeld waarvan ik heel tevreden ben. Fijn om dit te ervaren. Vrij dure verzendingskosten naar België.

Helemaal top!

Prima boek zoals omschreven

Prima ervaring, boek zoals omschreven, snelle verzending

prima gegaan allemaal

Goede ervaring

Uitstekende service

Had een boek besteld. Duurde wat langer Maar veelboeken.nl heeft er alles aan gedaan om mij tegemoed te komen. Uitstekende service ! Ik zal een volgende keer weer hier bestellen.

Heel goed en snel

Snelle service, goede kwaliteit

De communicatie was fijn, de service was snel en ik heb een mooi gaaf tweedehands boek gekregen.

Nette en juiste afwikkeling!

Nette en correcte afwikkeling

Uiteindelijk heel goed afgehandeld!!

Ik had hier een tamelijk kritische review geschreven over een tweedehands boek wat ik zag staan op de site van boekwinkeltjes, aangeboden door VeelBoeken. Die kritiek is bij 'VeelBoeken uitermate serieus genomen door mij te benaderen. Ik had hier namelijk beschreven in welke staat het boek werkelijk was toen het bij mij aankwam. Op de site stond namelijk bij de beschrijving 'Als nieuw', wat het niet was. Het boek bevatte roestvlekken, en nog wat andere zaken waardoor het zeker niet onder de staat 'Als nieuw' gerekend kon worden. Een dergelijk boek kun je best aanbieden mits je er de juiste beschrijving er bij geeft, en de prijs dan ook overeenkomstig is met de staat van het boek. Mij werd bijna de nieuwprijs voor het boek in rekening gebracht, en die prijs hoorde absoluut niet bij de staat van het boek Maar VeelBoeken heeft zich dat aangetrokken, en mijn kritiek dus serieus genomen, zij kwamen kwamen dan ook spontaan met een voorstel om de prijs van het boek naar beneden te corrigeren, tot een voor mij aanvaardbare prijs. Daar kwam bij dat ze de beschrijvingen wat betreft de staat van het scherper zullen gaan beschrijven voor het aangeboden exemplaar. Hulde!! Ik wou dat alle verkopers met hun klanten zo omgaan.

Goed.

Verpakking goed. Bezorging zoals vermeldt.

dr Schaepmanplein 8

1814CC Alkmaar

+31 (0)615464460

Over VeelBoeken.nl

VeelBoeken is gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van tweedehands boeken. U kunt ons aanbod van boeken vinden in onze webshop. Buiten dat u bij ons online boeken kunt kopen, kunt u ook uw boeken online aan ons verkopen. Samen bekijken we uw boekenaanbod en kunt u uw boeken naar ons toesturen of komen we bij u langs om uw boeken op te halen. Zo heeft u gemakkelijk en snel geld verdient met uw boeken en zorgen wij ervoor dat uw boeken bij de juiste liefhebber terecht zullen komen. VeelBoeken verkoopt binnen Nederland en naar België Op werkdagen voor 12:00 besteld = dezelfde dag verzonden De zendingen zijn altijd goed verpakt Voordelige verzendkosten