Uitstekende uitleg Super goed geholpen Ze verdient een extraatje
Heel erg fijn geholpen en Connie dacht ook heel erg mee
Beste Chy, Ontzettend bedankt voor uw review! Wij zien u heel graag de volgende keer weer terug. Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
Supergoed geholpen door Gerrie en eerder ookal door Ed! Heel vriendelijk, denken mee, voelt welkom. Vragen over meubels proffesioneel beantwoordt dus weten goed wat ze verkopen. Dat samen met het ruime assortiment maakt dat ik mijn meubels voor de kinderkamer altijd hier koop.
Beste Ness, Hartelijk dank voor uw prachtige review! We zijn ontzettend blij te horen dat zowel Gerrie als Ed u zo goed hebben geholpen en dat u zich altijd welkom voelt. Het is fijn om te weten dat u de professionele antwoorden op uw vragen waardeert en dat ons ruime assortiment bijdraagt aan uw keuze. We zijn erg dankbaar voor uw vertrouwen en kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen helpen met het uitzoeken van meubels voor de kinderkamer! Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
De kinderwagen kwam na bestellen snel binnen. We miste het matrasje. Hierover hebben we contact opgenomen en de communicatie was heel snel en prettig. Het werd meteen opgelost en het matrasje is snel geleverd. Heel tevreden!
Beste Aniek, Hartelijk dank voor uw positieve review! We vinden het fijn om te horen dat de levering van de kinderwagen snel ging en dat de communicatie over het ontbrekende matrasje naar wens was. Het is goed om te weten dat het snel is opgelost en dat u tevreden bent met de service. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
Ik heb op 10 januari 2025 een bestelling geplaatst voor de Quax Schommelstoel Basic Beige Sheep. Na enkele dagen had ik nog geen verzendbevestiging ontvangen, dus nam ik op 14 januari contact op met de klantenservice. Hierop kreeg ik als antwoord dat de stoel op 23 januari verwacht werd en dat ik een verzendbevestiging zou krijgen zodra deze was verstuurd. Toen 23 januari voorbijging zonder enig bericht, gaf ik de winkel nog het voordeel van de twijfel en wachtte tot 28 januari om opnieuw te informeren. Opnieuw werd ik met een simpel mailtje afgescheept: er was "vertraging bij de leverancier" en de stoel zou nu op 7 februari binnenkomen. Geen enkele proactieve communicatie, geen excuses of compensatie—ik moest zelf achter de informatie aan. Op 7 februari heb ik gebeld, omdat ik het vertrouwen in hun mails inmiddels compleet kwijt was. De medewerker verzekerde mij toen dat de stoel 100% zeker op 13 februari binnen zou zijn en op 14 februari verzonden zou worden. En wat denk je? Weer niets! Geen verzendbevestiging, geen update, helemaal niets. Deze winkel toont een schandalig gebrek aan professionaliteit. Ze maken loze beloften, communiceren amper en nemen hun klanten totaal niet serieus. Elke keer dat ik contact opnam, werd ik met een standaardbericht afgewimpeld zonder enige vorm van oprechte betrokkenheid. Ik raad iedereen aan om deze winkel te mijden als de pest. Als je geen zin hebt in frustratie, leugens en eindeloze wachttijden, ga dan ergens anders heen. Dit is pure amateurschap!
Beste Anouar Bahida, Het spijt ons zeer om te horen dat uw ervaring met onze service niet naar verwachting is geweest en we begrijpen uw frustratie volledig. We willen u graag uitleggen dat wij de leverdatums van de leveranciers doorgekregen en dat wij helaas geen invloed hebben op vertragingen die buiten onze macht liggen. Het is absoluut niet onze bedoeling om u in het ongewisse te laten. We nemen uw feedback serieus en zullen intern bespreken hoe we onze communicatie kunnen verbeteren. Onze excuses voor het ongemak en de verwarring die dit heeft veroorzaakt. We hopen dat we in de toekomst beter aan uw verwachtingen kunnen voldoen. Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
Ik had een vraag aan de klantenservice. Ik kreeg zeer snelle reactie en ik ben super goed en vriendelijk geholpen door Dagmar. Heel blij mee!
Beste Maartje, Hartelijk dank voor uw mooie feedback! We zijn blij te horen dat Dagmar u zo snel en vriendelijk heeft kunnen helpen. We doen altijd ons best om onze klanten de beste service te bieden en het is fijn te weten dat dit is gelukt. Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
Ik heb een kledingkast besteld bij Baby en Tiener megastore. Na het bestellen werd ik goed op de hoogte gehouden en kon ik zelf een leveringsdag kiezen, wat ik heel fijn vond. Op deze dag kon je de chauffeur live volgen, hij was er ook op tijd. Vriendelijke chauffeur en goede bezorging met uitleg. Helaas kwam ik er bij het uitpakken achter dat 1 deel beschadigd was. Na mijn mailtje ( met foto's ) aan de klantenservice had ik contact met Dagmar. Ik werd meteen snel en vriendelijk geholpen en er werd een nieuwe bestelling aangemaakt voor het kapotte deel. Deze word nu weer naar me opgestuurd. Ik ben dik tevreden!!
Beste Iris Wijers, Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review! We zijn blij te horen dat de communicatie rondom de levering goed was en dat de chauffeur vriendelijk was. Het spijt ons natuurlijk dat er een onderdeel beschadigd was, maar we zijn blij dat we u snel en naar tevredenheid hebben kunnen helpen met het oplossen van het probleem. We hopen dat het vervangende deel snel goed bij u aankomt en dat u verder kunt genieten van uw nieuwe kledingkast. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
We wilden de baby brezza die was in de winkel uitverkocht maar ze gingen direct de magazijn in zodat ik hem toch mee naar huis kon nemen . Super blij ermee !
Beste Silvana, Ontzettend bedankt voor uw feedback! Wij wensen u heel veel plezier met de baby brezza, en zien u heel graag de volgende keer weer terug! Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
Had paar problemen die zijn snel afgehandeld super snel service
Beste Mehmet, Ontzettend bedankt voor uw review! Wij zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent met onze service. Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
Wij zijn vriendelijk geholpen door Ingrid, we kregen zelfs nog een oliebol van deze lieve mevrouw.
Beste Emilio, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u vriendelijk geholpen bent door Ingrid en dat u zelfs een oliebol kreeg. We stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om dit te delen. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
Ik kan niet lager geven dan een 1 helaas, op social media advertenties over een hele goede magazijnverkoop. Wel heb je hiervoor toegangstickets nodig. Als je de tickets besteld staat er vermeld dat je de toegangsprijs terugkrijgt ondanks het wel of niet kopen van een product. Winkel was bomvol, kom je binnen kijkt er niemand naar je toe om de ticket te controleren. 30-45 min gewacht om advies te krijgen over een babywagen, uiteindelijk ook niet geholpen. Naar de kassa gegaan om mijn geld terug te vragen, hoor je dat je een aankoop moet doen om het geld terug te krijgen. Bij het vermelden dat het niet vermeld is wordt je ook nog eens raar aangekeken. Klantenservice gebeld om een klacht in te dienen, om uiteindelijk te horen dat het maar zo is en ik pech heb. Erg jammer. Al met al, voortaan geen baby en tiener voor ons. De outlet prijzen zijn hetzelfde als die van prenatal en babypark in ieder geval. Daarnaast geen ingangsticket nodig voor de liefhebber die toch langs wilt.
Beste Seda, Bedankt voor uw feedback. Wij willen graag verduidelijken dat wij in onze communicatie nergens hebben aangegeven dat het toegangsbedrag van €2,50 wordt terugbetaald als u niets koopt. De toegangsprijs is een bijdrage voor het evenement zelf. Om u echter tegemoet te komen, word het bedrag van €2,50 aan u terugbetaald Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
Super fijn via de chat geholpen door Dagmar. Iemand die de klant ECHT helpt en meedenkt. Door haar snelle handelen en fijne terugkoppeling heb ik mijn product nu binnen 48 uur in huis!
Beste Laura, Bedankt voor uw review! Wat geweldig om te horen dat u zo fijn geholpen bent via de chat door Dagmar. We zijn blij dat haar snelle handelen en meedenken ervoor hebben gezorgd dat u uw product binnen 48 uur in huis heeft. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
Hetgeen dat ik wilde hebben was helaas niet meer op voorraad. Bij geen enkele online winkel. Ik werd te woord gestaan door Dagmar van de klantenservice. Zij heeft geregeld dat ik het product via een ander filiaal alsnog opgestuurd kon krijgen. Ontzettend fijne service!
Beste Jasmijn, Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling! Het doet ons goed te horen dat Dagmar van de klantenservice u zo goed heeft geholpen en ervoor heeft gezorgd dat het product alsnog bij u terechtkwam. We stellen uw positieve feedback zeer op prijs en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
Ik zou deze winkel iedereen aanbevelen. Voor vragen staan ze je netjes te woord, en de kennis is goed. Ik zat met een probleem (niet veroorzaakt door hen) maar ze hebben heel goed meegedacht en mijn probleem opgelost. Nogmaals heel erg bedankt voor alles
Beste Stacey, Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling en aanbeveling! We zijn blij te horen dat onze medewerkers u goed hebben geholpen en met u hebben meegedacht om uw probleem op te lossen. Uw waardering betekent veel voor ons. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
Ondanks het netjes verpakken beschadiging aan het kindermeubelstuk. Na contact met de klantenservice kreeg ik snel en vriendelijk reactie terug dat zij een nieuwe zouden leveren en zo gezegd zo gedaan!:-) Top service! Snel opgelost.
Beste J, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Het spijt ons dat het kindermeubel beschadigd was, maar we zijn blij te horen dat onze klantenservice het snel en vriendelijk voor u heeft kunnen oplossen. We stellen het zeer op prijs dat u de service zo waardeert. Mocht u in de toekomst nog hulp nodig hebben, staan we uiteraard voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
Ik belde met de boodschap dat ik een onderdeel miste van een artikel wat we cadeau hebben gekregen wat hier aangeschaft was. Ik werd gelijk geholpen met de oplossing om het ontbrekende onderdeel gelijk op te sturen. Dank Dagmar.
Dagmar heeft mij fantastisch geholpen met het bestellen van de kinderwagen!
Beste Monique, Wat fijn om te horen dat Dagmar u zo goed heeft geholpen bij het bestellen van de kinderwagen! Bedankt voor de positieve feedback! Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
Het product is zoals gewenst geen probleem mee. Maar er drie weken over doen om het te verzenden en niks van zich te laten horen vond ik toch wel erg vervelend.
Ik had telefonisch contact opgenomen met de klantenservice over de levertijd van een product. Helaas bleek het product niet meer op voorraad te zijn maar er werd mij door Dagmar gelijk een hele mooie passende oplossing geboden! Ik ben heel blij met mijn bestelling en kan niet wachten om deze te ontvangen.
Wij zijn zaterdag in sliedrecht onze tweede kinderkamer hier wezen kopen. We zijn cappelle voorbij gereden omdat deze winkel een stuk groter is en veel meer keus heeft. Het was zeker de moeite waard. We zijn daar door Evelien heel goed geholpen. Ze dacht mee wat paste bij onze wensen en prijsklasse wat als zeer prettig ervaren werd. Verder was ze heel vriendelijk en behulpzaam. De rest van het personeel ook geen klagen over. Hierdoor zijn we voor een leuk bedrag geslaagd met een mooie kinderkamer, kinderwagen en nog wat kleine dingen. Net als de eerste keer zijn we heel tevreden en heel veel dank voor de hele goede service en mocht het nodig zijn tot de volgende keer.
Beste Erwin, Wat fijn om te lezen dat jullie weer zo'n positieve ervaring hebben gehad bij onze winkel in Sliedrecht! We zijn blij dat Evelien jullie goed heeft kunnen helpen en dat jullie tevreden zijn met de nieuwe kinderkamer en alles wat erbij hoort. . We kijken ernaar uit jullie in de toekomst weer te mogen helpen en danken jullie voor de mooie feedback! Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
Wij kwamen voor een complete Tripp Trapp stoel incl. Newborn en baby set. Ingrid heeft netjes geholpen alles bij elkaar te zoeken en meedenken hoe we de set voor ons zo voordelig mogelijk konden samenstellen. Erg fijn!!
Beste Lisanne, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We zijn blij om te horen dat Ingrid u zo goed heeft geholpen bij het samenstellen van de Tripp Trapp stoel met de bijbehorende Newborn- en babyset, en dat ze met u meedacht om de set zo voordelig mogelijk samen te stellen. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, en het is fijn te weten dat u een positieve ervaring heeft gehad. Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
De babyfoon was stuk & bij navraag werd er direct een nieuwe opgestuurd waardoor we snel gedepanneerd waren. Dikke merci!
Beste Louise, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Het doet ons goed om te horen dat we snel een oplossing hebben kunnen bieden toen de babyfoon niet werkte en dat u snel geholpen bent. We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en waarderen het dat u de tijd heeft genomen om dit met ons te delen. Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
Klantenservice duurt lang en is lastig bereikbaar binnen de tijden van de website.
Vriendelijk en snelle levering
Beste Pita, Ontzettend bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
Aantal keer moeten bellen om al mijn bestelde spullen te ontvangen.
Beste Marnix, Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u meerdere keren heeft moeten bellen om uw volledige bestelling te ontvangen. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij voor onze klanten willen bieden. Wij nemen uw opmerking serieus en zullen dit verder onderzoeken om te voorkomen dat dit in de toekomst nogmaals voorkomt. Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
Marisstraat 23
3364 AZ Sliedrecht
Bij Baby & Tiener Megastore vind je alles wat je nodig hebt voor tijdens de zwangerschap en voor de verzorging van je pasgeboren baby, peuter, kleuter en tiener. In onze grote Megastores in Sliedrecht en Capelle a/d IJssel vind je alle top merken onder één dak. Kom ‘ns langs en ontdek meer dan 260 kinderwagens van o.a. Joolz, Cybex, Stokke, Easywalker en Bugaboo die je die je kunt testen op onze testbaan! Ook staan onze productexperts van het autostoelen test center graag voor je klaar voor het beste advies voor onderweg. De grootste babykamerafdeling van Nederland vindt je bij onze Megastore in Sliedrecht. Kom inspiratie op doen en ontdek meer dan 85 verschillende babykamers die gestyled zijn volgens de laatste interieurtrends. Je scoort bij ons al een babykamer vanaf 119,- tot 1.999,-. Is je kleintje te groot voor het ledikantje? Ook op het gebied van tienermeubels ben je bij ons op het juiste adres. Onze showroom in Sliedrecht beschikt over de mooiste tienerkamers van Bopita en Woood. Wij zijn 6 dagen per week geopend. Kom snel een keertje langs en laat je inspireren door onze babywereld.