snel kiemen en groeien en mooie bloemen zowel auto of fem.

niet al te grote opbrengsten(kleine ruimte ) mare de smaak en de rest super top alle soorten die ik heb gehad

7 dagen geleden besteld , nog niets ontvangen

Vorige week dinsdag truffels besteld. Nog niets ontvangen. Geen telefoonnummer en klantenservice heeft alleen een standaard bericht gestuurd dat het onderweg is. Slechte ervaring

Snel geregeld

Ik kan dit bedrijf ten zeerste aanbevelen omdat ze snel leveren en goede kwaliteit spullen hebben

Mooie producten en leuke extra’s, levering duurt langer dan verwacht

Het aanbod aan verschillende zaadjes is enorm en de informatievoorziening erg goed. Je kunt goed vergelijken en een weloverwogen keuze maken. De extra’s zoals spaarpunten en gratis zaadjes bij je bestelling werken erg motiverend om nog meer te kopen. Hele positieve klantervaring. Het enige minpunt is de momenteel erg lange levertijd.

Duurt wel lang voor het binnen is

Na 5 dagen nog steeds niks binnen

topproducten!

goede leveringen, snelle hulp bij eventuele problemen

Producten waren prima, maar het duurde best lang voordat het er was.

Lekker man

bezorging duurt te lang

bezorging duurt te lang

Clowns

Straight xxxxxxxx clowns. They don't ship product within more than 2 weeks of ordering. Rude and lying customer service. Still not got my package. Never ordering from these xxxxxx again. Please order from their competition whoever it is. This online shop is useless.

kan ze pas beoordelen zodra ik ze heb ontvangen,ontkiemd etc.etc ....

De beoordeling laat nog op zich wachten dus

Niet kopen bij zamnesia

Ik heb mijn product niet gekregen, terwijl ze aangeven dat de bestelling in 2 dagen geleverd zal worden volgens hun website. Ik heb zondag besteld en daarna op vrijdag gemaild aan hun klantenservice dat ik nog niks binnen heb gekregen. Op mijn mail kreeg ik de dag erna de reactie dat de bestellling onderweg was en binnen 2 dagen zou worden geleverd. Nu ben ik weer 4 dagen verder en nog steeds heb ik niks gekregen. Dus ik ben nu anderhalve week verder en nog steeds niks binnen per post. Zamnesia licht de boel op en komt niet na wat ze op de website beweren. Naar mijn klantervaring een stel oplichters, als je iets beweert moet je het ook nakomen. Ik adviseer om niets te bestellen of te kopen bij Zamnesia, want ze komen niet na wat ze beloven.

Betrouwbaar, goede kwaliteit en vakkundig informatie

De website van Zamnesia bevat veel vakkundige informatie over alle producten. Ook interessante en leuke blogs, goede en duidelijke handleidingen, handige video’s. Dat wat ik besteld heb tot nu toe is altijd van goede kwaliteit geweest en wordt netjes en snel geleverd. Dat geeft vertrouwen. En regelmatig ook een leuke aanbieding. Goed prijs - kwaliteit verhouding. Zeer tevreden.

Meer dan tien dagen om iets van Nederland naar België te versturen; nou moe!

Niet goed

Direct, duidelijk, betrouwbaar

Spullen goed levertijd heeeel bager

Duurdc1 week maar zegge 2 werk dagen

Zamnesia. Fun Guys. !

Goede producten , snelle levering Heel tevreden !

Goede service.

trage levering

Zamnesia vraagt me al een beoordeling te schrijven als de bestelde artikelen nog onderweg zijn....toegegeven.. volgens trackinfo waren de artikelen al een dag na bestelling bij de distributeur DHL.. hier gebeurt vervolgens een weekend en 4 werkdagen helemaal niets, en dan ligt het opeens in je brievenbus. Of het dan koel en droog bewaard is gebleven laat zich raden..artikelen zien er prima uit, wat ik vsn zamnesia wel gewend ben. Distributie is te langzaam.

Een goede ervaring

Altijd correct en je krijg bij levering best wel vaak een cadeautje

Snelle accuraat info en tijd

Goede ervaring

Extreem trage levering

Er werd aangegeven dat mijn bestelling binnen 2 werkdagen geleverd zou worden. De levering heeft uiteindelijk meer dan een week geduurd. Dit ligt overigens niet aan de bezorger aangezien het pakket nog niet was afgegeven aan de bezorger.

Top!!!

Top!!!

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.