Top service!

Leuk assortiment en top producten

Heel fijn contact met de klantenservice nadat we een klacht hadden over een van de geleverde artikelen. Prima en snel opgelost. Dank daarvoor.

Uiteraard

Snel en correct

Zeer snelle levering.

Het pakketje is zeer snel en in goede staat aangekomen.

Fijne ervaring.

Op het begin was ik sceptisch ivm de lage prijzen. Maar werd blij verrast toen mijn bestelling na 2 dagen werd geleverd. Ik had op een zaterdag besteld en maandag werd het geleverd. Top!

nice service

Ik bestel vaker bij zamnesia goede service ben benieuwd of de thee die ik heb besteld werkt. Zamnesia is een aanrader.

Goede ervaringen

Ik ben erg tevreden, ik bestel hier ieder jaar en ze zijn snel en discreet. Bedankt

Altijd top kwaliteit

Top producten en top leveringen

Top Service

Veel keuze..Snelle levering..Goede prijzen..Adequate oplossing klacht/probleem...Kortom een UITSTEKENDE SITE.. Wordt zéér zeker aanbevolen.

vlotte levering en degelijke verpakking

tevreden over de levering, met diverse leveringsopties.

Zeer goede service!

Zaadjes waren niet ontkiemd, na contact met Zamnesia is het heel goed opgelost. Zeer uitgebreide informatie gehad èn nieuwe zaadjes. Snel gereageerd!

Goede service en netjes verpakt

Goede service en netjes verpakt

Producten snel geleverd.tevens kwaliteit

Correct en op tijd

Correct en op tijd met mooie korting

Bestelling snel binnen

Ook nog 3 extra zaadjes erbij!

Heb nog niks ontvangen

Ik denk dat het aan de bezorger ligt dus vandaar 2 sterren. Ik zit al bijna 2 weken te wachten. Had op maandag besteld is pas vrijdag verstuurd en nu is me het pakket weer teruggestuurd naar de winkel pfff

Goede service en snelle levering.

Na dat de bestelling niet volledig compleet was is dit snel en goed opgelost.

Zamnesia is uniek en boeiend

Ik heb alleen nog maar positieve ervaringen met Zamnesia.De bestellingen zijn altijd correct.Ze geven het jaar rond mooie aanbiedingen en het is altijd spannend afwachten naar de nieuwsbrief.Volgens mij zit daar een topteam achter. Alle lof voor het ganse zamnesiateam.Hopelijk nog vele jaren.

Goede ervaring, spijtig dat het artikel niet beschikbaar was (terwijl dat online wél het geval was...)

Merci Zamnesia !

Vous pouvez y aller les yeux fermés : produits de qualité, service rapide et très bon prix.

Top als altijd

Ze komen altijd alle afspraken na, ongeacht de grootte van de order.

Zeer positieve ervaringen

Snelle en accurate service Informatie op site stemt overeen met geleverde producten.

Uitstekend zoals altijd

Prima webshop, levert over het algemeen snel en service is ook goed.

Grote klasse!

Nadat er iets was mis gegaan met de verzending en mijn bestelling niet was verzonden en/of aangekomen, werd dit op een nette en correcte manier opgelost! Echt top dat het zo snel en netjes geregeld werd, petje af!

De slechtste webwinkel ooit!!!!!!!!

Deze mensen houden hun niet aan de afgesproken leveringstermijn, en dan zouden er nog fouten gebeurd zijn met mijn producten die ik bestelde…., ik wacht al 15 dagen af en nig niets onvangen! Ik ben woest!!!! 0,0000000 sterren verdienen jullie, vuile leugenaars en dieven!

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.