alles prima

Snelle service.

Tot nu toe alle bestellingen snel en discreet binnen en van goede kwaliteit. Tussen door ergens anders besteld maar kreeg oud zaad. Meer dan de helft kwam niet op!

Waardeloos

Tot op heden heb ik niets ontvangen.

Goede producten voor een schappelijke prijs

Prima truffel, niet zo sterk als omschreven

Ik heb de deelnemers van mijn truffelgroep getrakteerd op de Valhalla truffel. Ik had verwacht dat ze iets dieper zouden gaan, gezien de omschrijving qua krachtigheid. Maar zo zie je maar: je bent het grotendeels zélf. Het medicijn is zo krachtig als je zelf aankunt. Mijn drie deelnemers hebben een zachte reis gehad zonder hele diepe inzichten en mét lichtheid en vrolijkheid.

plezier om te bestellen!!!

Alles altijd netjes zoals het moet

Top kratom .

Ik gebruik al enige tijd kratom maar ben steeds op zoek naar betere kratom en Zamnesia heeft een fantastische nieuwe kratomlijn . Ben er zeer te vrede over .

Uitmuntend

Meer dan 10 jaar klant en altijd correct behandeld

good as always

10/10

Top bedrijf met top service, kwaliteit!

Mooie acties, wat ze zeggen geeft ervaring en passie weer!

Zamnesia , de moeite waard !

IPV. alle zaadbanken af te schuimen , vind ik het meeste terug onder 1 dak hier bij Zamnesia. Hun leuke acties maken de koopervaring alleen maar aantrekkelijker. Ook de huismerkzaden mogen er zijn. Ik kan het iedere hobby kweker aanraden. Veel keuze , vlotte service en goeie prijzen . Wat wil je nog meer ?

Te laat geleverd

Pakketje al 5 dagen te laat geleverd. Misschien zelf de gehele levering op jullie nemen. Bpost in België zorgt voor te late leveringen waardoor mensen niet meer willen bestellen bij jullie.. ik toch in ieder geval

Fijne klantenservice

Na contact opnemen over een product wat niet volledig voldeed aan de verwachtingen werd ik snel opgevangen via de email. De snelheid waarmee het 'probleem' werd opgelost was prettig, de toon van spreken was prettig en het gehele probleem is geen probleem meer!

Snelle levering, spullen zien er top uit

Ik zou Zamnesia aanraden, klantenservice is prima en de bestelde spullen ook

Super snel en discreet verzonden

Netjes en snel verzonden en top verpakt.

Betrouwbaar

Heel betrouwbaar, steeds snelle verzending en daar bovenop leuke kortingen! Regelmatig nieuwigheden over een breed spectrum

Snel en goede kwaliteit producten

Goede prijzen, kwaliteit producten en snelle levering

Fijn

Leuke artikelen voor leuke prijzen, fijne interface en duidelijke communicatie over de bestelling!

Alles zoals gewoonlijk weer perfect

Superdelux

Compleet en superproducten

Snelle levering en goede kwaliteit

Wij gebruiken regelmatig Truffels. Ze worden snel geleverd en de kwaliteit is uitstekend. Het is ook erg fijn dat ze naar het buitenland verstuurd worden

Rampzalig

Vroeger had je de bestelling al de volgende dag nu wacht ik al een week en heb nog steeds nieks ontvangen

Ge-wel-dig

Bestel al jaren bij zamnesia, de laatste tijd frequenter dan anders. Altijd een geweldige ervaring.. de producten zijn top (ook van het huismerk) en als er eens iets mis gaat, dan doet de klantendienst er alles aan om het in orde te brengen. Ook hun Tribe spaarprogramma vind ik top. Het enige werkpuntje dat ik ze zou willen meegeven, is dat het soms wat lang duurt vooraleer ze verzenden. (Pakje staat dan een dan of 2-3 op ingepakt, maar is nog niet bij de koerier). Ze krijgen echter toch de volle 5 sterren voor de eerder vermelde redenen.

Pijlsnelle verzending

Goede klantenservice

Prima snelle levering

Mooie producten

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.