magisch !

welke ervaring ?

Topproducten en uitstekende klantenservice

Zeer duidelijke webshop, uitgebreid aanbod en vooral goede toelichting van alle producten. Eén van mijn gekochte items bleek defect maar deze werden vergoed (ik kreeg een nieuwe opgestuurd) zonder problemen, zeer heldere en snelle communicatie hieromtrent, waarvoor dank! Ik shop hier zéker weer!

Mijn bestelling was kwijtgeraakt. En heb alles nog opgestuurd gekregen. Een goede service.

Super kwaliteit en nazorg

Goeie zaden en als er toch iets niet perfect is, is er een luisterend oor en een oplossing voorhanden.

Wederom een "mindblowing experience"

Een mooie zuivere ervaring met truffels

Good customer service

Great friendly company

snelle en vlotte service

Snelle levering en een goeie keuze aan producten

Super service van Zamnesia 10/10

Zeer tevreden!!

Super webshop

Snelle levering. Kwaliteitsproducten. Prijs is ok. Mooie aanbiedingen. Uitgebreide catalogus.

Top ! Goede zaden ook ! En als t keertje niet goed is krijg je nieuwe

Snelle verzending en top qualiteit!

good quality products

and fast delivery

perfect

leuke acties, makkelijk bestellen en snel thuis.

Changing reviews to reflect THEIR truth, not the customer's truth

I gave a very elaborate 1 * review, explaining for whom their coconut tips would work and for whom this would be the worst choice ever. To my HUGE surprise, they changed my 1 * to a 5* review. And looking more carefully... ALL reviews are always 5*. Like, seriously? This will be my very last order despite my many order with them before. But I will NOT support a company that LIES to its customers for their OWN benefit. FRACK YOU! UPDATE: while they kinda denied this to be possible, my screenshot was clear. Suddenly the reviews are reflecting the scores I gave. No explanation was given and I'm glad I kept my screenshot as proof. So I'm changing my review to ****, not 5* because while they kept the conversation going and active something was off. And tbh I still want to triple check at someone else's home IP address just to see if it's just me :)

Positief

Had een grote bestelling geplaatst waarvan 1 artikel defect was. Zamnesia neemt uw klacht serieus en helpt u meteen verder. Nieuw artikel opgestuurd gekregen en het probleem was opgelost. Dus een dikke pluim voor het klantenserviceteam van Zamnesia en Zamnesia in zijn geheel.

Echt een aanrader bestel hier vaak en heb altijd goede ervaringen

Goede producten, mooie prijs en een super goede klantenservice. Word snel en goed geholpen. Mist er iets of is er iets niet goed, dan krijg je snel het juiste opgestuurd

Nietsnut

Mijn ervaring valt zwaar tegen!! 29-04-2024 bestelling geplaatst en deze pas 08-05-2024 ontvangen!! Op de levering voorkeuren staat er duidelijk van als het pakje is verzonden dat het max 5 werkdagen kan duren voor ontvangst!! Pakje is 30-04-2024 verzonden!! Ze willen mij wijsmaken dat het pakje 03-05-2024 is verzonden!!! Maar ze vergeten van alsk inlog in men account dan kan ik de bestel geschiedenis boven halen!! Willen mij nog wijs maken van dat de bestelling 03-05 is verzonDen!! of ik ZAMNESIA zal aandraden aan jullie?? HELEMAAL NIET GEWOON ERGENS ANDERS BESTELLEN!! Maakt een andere wijs met jullie leugens!!

Uitblinker in service

Al jaren bestel ik bij Zamnesia, de paddo growkits. Sowieso is de levering altijd goed, netjes, discreet. Maar wat mij echt elke keer weer in positieve zin verbaast is de service. Sommige growkits doen het niet altijd goed... en dan komt er nauwelijks iets op. Hoe goed je je ook aan de beschrijving houdt, dit kan blijkbaar gebeuren... het blijft een natuur product. Als je dit aangeeft, stellen ze vragen om te kijken hoe je te werk bent gegaan, en liefst ook met foto's zodat ze het kunnen zien. Elke keer, kreeg ik een nieuwe kit naar keuze terug gestuurd. Geweldig, hoe ze dit doen! Zelfs toen ik aangaf dat het niet nodig was, bleven ze het aanbieden. Top!

Score: 10

Vlotte levering, alle zaadjes zijn vlot uitgekomen, mooie plantjes.

Score: 10

zamnsia. ik weet niet hoe ik kan beginnen. het is gewoon zo geweldig. dikke aanrader. i love you zamnesia. alleeeeen. prijzen zijn beetje t duur buiten als ze hun korting geven. en 5 dagen leverern is beetje lang maar ik vindt het oke. de service zelf is ongeloofelijk goed. altijd paraat om me te helpen.

Score: 10

Fantastisch product. Ik voelde mij helemaal mezelf, maar dan lichter, luchtiger.

Score: 10

Ik ben heel erg blij geworden van de oogst van deze zaden. Ik heb uit 1 white widow plant 50 gram kunnen halen. Deze was pas in juni geplant, dus er is nu nog genoeg tijd om te planten. Dit was pas mijn eerste plant, dus voor een niet autoflower is dit best wel een goede oogst. Dit jaar ga ik weer zaden kopen van zamnesia en nu zal er wel een autoflower tussen zitten. Benieuwd wat de oogst dit jaar zal zijn!

Score: 10

Altijd super service van Zamnesia! Hebben veel kennis van zaken en de kwaliteit van de producten is super!

Score: 10

Heel correcte service, discreet en efficiënt verpakt . Snel antwoord op mijn vraag via de website ( ik stelde al meerdere keren een vraag en kreeg 's anderdaags al een afdoend antwoord). Betrouwbaar bedrijf !

Score: 10

Hey heb 4 wilde rozen laten uitbloeien prachtige toppen ".unieke ervaring" qua thc gehalte. Zeker een aanrader. Niet te moeilijk om op te kweken en zeer mooie besneeuwde toppen

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.