Score: 10

Super. Goede service en snelle levering.

Score: 10

Super super cool stuff and super cool quality and great to have

Score: 10

Snelle en correcte levering.

Heb alles netjes ontvangen

Score: 10

Makkelijk besteld, goed verpakt en snel geleverd.

Betrouwbaar.

Score: 10

Besteld, dezelfde dag verzonden, de volgende dag in huis. Super afhandeling en goed product. Binnenkort een nieuwe bestelling plaatsen.

Score: 10

Topservice niks slechts op aan de merken altijd goede en snelle service

Score: 10

een korting code voor je verjaardag krijgen die na een maand reeds vervalt is niet echt een cadeau het zou geweldig zijn als het enkele maanden langer geldig zou zijn

Agoeie

Score: 10

Duidelijk snelle levering altijd goeie service en antwoord op eventuele vragen kort op prima zoals het hoort

Score: 10

Snel, nette producten, mooie site

Score: 06

Jammer van die massa e-mails van ekomi na een aankoop...

Score: 10

Mijn bestelling was zoek geraakt. Ik heb een mail gestuurd en de bestelling is kosteloos opnieuw verstuurd. Uitstekende service.

Score: 10

Mijn (eerste) bestelling is tot 2 maal toe verloren geraakt tijdens de verzending! Ik heb steeds via mail vlugge, duidelijke feedback gekregen, het pakket is steeds vervangen en opnieuw opgestuurd. Voor een kennismaking is dit een heel positieve ervaring. Ook bij mijn 2de bestelling was de opvolging tijdens de verzending accuraat. Hartelijk dank voor de goede service!

Score: 10

Prijs en levering zijn top!

Score: 10

fast delivery + very discreet with a high quality of products

Gewoon in orde

*****

Score: 10

Het snel versturen van de producten en het vergoeden van een Cvault welke niet goed sloot.

Score: 10

Ik had problemen met het ontkiemen van de zaden. Jullie hebben mij top advies gegeven en vervangende zaden gestuurd. Zeer tevreden over het service niveau. Hou dit niveau op peil. *

Score: 10

De gratis extra zaadjes die ik niet had verwacht. Dat was uitermate prettig. Dit was de zoveelste keer dat ik wat bij Zamnesia besteld had en zoals altijd allemaal prima geregeld, waarvoor dank. Ik zie dus niet in waarom ik in het vervolg uw qaar niet zou aanschaffen, dus dat zal ik zeker niet nalaten.

Score: 10

Bestelling snel en correct geleverd

Score: 10

Door een fout in jullie systeem was het pakje later dan verwacht aangekomen. Jullie hebben me op de hoogte gebracht via een mail met een korting als excuus! Super tof dat jullie me op de hoogte houden indien er vertraging is! Voor de rest komen mijn bestellingen altijd heel snel aan! Een vaste klant .

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.