Score: 10

Hele duidelijke site, bezorging netjes binnen de aangegeven tijd en het is een discreet pakketje. De magic truffels die ik heb genomen waren leuk maar ik merkte er minder van dan ik had verwacht (het was mijn eerste keer en had 7.5 gram genomen) maar misschien heb ik te weinig genomen. Heel tevreden en hier ga ik zeker vaker bestellen!

Score: 02

Na ontvangst gezocht naar een handleiding hoe de growkit te gebruiken. Na enig zoeken vond ik deze op de Zamnesia site. Inmiddels is deze handleiding veranderd, zag ik. R moet nu wel gesproeid worden en zelfs moet te cake in water gezet worden. Ik ben er tamelijk zeker van dat hier aanvankelijk geen sprake van was. Hoe dan ook, t resultaat was een handjevol kleine paddo’s van twijfelachtige kwaliteit. De cake raakte direct hierna overwoekerd met witte schimmel (neem ik aan).

Score: 10

Zeer goede en vlotte klantenservice. Alles was ook goed en snel aangekomen. Mijn pakketje was ook veilig, anoniem en goed verpakt.

Score: 10

Ik was superblij met het product en snelle levering

Altijd vlot en makkelijk

Score: 10

Goed verpakt, snelle levering. Perfect!

Score: 10

Otto grinder gekocht. Geweldig apparaat maar ging stuk wat kan gebeuren.. Heb een nieuwe gekregen. Service is grandioos en verdient een grote pluim! Zo doorgaan.

Score: 10

Product is in goede toestand aangekomen

Goede scharen

Score: 10

Snelle levering en alles was compleet dus ik heb niks te klagen

Score: 10

Super veilig verpakt, nog nooit iets van schade aan een besteld product gehad. Telkens vlot en op tijd geleverd. Altijd al een goeie service gehad. Super véél keuze op de site, zowel als beschikbare voorraad. En telkens voorzien van een volledige/duidelijke uitleg over het product. Handig dat alle beoordelingen kunnen gelezen worden

Score: 08

Snel geleverd en goede kwaliteit.vind alleen minimum bestelbedrag irritant

Score: 10

Altijd weer blij dat ik jullie pakje aan zie komen * Steeds op tijd geleverd, netjes en discreet verpakt!* En nog geen enkele keer een product gehad dat niet vers, beschadigd of een mindere werking had ** Salvia en truffels zijn van uitstekende kwaliteit en de shroom grow box is een leuke hobby, de paddo's opeten is nog leuker natuurlijk * Ik kan niet wachten om een volgende box te testen ** Next step: Peyote en San Pedro ** Ik ben een meer dan tevreden klant!!! Doe zo voort Team Zamnesia *****

Score: 08

De levering was mooi op tijd. De kwaliteit van de goederen is prima.

Score: 10

Goede service, snelle levering, product naar absolute tevredenheid: de Jetpackkratom SILVER Liquid Extract.

Score: 10

Snel geleverd en een goed product *

*****

Score: 10

Wat ik besteld had,volgende dag in huis.

Ik was er heel blij mee

Score: 08

De gratis zaadjes zijn qua prijs naargelang de aangekochte zaadjes. 80% van alle zaadjes ontkiemen, wat een mooi reultaat is.

Snel geleverd!

Score: 10

Good shipping, good communication, good refund policy

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.