Top!! *

Score: 10

Een paar mooie zaden uitgekozen in de zeer ruime keuze van zamnesia.

Score: 10

Altijd al goed geholpen geweest, en bij problemen staan ze klaar met hulp of vervangingen in geval van defecte producten. Antwoorden/opvolgingen zijn steeds snel en goed. Het is echt een voorbeeldige klantenservice, en veel bedrijven kunnen hier nog wat van leren.

Score: 10

Service was goed, product muah.

Score: 08

Ik vond het heel erg netjes dat ik een nieuwe kit opgestuurd kreeg. Het was jammer dat de kit besmet raakte. De paddenstoelen begonnen te groeien, toen kwam er een andere schimmel op de paddenstoelen.

Score: 10

Aangezien ik twee porties nodig heb voor een mooie reis ben ik er erg blij mee als bij jullie de truffels in de aanbieding zijn.

Topservice!

Score: 10

Goede zaden volgende week in de bloei

Hartstikke mooi en soepel

Score: 06

Na enkele eerdere bestellingen naar volle tevredenheid ben ik over de mini propagator niet heel enthousiast. Het setje is een beetje gammel en onhandig. De hasj shaker werkt wel naar tevredenheid.

*****

Score: 10

Altijd snel geleverd, goed verpakt, professioneel en met liefde behandeld! Love Zamnezia ***

Score: 10

Heel tevreden met de bestelling en levering ,goede produkten

Score: 10

The best products, trustworthy information, flawless customer service, fast shipping, great discounts. Recommended!

Score: 10

Snelle levering, geen gezeur.

Score: 10

Pakketje was eerst niet aangekomen maar na contact met klantenservice toch snel opnieuw verzonden en het pakketje alsnog ontvangen.

Score: 10

alles op tijd binnen, en helemaal niets op aan te merken.

Score: 06

De service is uiteindelijk goed. Maar meerdere malen pakketten te laat of niet volledig. Wordt altijd keurig opgelost, maar ook met enige vertraging.

Fast n easy

Score: 10

Steeds scherpe prijzen en goede service!

Score: 10

Eerste x in tig bestellingen was er eens iets fout. Meteen recht gezet zonder gezeur…

Snelle verzending, discreet.

Score: 10

Sporen onder garantie gekregen, ik ben hier heel blij mee.

Score: 10

De levering is goed. De producten zijn ook altijd goed. Bovendien sturen jullie leuke items en goede informatie betreffende de gekochte producten. Daar heb je wat aan. Goed afgestemd. En af en toe een leuk cadeautje erbij is super leuk en geeft allemaal blijk van waardering.

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.