De verzending was vlug

Score: 10

Snelle en discrete levering, altijd meer dan compleet. Nog nooit ontevreden geweest.

Fast delivery. Reliable

Score: 10

Snelle levering en leuke goodies

Score: 10

Alles is heel vlot verlopen, alles was optijd geleverd, nooit problemen gehad

Altijd betrouwbaar en correct

Score: 10

Super service gekregen! De paddos zijn nu wel gaan groeien kan nog niet zeggen hoeveel er komen want ze staan er nog, zoizo is zamnesia en super fijne winkel die je graag helpen en goede kwaliteit en service geeft!

Score: 10

De snelheid van de verzending en de kwaliteit.

Score: 08

bestelling was iets langer onderweg dan ik had gedacht.

Goed geleverd prima spul

Score: 10

de producten worden snel geleverd , je krijgt steeds een geschenkje, en als er iets niet klopt is de na-service prima.

Topservice!

Score: 10

Alle bestellingen waren altijd optijd en Snel geleverd goed verpakt service tien op tien

Goede info , snelle SERVICE

Score: 10

Met alles zeer tevreden.Dank je voor de goede zorgen 😇youguys healed my lonely life 🙏

ervaring is goed

Score: 08

Snel bezorgd, netjes verpakt, en altijd van goede Quality.

Score: 10

Bestel al jaren regelmatig bij Zamnesia en heb nog nooit geen problemen gehad. De service is perfect en de levering heel snel en correct.

*****

Score: 10

Zeer tevreden, snel geleverd en hele goede kwaliteit van product, werkte perfect

Score: 10

Heel goede service na verkoop, zeer beleefde reacties op mails, in totaal een geweldig sales team daar.

Score: 10

Alles verloopte perfect eigenlijk en de producten waren ook van hele goeie kwaliteit heb ondertussen al een 2de bestelling gedaan hopelijk zijn deze producten even goed maar ik twijfel er niet aan.

Alles

Score: 08

Ik kan niet.meer zeggen dan dat een bestelling, snel en correct verloopt. Alsook bij een vraag, dat de helpdesk klaar staat om eender welke vraag met professionele kundigheid te beantwoorden. Enkel maar een positieve ervaring tot hiertoe met gehad en deze blijft mijn go to webshop bij mijn toekomstige bestellingen

Score: 10

Goede service en goede producten ik raad zamnesia aan het is de beste online smartshop ik heb meerdere keren besteld en alles is altijd goed verlopen . Als er iets mis is met je bestelling kan je altijd terecht bij de klantenservice . Ze proberen je altijd een zo goed mogelijke ervaring te bezorgen

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.