Geweldige service zoals altijd!

Alles naar behoren zoals altijd, breed assortiment en goede service!

Goed kratom

Beste kratom tot nu toe top

Good

Great

Huis van Vertrouwen

DE marketplace van alles wat je niet vindt op de jan-met-de-pet-marketplace

gewoon goed!

verpakking goed nu aan de slag met de zaadjes

Krijg goede kwaliteit en goed advies

Mijn ervaring is zeer goed Alles verloopt vlot

Pakketje mooi op tijd geleverd

Top bedrijf!

Al vele jaren klant en kan alleen maar goede ervaringen delen over Zamnesia. Goede website met veel info en een heel groot aanbod van producten. Vriendelijke service die alles in het werk stelt om je te helpen.

Bestel vaker wat hier en eigenlijk maar 2 keer een probleem gehad die ook gelijk na een mailtje werd opgelost, Top.

Bestelling nooit ontvangen

Bestelling nooit ontvangen

Top bedrijf

Ik heb hele goede ervaringen met Zamnesia. Ze hebben een ruim aanbod, de informatie op de website is uitgebreid en duidelijk, producten van goede kwaliteit met goede werking, en snelle Levering

Prijs kwaliteit voeld aan als rip off

Ik heb geen tolerantie op kratom voorheen voor alle duidelijkheid kdacht met paar druppeltjes kzal goed zijn moest bijna 3d van potje op gebruiken voor iets tvoelen kzal eens gold kopen ik hoop Da Da beter zal zijn , misschien is Da wel mony techniek achter

Heel god geregeld

Besteld en op tijd bezorgd

Thank you! Good prod,

Thank you

Wereldwijde leverancier, goede kwaliteit, goed contact en service. grote keuze aan producten

Ik ben nog nooit teleurgesteld. De meeste zaden ontkiemen en leveren goede exemplaren op. Wat kan ik nog toevoegen, er is een ruime keuze, dus iedereen vindt er wel iets naar zijn smaak. ga zo door

Uitstekend service.!

Alle producten zijn top en van goede kwaliteit.! Daarnaast een snelle levering wat natuurlijk super fijn is. Dit was zeker niet mijn laatste bestelling.!!

Prima service!

Pakket om onbekende redenen retour gegaan en dezelfde dag nog een nieuwe verstuurd. Producten zijn conform verwachting en leuke info bij de bestelling in.

Goedkoop en snelle levering

Zeker goeie kortingen op de magic truffels en alles heel snel binnen! Net begonnen met de microdosing.. Feeling great!

Snel bezorgd

Nooit geen problemen gehad. Altijd we ok

Altijd wel ok producten en veel voorraad.

Great!

Quality products and great, flexible costumer service.

Leveringsproblemen goed afgehandeld, prettig en snel contact.

De bestelling was niet geleverd. Het is daarna alsnog toegestuurd en goed ontvangen!

Na 1,5 week nog niks ontvangen en geen reactie op mijn email gekregen ...

Na 1,5 week nog niks ontvangen en geen reactie op mijn email gekregen ...

Dik oké

Alles netjes toegestuurd gekregen

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.