Mijn bestelling was door een fout van DHL kwijt geraakt,wat op dat moment met meerdere mensen is gebeurd maar de klantenservice heeft een nieuwe bestelling verzonden.

Prima service.

Nadat DHL personeel voor de zoveelste keer het pakket niet bracht, heeft Zamnesia het zonder problemen voor mij opgelost door mij nieuwe zaden te bezorgen. TOP SERVICE DANK JE WEL ZAMNESIA.

A+++

Geweldige goei website met alle informatie die je nodig hebt. Met handige paginas waar veel tips en tricks bij staan. Levering verliep snel, 5dagen van bestelling tot aan de deur! Top service

Good service good price

Werd goed geholpen

Werd netjes te woord gestaan . Ondanks een fout in jullie systeem .

Helaas door gestuntel van DHL ging het mis! Maar dat werd keurig opgelost door Team Zamnesia. Patricia je bent een Topper ;)

Goeie en snelle service

Besteld en drie dagen later alles correct toegekomen

Ruim assortiment van kwaliteit zaden.

Makkelijk kunnen kiezen op tijd geleverd dus nu nog de opbrengst afwachten.

Late levering, ontkiemen niet altijd

Levering zou 2 dagen duren. 1 week verder en wacht nog steeds.

Rappe levering en juist ook feedback zeer goed

service

Fantastisch service en hulp

Super goed

Rappe bestelling

Altijd goed geregeld als je klachten hebt.

Wordt altijd netjes te woord gestaan

perfect

pre,pre dobro

Geweldige webshop

Levering op tijd, goede producten voor een betaalbare prijs!

Snelle discrete levering

Zeer tevreden met de geleverde producten. Snel en discreet bezorgd.

Goed maar van een kwart tot aan de helft weg gegooid.

Het is een hele goede toevoeging. Maar het probleem is, dat de onderkant van de zak vol zit met de kern van de blauwe lotus. Dit is niet te roken en veelste hevig op de keel.

Lekker zaden shoppen

De Zamnesia hui zaden zijn altijd van uitstekende kwaliteit en de keuze is enorm. Daarnaast een uitgebreid assortiment van gerenommeerde aanbieders. Verzending ook top, ik ben zeer tevreden.

Snelle levering. Product altijd in orde.

Happy with my products

Quick delivery, good quality and fair prices

en top

Altijd correcte levering

Altijd een juiste levering met leuke extra's, deze keer met een f1 zaadje waarnaar ik zeer benieuwd ben naar het resultaat.

Opine

Ik ben ontevreden over de diensten van dit bedrijf, dit is een grap!Ik. heb het product tot op heden nog steeds niet ontvangen!ik vraag om terugbetaling.Mazepa

Prima, alleen zijn er wat kleine verbeterpunten

De site en klantenservice zelf zijn goed overzichtelijk en prima te bedienen. Echter zou ik gelijk overstappen naar een andere verzender, DHL brengt de bestellingen gewoon niet altijd langs. Zelf meegemaakt bestelling gelijk retour verzender gegaan zonder dat ze langs zijn geweest. Klantenservice gebeld en meteen goed geholpen! Ook vindt ik de tijd tussen verzending en aankomst pakket te lang (rond 5 werkdagen voor Nederland) Voor de rest zelf prima site

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.