Vlot en correct

Over Zamnesia kan ik geen slecht woord zeggen, zondagavond besteld, maandagochtend reeds in België in het postsorteercentrum en dan een week wachten op Bpost, de traagste postdienst ter wereld. Als Zamnesia PostNL gebruikt had, was het er waarschijnlijk maandag al geweest.

They lie about the delivery time!!!

Hi! I have a problem in my order. I just bought from you because the website shows the delivery time is 1-2 working days to Netherlands, however its more than 1 week awaiting and nothing new. Since the beginning shows "Order package"...... and I live 30 minutes from you...and like you don't have a place to buy in-person shame on you! I will never buy from you again! I just need my order asap!!!

Na onvolledige bezorging uitstekende service dus dik tevreden

Mijn bestelling was onvolledig bezorgd. Na 1 mailtje direct aller vriendelijkst opgelost. Kortom: heel tevreden.

Zijn de beste in NL

Altijd snel,ruimen keuzen!! Toppie!

teleurstellend

Na ruim een week nog niets ontvangen. Elke dag krijg ik mail met info over het aanbod. Daar zit ik niet op te wachten. Lever gewoon wat ik besteld heb. En dan die klantenonderzoekjes, doodvermoeiend.

De fout die is opgetreden zal worden hersteld

Het was vervelend om een bestelling met een verkeerd adres te ontvangen, die ik niet aan kon nemen en er toch een ontvangstbevestiging van te krijgen. Mijn klacht daarover is echter goed ontvangen.ik ben tevreden over de aangeboden oplossing waar ik voor koos.

Snel duidelijk en goed

Prima producten en vlotte verzending. Ik ben zeer tevreden.

After 1 week, still no delivery

Takes a looooong time for the order to get here. No updated from the company as to why. They've shared a tracking link with little to no info.

Binnen 4 dagen ontkiemt na 2 dagen in de grond en ik zie al blaadjes na boven komen mega snel

Bestelling niet ontvangen

Na 6 dagen nog steeds niks ontvangen!!

Zoals altijd alles perfect!

Alles weer prima in orde en een leuk extraatje!!

Heel fijn

Snelle levering. Lage prijzen. Mooi assortiment

Nette snelle levering, goed product.

Trage levering

Levering duurde +-10 dagen naar België, wat erg lang is. Producten lijken wel in orde en de freebies zijn leuk, maar ik vind de leveringstermijn belangrijker dan freebies.

Snelle, correcte service en heel wat extra’s!

Snelle topservice!

Hele goede ervaring!

Ik heb de Copelandia gekocht. Het was heel gemakkelijk om te “maken” en werd heel goed door de klantenservice geholpen toen ik een vraag had. De mushroom zelf is heel sterk en ik heb er diepe reizen mee gemaakt.

Geen idee

Ik heb nog niks ontvangen. Best raar dat ik dan wel deze mail ontvang

Bestelling vlot ontvangen.

Wietzaadjes besteld. Handige keuzehulp. Leuk om een extra zaadje te ontvangen. Jammer dat het bijgevoegde boekje niet in het Nederlands is maar in het Engels.

Altijd goed

Klantenservice altijd top-notch. Ik bestel veel en met soms ook wel iets wat achteraf toch niet nodig was. Nooit een probleem gehad met retourneren. Kwaliteit van producten zijn altijd goed. Prijs/kwaliteit verhouding altijd goed. Ik support deze onderneming 100%.

Goede kwaliteit, goede service

Wat een top bedrijf! Hebben van alles, goede kwaliteit en de klantenservice is erg meedenkend.

Top site, top service!

Al jaren tevreden klant. Ook veel nuttige info en leuke artikels te vinden op hun blog

Goede service,

Vlot en netjes geleverd

Goed en netjes geleverd. Korte beschrijving maar duidelijk. Ik wacht nu op de eerste oogst. Mijn vorige ervaringen waren ook goed. Dus verwacht dat het net zo zal zijn. Ik laat nog weten hoe het eindresultaat is. Aanrader Mvg Mike

Goeie site met goed 'gerief', en wanneer het 'gerief' niet goed is, wordt je onmiddellijk geholpen.

Van het begin tot het eind wordt je geholpen met jouw keuze. Voortreffelijke site

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.