Prettig

Veel informatie en goed overzichtelijk

Prima Goed verpakt en snel

Altijd een verrassing wat de extra’s zijn

Late bezorging.

Ik heb op 12 maart 2025 zaadjes besteld. Het is nu 18 maart en ik heb nog niets ontvangen.

Soms even wachten op bestelling, maar is de moeite waard

Het is soms even wachten tot de bestelling verzonden is, maar de pakjes zijn steeds goed ingepakt en je krijgt er vaak extra goodies bij.

1st bestellig

Super goed en discreet ontvangen top

Goede service, info en gratis zaadje!

Goede service, info en gratis zaadje!

Snel besteld, snel geleverd

Maandag besteld en donderdag in huis, kan gelijk aan de slag.

Betrouwbaar, snel en topkwaliteit!

Goede produkten

Alles vlot verlopen

Heel content van deze shop! Aanrader!

Top site

I’m like a kid in a candy store.

Everything is perfect!

wonderful product for a great price

I am satisfied with every purchase in this store, fast delivery, large selection, good price.

Altijd op tijd en nooit iets te klagen.

Goede website, makkelijk te bestellen, alles duidelijk en snel te vinden. Levering is op tijd en spullen goed verpakt. Producten zijn zo als beschreven, goede prijzen en leuke extras. Klantenservice nog nooit nodig gehad.

Niets anders meer.

Ik kreeg alles wat ik had besteld en meer. Uitleg waar nodig en genoeg informatie om zelfstandig verder te kunnen. Top producten!

Excellent

Supersnelle verzending, netjes verpakt, all good in the hood. :)

Alles wat we bestellen is goed verpakt en snel verzonden

Beste op dit gebied.

Nooit problemen gehad met mijn bestellingen. Alles word netjes op tijd verzonden en klopt altijd. Als je vragen of opmerkingen hebt word je door de klantenservice altijd vriendelijk te woord gestaan.

Vlot, correct en innovatief

Heel tevreden met de vlotte service en goeie klantendienst. Innovatief bedrijf dat je blijft verrassen met hun kleine attenties. Blijf zo doorgaan Zamnesia!

Helemaal goed

Top spul en gratid nog meer top zaad

Leuke koop site

Altijd de gewenste producten. Soms wat lang wachten als het de grens over moet.

Prachtig

Zoals beloofd, netjes op tijd thuis bezorgd. Ik weet mijn vorige ervaringen met Zamnesia, top producten.

Alles zoals beloofd

Fijn assortiment, goede prijzen. De communicatie over de bezorgtijd was wat verwarrend, maar het moment levering (naar België) was uiteindelijk zoals beloofd. Contact met klantenservice was goed! Ik kom zeker terug.

Groot aanbod, goede prijzen en snelle service

Wordt via de mail erg goed op de hoogte gehouden. De site en de mails zijn super opgebouwd, ziet er nice uit!! Verder ook blij met de aankopen, echt een minpunt de 25x blauwe Lotus heeft voor mij niks gedaan in gevoel of ontspanning. Wellicht gewoon niet mijn product want las er verschillende ervaringen mee op de website. Maaar.. dat mag Zamnesia niet ten nadelen doen.

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.