Snelle levering, goede website, 100% betrouwbaar

Goede kwaliteit

Snelle bezorging

Geweldige service

Zeer positief

Heel klantvriendelijk en behulpzaam. Leuke inspiratie video's. Snelle levering. Minpuntje een email gaat enkel snel als je deze via het contactformulier verstuurd ook antwoorden en of vragen op een eerdere mail gaat niet zo lekker.

Super goed!!!

Mooie producten, snelle levering , echt top!!

Het product is precies wat ik zocht en werd heel snel geleverd.

Snelle levering en altijd een leuke attentie erbij

Fijn contact

Ik had een vraag en ben goed geholpen.

Super snelle levering, fijne spullen

Blij met mijn aankoop en de mooie service! Ik verwacht in de toekomst weer een keer iets te bestellen

Altijd top service

De allerbeste!

Goede kwaliteit en service

Goede kwaliteit producten en altijd goeie service. Super team!!

Super service, mooie producten

Snelle evering, super service en mooie producten

Goede producten, gedegen opleiders, fijne winkel

Afgelopen voorjaar ben ik hier begonnen met basisopleiding BIAB. Inmiddels heb ik mij met veel enthousiasme verder verdiept met babyboom en e-manicure. Een dagje opleiden betekent er weer weg gaan met veel nieuwe kennis, techniek en gul gedeelde tips en tricks. Ik kom graag in de winkel, vertrek er nooit zonder weer een nieuw kleurtje, penseeltje of nailart-dingetje.

Nagellak verkleurd

Heb de nagellak pink gellak gekocht, bij het opdoen en onder een goede lamp is deze prachtig maar als alles klaar is en je was je handen met water gaat de lak verkleuren krijgt vlekken echt lelijk Maar half uur later is het weer gewoon pink Ik snap er niets van Dus deze raad ik zeker niet aan

Super winkel en website

Ik vind het een super winkel en een fijne website. Je kan er van alles krijgen en de extra's die ze doen, zoals tutorials en de live bijwerking van de nagels. Echt een top bedrijf.

Kwaliteit voor een redelijke prijs

Altijd blij als mijn pakket weer arriveert, alles goed verpakt en ook het presentje is een leuke toevoeging.

Tevreden

Heel tevreden alles netjes op tijd gekregen

Heel vriendelijk ,alles op voorraad en goede leveingen

Fijne sfeer !

Klantvriendelijk goede adviezen en begeleiding

Top service en top producten

Gewoon weg super!! Altijd vriendelijk. Onmiddellijk geholpen bij twijfels of vragen. Goede producten die goed werken en super van kwaliteit.

Normaal

Mijn bestelling was nog niet klaar

Snelle levering, goede kwaliteit en mooi assortiment.

Altijd in orde, snel en een persoonlijke attentie !

Veldoven 17

8271 RT IJsselmuiden