Vlotte levering en fijne ptoducten

Ik kom al jaren bij nagelinkoop en ben altijd vriendelijk geholpen en de producten zijn top!!

Heel goed!

Vriendelijke adviseur via whatsapp gesproken om de juiste producten te kunnen bestellen. Ondanks de drukte snel ingepakt en verzonden. Netjes ingepakt, blij mee!

Super netjes verpakt snelle levering!

Vlotte levering en goed informatie

Bestellingen worden altijd keurig op tijd geleverd en op de website staat goede informatie over de producten. Ook voor service en vragen wordt er goed meegedacht.

Snelle levering. Goeie producten!

Fantastische service en producenten

Nadat mijn bestelling was kwijt geraakt bij DHL is er meteen actie ondernomen door jullie. Wat een fantastische service.

perfect

super snelle levering en mijn dochtertje os ook altijd blij omdat ze weet dat er iets lekkers bij zit !!!

Goede kwaliteiten in producten én in de kunde van van het team

Altijd prettig contact en snelle levering

Prettig!

Leuk om altijd een kadootje te ontvangen, goede producten, altijd behulpzaam bij vragen en vlotte reactie’s, snelle levering!! Blij mee!!

Super service net als nagelinkoop sta ik 110% achter de producten .

Duidelijke site en je kunt altijd met vragen terecht deze worden altijd beantwoord. Verder een feestje om te snuffelen op de website......a real candystore

Goede service en producten.

Ik werk al meerdere jaren met dit product. Amper problemen mee gehad en als er wat is krijg je altijd de uitleg waar je wat mee kan.

Fantastische producten!

Fantastische producten en een snelle bezorging!

Service optimaal

Mijn ervaring is dat je gewoon goed geholpen wordt in alles ,geweldig in oplossen en hun mooie life filmpjes vind ik zo goed van ze . Ik ben zeer tevreden kan niet anders zeggen. Liefs trijnuela van Nail hunter

Altijd super service, overzichtelijke webshop en winkel!

Mijn bestellingen zijn altijd compleet. Bij vragen altijd snel antwoord.

Meerdere keren besteld. Ze hebben een breed assortiment met mooie goeie producten en de site is overzichtelijk. Ook de bezorging is snel. De service is ook fantastisch! Als je ergens een vraag over hebt of advies wilt helpen ze je heel erg goed en snel. Je kan zowel zakelijk als particulier bestellen. Altijd een lekkernij en cadeautje bij de bestelling!

Mooie combinatie van winkel en opleidingen

Al verschillende workshops gevolgd. Altijd goed geregeld met enthousiaste docenten. In de winkel wordt je ook altijd goed geholpen. En veel keus aan kleuren, glitters enz. Ik vind het altijd een feestje om naar nagelinkoop te gaan.

De service van nagelinkoop is heel goed

Ik bestel mijn producten altijd online, omdat ik niet in de buurt woont. Pakketten worden altijd snel geleverd. Heb wel is gehad dat er een product niet op voorraad was en werd er gelijk naar een oplossing gekeken wat ik als zeer prettig ervaarde. Al met al een hele goede service en de producten zijn altijd goed verpakt.

Nagelinkoop.nl is top op alle gebieden.

Nagelinkoop.nl is een fantastisch bedrijf, zowel qua vriendelijkheid, service, info en dergelijke ben je hier aan het juiste adres. Spijtig dat wij hier in de buurt niet zo'n distribiteur hebben en dat Nagelinkoop.nl zo ver is om er regelmatig naar toe te gaan.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede service, indien gewenst wordt je persoonlijk geholpen en krijg je goed advies. Winkel en webshop beide ruime keuze. Bij de webshop wordt je bestelling snel verzonden.

Altijd super tevreden!

Duidelijke website, makkelijk bereikbaar voor eventuele vragen/‘problemen’, snelle verzending, producten vallen nooit tegen en altijd leuke (live) video’s!

Nagelinkoop de beste service & hulp als je vragen hebt

Het hele team heeft altijd op een vriendelijke en persoonlijke wijze tijd voor jou om je te helpen bij je aankoop / productinformatie om je te helpen beslissen, zodat je met de juiste verwachting en met alle topproducten die ze verkopen, precies kan doen wat jij wilt en of wat je klant vraagt Super belangrijk en fijn !!!!

super

fijne snelle levering en altijd iets extra's bij de bestelling maat het zo leuk.

Zeer tevreden Snelle levering en goed verpakt

Goede producten en snel geleverd

Fijne leerzame trainingen

Ik heb de training Salon Almond inlay gevolgd bij Melanie. Ik heb enorm veel geleerd die dag! Vond het aanvankelijk heel spannend, maar je wordt al snel op je gemak gesteld en er wordt gekeken naar jouw niveau en hoe ze dit omhoog kan krijgen. Ondanks dat het een redelijk grote groep was werd er veel tijd per persoon besteed. De dag was goed verzorgd en het was naast dat het heel leerzaam was ook nog eens heel gezellig! Leuk om collega's te ontmoeten!

Veldoven 17

8271 RT IJsselmuiden