Professioneel, klantvriendelijk en goede service

Ik vind Nagelinkoop een fijne, betrouwbare groothandel! In de winkel wordt je altijd fijn geholpen en geven ze ook goede adviezen. Bestellen via de webshop gaat makkelijk en je bestelling is snel in huis. De opleidingen/workshops die ik tot nu toe heb gedaan kan ik echt aanraden! Top docenten met fijne uitleg:) Ik kom heel graag bij Nagelinkoop voor al mijn nagelproducten.

Positief en tevreden

Zowel online producten besteld als in de winkel gewinkeld en beide positief. Ook meerdere cursussen gevolgd waardoor ik mijzelf heb kunnen verbeteren. Echt een aanrader!

Hele fijne klanten service, als er iets is word het snel opgelost. En het verzenden is ook uitstekend! Snelle service, en leuke klantvriendelijke meiden! ☺️

Super service

Ik bestel met enige regelmaat producten. De kwaliteit en service zijn geldig. Enkele keren in de winkel zelf geweest en bijgestaan met wederom ontzettend fijne en deskundige adviezen en hulp Top service en kwaliteit

Altijd tevreden, altijd professioneel

Tot nu toe echt top. Producten en service.

super goed

wat ik bestel is steeds super goed.

top

snelle levering. fijne producten. Ook heel fijn dat je een postpunt kan selecteren!

Voor get eerst wat besteld bij jullie. Na het pakket te openen kwam ik er achter dat er een product defect was. Gebeld met nagelinkoop.nl en zij vermelden dat ze dit gaan oppakken zodra er een mail gestuurd is. Mail gestuurd inc foto's van het product. Pas na ander halve week kreeg ik bericht met oplossing. Keuze uit product retour sturen en nieuwe krijgen of deel van het geld crediteuren of als cadeaubon. Heb gekozen voor crediteren deel van het geld. De volgende dag stond deze op mijn rekening. Zeker wel vaker iets bij hun kopen.

0/10

Bestelling geplaatst zou normaal zijn geleverd maar niets ontvangen e-mail gestuurd ze vragen voor mijn bestel nummer en dan krijg ik geen reactie meer heb 5 euro betaalt voor gls om het dag erna laten leveren en niks zeer slechte ervaring.

Bizar goed!

Geweldig bedrijf! Passende opleidingen, Super adviezen, fijne service. Ik ben lovend!

Snelle service goede afhandeling

Snelle service en altijd in voor tips en tricks, zeer tevreden over de producten en voor een goede prijs Bedankt nagelinkoop.nl

Goede kwaliteit

Fijne materialen voor gelnagels. En mooie nailart.

Hele snelle levering,kleur van de nagellak is ook hetzelfde als de foto online. Helaas is het heel dik en lukt het me nog niet om het mooi op mijn nagels te krijgen. Blijf oefenen.

TOP!

Ik heb besteld en de volgende dag al in huis! Geweldig!

Geweldig!!

Ik heb altijd een goede ervaring met nagelinkoop.

Klantvriendelijk en goede service

Super geholpen, snelle service.

Heel veel kennis in huis net zoals alle mooie producten.

ruime keuze snelle levering

ik had mijn pakje snel in huis met een leuke verrassing erbij

Top service en goede kwaliteit producten

Ben altijd tevreden met mijn bestellingen. Mocht er iets niet op voorraad zijn krijg ik netjes een appje om het te laten weten en iets af te spreken

Nog niet kunnen genieten

Bestelling is jammergenoeg nog steeds niet geleverd. DHL gaf aan ; het is bezorgd . Helaas was dat niet het geval en ook bij buren is er niets afgeleverd. Nagelinkoop.nl is op de hoogte en onderzoekt het. Ik hoop dat dit deze week nog goed komt. (We zijn nl inmiddels al een week verder) Na deze week zal ik helaas Nagelkoop.nl moeten en ook gaan vragen om of nogmaals het bestelde te leveren of geld terug te storten. Dus het aantal sterren kan ik nog niet aangeven . Ik wacht positief en geduldig af. Mijn antwoord met aantal sterren 5 is dus omdat ik graag dit aantal sterren wil geven. Hoop doet wonderen.. Mijn antwoord hieronder is “ja .. “ omdat ik graag wil dat dat antwoord mag gaan kloppen.

Netjes en snel geleverd

Keurig verpakt Snel geleverd

Supersnelle en eerlijke service

Ik heb enkel nog maar goede ervaringen met Nagelinkoop.nl gehad. De bestelling is altijd snel binnen--tenzij je het bezorg krijgt via DHL...want ik zit nu voor de 3e keer te wachten op mijn bestelling...-- Als ik ergens een vraag over heb wordt daar snel, eerlijk en vakkundig op geantwoord. Daardoor kom je vaker terug, je weet dat het goed is.

Goede uitleg

Al een paar keer een workshop gevolgd. Zeer tevreden over. Er wordt goed uitgelegd.

Goede en snelle levering en altijd iets liefs als extraatje.

Veldoven 17

8271 RT IJsselmuiden