Mooie producten!!! Klopt precies met de foto's en de omschrijving. Heel jij mee

Altijd goede service

Mijn pakket was zoek , er word echt alles aan gedaan om het te achterhalen . Ik bestel al een tijdje en altijd prima service en niet te vergeten een leuk kadootje bij iedere bestelling .

super service

snelle en correcte levering altijd bereid om te helpen en vragen te beantwoorden ze is gewoon top Melanie

Topproducten en veel keuze

Bestel er graag ruime keuze in next gel en snel bezorgd. Bij de bestelling een leuk presentje erbij een fijne groothandel

Altijd snel, mooi ingepakt en altijd een leuke gift erbij!!

Gebruik vanaf het begin de producten die Nagelinkoop aanbiedt. Jammer dat ze niet dichterbij zitten. Melanie en medewerkers zijn altijd super behulpzaam. Fijne website om de mooie producten aan te kopen.

Prettig en deskundig

Goede, duidelijke en eerlijke vakdocent. Vriendelijk en service gericht met veel productkennis. Geweldige aftersales!!

Super, altijd vlot mijn bestelling binnen

Fijne groothandel en blij met de live uitzendingen leren we altijd weer van.

Als ik bestel dan is het er meestal 2 dagen later, mocht het langer duren dan belt melanie op om dat door te geven of dat dat geen probleem is. De webshop is heel overzichtelijk en je kan het gelijk vinden wat je nodig hebt. Als ik iets nodig heb of er is iets in de aanbieding bestel ik vaak bij nagelinkoop, omdat ze gewoon heel goed zijn, snel en makkelijk

Altijd goed & goede service

Alles heel duidelijk en goed overzichtelijk om alles terug te vinden

Super en snelle service.bij vragen kan je ook altijd terecht Super team

Snelle levering en een leuk presentje erbij

Wat een heerlijke winkel

Super goede service, altijd alles optijd aanwezig.

Fijne service!

De producten snel binnen en een leuk cadeautje erbij. Producten netjes verpakt.

Zeer tevreden snelle levering en zeer goed kwaliteit

Super team en goeie service

Als er een probleem is met een bestelling wordt het altijd netjes opgelost. Wordt ook altijd contact gemaakt als er iets niet op voorraad is van je bestelling en wordt dan netjes nageleverd.

Altijd goed en een leuk presentje erbij super attent .

Ik bestel altijd met plezier krijg soms omdat ik in etappes bestel want altijd die ik weer een filmpje en denk ik ja dat ga ik maken maar heb ik nog wat nodig en bestel dat gelijk en krijg ik dezelfde glitters kado maar dan maak ik een collega die niet besteld heeft er weer blij mee dus Alt je een feestje als het pakketje binnen komt jullie doen echt je uiterste best om de klant tevred j te houden ga zo door!!!! Voor meer j zijn jullie een grote 10!!!!

Goede klantenservice, fijne producten, ik ben altijd tevreden!

Snel besteld en snel in huis

Overzichtelijke website, daardoor bestel gemak. Snelle levering en altijd een leuk cadeautje ^_^

Geweldig producten

De producten zijn van goede kwaliteit en het werd snel bezorgd. En ik vind het netjes dat je bij je bestelling een mooie gratis cadeautje krijgt.

Snelle levering en altijd iets leuks bij in je pakket!

Snelle levering, prijs / kwaliteit

Snelle levering, prijs / kwaliteit

Ik heb wel goed ervaringen

Persoonlijk vind ik de site niet altijd even duidelijk en goed werken. Vaak dubbele bestellingen terwijl ik 1 product bestel. Moet dan weer helemaal opnieuw beginnen. Snelle verzending, leuke attentie bij je bestelling.

Bestelling is snel en naar verwachting geleverd.

Snelle levering. Mooie website. Gewoon top!

Veldoven 17

8271 RT IJsselmuiden