Fantastisch!

Leuke winkel, top personeel goede service en enorm gastvrij! Kunnen je met elke vraag helpen en anders komen ze wel met een passende oplossing. Ik shop hier al jaren met heel veel plezier!!

Producten top

Koop niet regelmatig maar altijd tevreden over verzending en kwaliteit.

Super,vriendelijke mensen

Ze zijn zeer behulpzaam denken mee, snelle service. Verschillende workshops en cursussen gevolgd.

Hele goede service altijd. Leuke opleidingen

Enorme keuze aan producten, met opleiding/cursus krijg je veel aandacht. Denken altijd met je mee

Uitstekend!!!

Goed advies, goede service en een zeer ruime keuze qua producten.

Goede service altijd en kennis van zaken.

Snelle levering en als je vragen hebt krijg je snel antwoord! Super!

supersnel geleverd!

supersnel geleverd, product valt tegen maar dar us het merk niet de verkoper!

Goede kwaliteit

Goede producten

Super goed

Een super goede fijne ervaring Ik ga zeker vaker bestellen nu 2 keer gedaan en zeer tevreden. Liefs Chantal

Super snel alles binnen

Altijd op tijd je spulletjes

Top service en uitleg

Altijd goed bereikbaar en de service is fantastisch. Mooie kwalitatieve producten en een club leuke meiden die je waar nodig overal mee kunnen helpen. Ook zijn de opleidingen en workshops je geld meer dan waard!

Deskundig, kwalitatief en vriendelijke zaak.

Mijn opleiding heb ik bij Nagelinkoop gevolgd. Ik werd hier zeer deskundig geholpen met tips, trucs & de praktijk gedeelte. Ik koop ook al mijn producten voor de salon bij Nagelinkoop door de goede advies en service. Zeer zekers een aanrader, de dames helpen je met alle vragen!

Bestellingen zijn altijd snel leverbaar. Altijd netjes en stevig verpakt.

Professionele betrouwbare groothandel.

Fijne webshop en tevens fysieke groothandel. Er is altijd aandacht voor je, of je nu een grote of kleinere afnemer bent; beginnende styliste of gevorderd. De bestelde artikelen zijn netjes verpakt en altijd met een leuk cadeautje en wat lekkers erbij, dit maakt bestellen én het uitpakken van je bestelling een feestje!

Goede service, veel aanbod leuke trainingen en opleidingen

Ik kom graag bij nagelinkoop, goede klantvriendelijkheid en goede service. Verder is het aanbod qua training en opleidingen ruim.

Een hele prettige winkel en webshop, altijd bereid om met je mee te denken.

Veldoven 17

8271 RT IJsselmuiden